ЦСКА и БФС се изпокараха жестоко за Тимонов и Манчев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: ЦСКА и БФС се изпокараха жестоко за Тимонов и Манчев

Мнениеот kolokolo » 22 юли 2009 16:36

По принцип не знам защо ръководството на ЦСКА реши да върви по този път , ако бяха подали молби в БФС до 3 дни щяха да картотекират новите.
От друга страна Арбитражната комисия на БФС е абсолютно незаконна както и решенията и нищожни . БФС няма правомощия да разглежда трудовоправни спорове , камо ли да разваля сключени договори .
Това са безумия които рано или късно ще бъдат прекратени , просто като в случая "Босман" някой трябва да си потърси правата в съда.
Поне ще има циркове , конфронтация между ЦСКА и подуянската мафия в БФС . Ще е интересно. :)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ЦСКА и БФС се изпокараха жестоко за Тимонов и Манчев

Мнениеот защо » 23 юли 2009 09:04

Аз не съм сигурен какъв точно е проблемът, ама имам чувството, че някой като Градев съветва Титаните. На него му се струва, че арбитражът е съд, защото някак си така изглежда. По тая логика ако футболен съдия свири засада, играта не може да се спира докато не изтече срока за апелация и касация, защото в България съдийството е триинстанционно. Та за всички идиоти да обясня, че арбитражът не е съд, а доброволен орган, който е приет от всички, които са приели администрацията на БФС. Ако футболистите искат да разтрогнат, ходят на арбитраж, а ако Христолов не е доволен, може да се обърне към съда, но през времето, докато съдът се произнесе, Тимонов и Манчев ще играят в ЦСКА. Ако отидат първо в съда, както са го измислили, докато съдът се произнесе, те са в Ботев и Христолов може и въобще да не им плаща вече, защото решението на съда не се влияе от това дали е платил след като вече е изпуснал срока. Накрая ЦСКА пак ще ги картотекират, ама в най-добрия случай за другото първенство. И БФС ще им е синьо, и ще има заговор на Левски, Ботев и Кръстьо Пишурката срещу нас. Не знам защо, ама имам чувството, че Титаните ще се окажат поредните шемети в ЦСКА. То други в българският футбол и не влизат.

Ама честно, и във Факултето няма такива професори в областта на трудово-правните спорове, като тук! ;)
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”