Новия ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Новия ЦСКА

Мнениеот bor-don » 24 юли 2009 15:02

veselin111 написа:Да питам : Картотеката на Ортега в Левски кога са я направили бе. Вчера се чу слуха че Левски ще го вземат под наем, а днес вече и картотекиран. А за картотеките в ЦСКА, БФС-то се правят на путки(каквито всъщност винаги са си били) :evil: :evil: :evil:

картотеки на играчи, които все още са притежание на друг клуб, не може да се направят(ако говориш за Тимонов и Манчев)

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 24 юли 2009 15:03

Здравейте от мен. Вчера на мача какво беше посланието на привържениците, че днес от весника нещо не можах да го разбера. А от новия ЦСКА ако играе така както досега ще има резултати и ти положителни!

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 24 юли 2009 15:04

Играчи има - даже повече отколкото ни трябват - треньор няма :!:
Не знам какво трябва да стане, че шефовете да разберат това, може би да отпаднем от Дери Сити
Засега кредитът им на доверие към Чичовото изглежда неизчерпаем :roll:

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 24 юли 2009 15:22

От ляво сигорно ще е Минев а негова резерва ще е Ели Маркес . От дясно Тодоров с резерва Виданов.

Иначе играчи имаме а отбор все още не .

А и Пенев ще се докажи и аз вярвам в него !!!!!!!!!!!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юли 2009 15:23

shumnaliq написа:От ляво сигорно ще е Минев а негова резерва ще е Ели Маркес . От дясно Тодоров с резерва Виданов.

Иначе играчи имаме а отбор все още не .

А и Пенев ще се докажи и аз вярвам в него !!!!!!!!!!!

И аз му вярвам за сега ма ще видим!
Изображение

moliva
Контакти:

Мнениеот moliva » 24 юли 2009 15:30

А след Дери Сити какво правим.Това е отбор отговарящна нашите след 10-то място в АРФГ.Нито има треньор нито отбор нито игра.Просто са събрани 30-ина футболисти на средно за нашата действителност ниво под емблемата на цска и се иска от тях да играят като отбор а и чак да побеждават.Е не става.Те половината за пръв път се виждат. Отбор не се прави като всяка година се гонят 10-15 футболисти и се купуват 20-ина знайни и незнайни техни замесници.Политиката на цска последните 3-4 години е абсолютна трагедия и служи само за присмех.Ако ръководството се вземе в ръце и наистина реши да прави отбор за европа то трябва да минат поне 2-3 години за да се полу4и нещо. Другото са само залъгвания на иначе и без това не чак толкова грамотния бг фен. :!:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 24 юли 2009 15:35

veselin111 написа:Да питам : Картотеката на Ортега в Левски кога са я направили бе. Вчера се чу слуха че Левски ще го вземат под наем, а днес вече и картотекиран. А за картотеките в ЦСКА, БФС-то се правят на путки(каквито всъщност винаги са си били) :evil: :evil: :evil:

Хората си плащат баце и нямат проблеми! ;)
То не става без пари,евентуално "со дупе",щом "пари нема"!!! :lol: :lol: :lol:
Цената е м/у 150000 и 230000еро! ;)

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 24 юли 2009 16:16

Искам за 100тен или поне за сетен път да ви помоля дайте шанс на Любо Пенев до края на сезона - и тогава ми казвайте че нямаме треньор.
Едно нещо на 100% ме дразни и това е че Кирил Котев е резерва, а той трябваше да е капитан на отбора а не Данчо тъча. Нека Данчо да се маха и тогава ще се зарадвам.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 24 юли 2009 16:18

За картотеките всичко е наред и вече са картотекиране новите поълнения за Лига Европа. От новите на обяд го чух това.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 24 юли 2009 16:53

cska_90 написа:По крилата нещата за сега ясни-отдясно ще играе Иван Стоянов, а отляво Любо залага на бисера засега в селекцията-принца на Пловдив-Тодор Тимонов-които впечатлява много по време на подготовката определено е най-добрия в предсезонните контроли

УСПЕХ АРМЕЙЦИ!

Вчера на мача с азерите Тимонов игра малко зад португалеца Мигел, докато Спас Делев беше пуснат по крилото. Така че е много възможно Тимонов да се налага на мястото на Маркиньош и да изпълнява роля подобна на тази на плеймейкъра.
Иначе за първи път Тимовов го гледах на живо и останах определено впечатлен от него. Просто от начина по който пипа топката си личи, че е класен. Някакси по маниер на игра ми прилича на Митко Бербатов, но е рано да се каже. Пък Тимонов ми се видя доста висок и после след справка се оказа, че е 185 см с завидна техника за ръста си.
Другият, който направи впечатление беше Делев. Въпреки че беше доста припрян в отиграванията си тича адски много и на моменти имах чувството, че ще игрине терена само и само да се докаже.
Големия проблем на отбора с момента обаче е несработеността на състезателите. Все още не сме отбор в пълния смисъл на думата. Дано в най-сроко време да свикнат един с друг и дай боже да направим един добър сезон. Все още е рано да се каже дали Новият ЦСКА ще изпълни целите си, но мисля че трябва да дадем шанс на отбора и на Любо Пенев. Нека не ги нападаме, ако не дай си боже отбора не потръгне още от началото така както ни се иска. Разбира се отхвърлям отпадане от аномимниците от Дери. :)
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Върни се в “ЦСКА”