Време е Янчев да се пенсионира

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fen0212
Контакти:

Re: Време е Янчев да се пенсионира

Мнениеот fen0212 » 30 ное 2011 09:12

Днес пише ,че ръководството ще предложи на Тошко пост и евентуално изпращане на обучение в чужбина.Честно казано не мисля ,че става за ръководител и може би и той го знае и затова се натиска да играе.Този рев вече ми идваше в повече.И слабата му игра не е само от последния мач ,а през целия сезон -----да ,наистина играе с голямо желание ,но именно във важни моменти прави фатални пропуски --и в защита ,и в нападение.Изобщо не може да организира някаква атака, не може да се пребори и да отнеме топка без фаул и все тича напред докато не му спре въздуха и -край.Нека да си играе в някой друг отбор ,сигурно ще има желаещи да го вземат,но наистина вече е изчерпан за амбициите на ЦСКА и ако иска да си отиде като герой ,а не с освиркване ,трябва да го направи именно в този момент.А иначе трябва да го държат на скамейката само и само да вдигне още една титла -не е сериозно.Мисля ,че след миналогодишната титла ,вече си има всички възможни .

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 30 ное 2011 11:46

Не мога да ни ти отговоря. Наистина Тошко прави грешки и не е за голям футбол[ :lol: ] ама бъди коректен, и кажи Пепито става ли за ЦСКА? Щото за мен е по-слаб и от Тошко, който поне се опитва да прави нещо и в оф. план, а не играе цял мач на жумичка. Иначе грешката му беше не на опитен играч, а на махленски такъв!
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 ное 2011 11:56

Не трябва да се отнасят така с Янчев след една грешка , все пак ви е дал много .
Но така е в България за съжаление.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

UFIJD
Контакти:

Мнениеот UFIJD » 01 дек 2011 10:02

Изобщо не съм съгласен,че Тошко Янчев вече не става за отбора!Напротив! Гледах мача ЦСКА - Лудогорец - три пъти, първият път на живо на стадиона и после два пъти на запис! Установих,че ако в ЦСКА има система за измерване кой играч колко е пробягал през време на мача, то Тошко със сигурност ще е №1! Той не се спря през целият мач да тича и да се бори за топката! Да наистина сбърка при първият гол на Лудогорец, но той нямаше да сбърка, ако един друг човек, който беше най-голямата ДУПКА в отбора, и който реално е виновен за двата гола на Лудогорец, та този човек ако вършеше работата си за която е на терена нямаше да се стигне до грешката на Тошко! Сигурно се сетихте - говоря за РУМЕН ТРИФОНОВ! Това момче е като муха без глава! Не знае какво да прави по време на мача! Крие се като мишка и се нишка между капките! На записите когато гледах мача,много внимателно наблюдавах действията на Руменчо! В 78 минута, когато Иван Стоянов ритна първото си воле, но не улучи вратата, беше оставен съвсем сам в зоната където трябва да бъде Руменчо! В 86 минута когато беше атаката за първият гол на Лудогорец, центрирането на топката към вратарското поле, там където Тошко не можа да я отиграе свестно, та центрирането дойде от зоната на Руменчо, като той отново не беше там! И човека който центрира топката много спокойно я подаде във вратарското поле! При изравнителният гол, когато вече Иван Стоянов улучи топката както трябва, бяха ДВАМА ДУШИ съвсем сами в зоната на Руменчо: единия Иван Стоянов и втория ,май Кабаселе се казваше! Руменчо се беше набутал към центъра на защитата,вместо да покрива зоната си! И може би грешката на треньорската скамейка на ЦСКА, когато вкараха Адемар, беше, че не изкараха Румен Трифонов, защото от неговата зона станаха головете, а и всички по-опасни атаки през второто полувреме срещу ЦСКА!Не знам, но си мисля, че играта на Трифонов в този мач, по този начин, не беше случайна! Между впрочем, никога не съм го смятал за добър играч- този ако му вържеш левият крак, с десния никога няма да улучи топката, камо ли да я ритне както трябва! Пълно дърво и в нападение! Та не знам защо си мисля, че в неговия начин на игра нещо мирише!Ако не е била умишлена, то тогава този изобщо не е за този отбор! В заключение Тошко Янчев не е виновен изобщо, ако него го няма, в отбора ще е пълна каша ! Галчев играе на приливи и отливи, Петър Стоянов още не се е напаснал в отбора. Просто ако не е Тошко е много зле! но дано Дуци Симонович види внимателно ситуацитие и повече Румен Трифонов да не го пуска изобщо в игра. Адемар и 100 пъти по добър от него!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 01 дек 2011 16:40

Досега никъде не прочетох, че ще гонят Янчев. След махането на Радуканов това ще бъде втората сериозна грешка на Титан. Да, Тошко вече издъхва, но продължава да играе със сърце и да тича повече от младите и така наречените звезди. Всеки треньор иска в отбора си такъв играч и не вярвам Дуци или Пената да не го разбират!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 дек 2011 18:28

Тоше, ела си в Нафтата и догодина им покажи на тези съскащите, можеш ли я или не тая игра! Неблагодарници :o
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”