Време е Янчев да се пенсионира
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Време е Янчев да се пенсионира
Днес пише ,че ръководството ще предложи на Тошко пост и евентуално изпращане на обучение в чужбина.Честно казано не мисля ,че става за ръководител и може би и той го знае и затова се натиска да играе.Този рев вече ми идваше в повече.И слабата му игра не е само от последния мач ,а през целия сезон -----да ,наистина играе с голямо желание ,но именно във важни моменти прави фатални пропуски --и в защита ,и в нападение.Изобщо не може да организира някаква атака, не може да се пребори и да отнеме топка без фаул и все тича напред докато не му спре въздуха и -край.Нека да си играе в някой друг отбор ,сигурно ще има желаещи да го вземат,но наистина вече е изчерпан за амбициите на ЦСКА и ако иска да си отиде като герой ,а не с освиркване ,трябва да го направи именно в този момент.А иначе трябва да го държат на скамейката само и само да вдигне още една титла -не е сериозно.Мисля ,че след миналогодишната титла ,вече си има всички възможни .
Не мога да ни ти отговоря. Наистина Тошко прави грешки и не е за голям футбол[
] ама бъди коректен, и кажи Пепито става ли за ЦСКА? Щото за мен е по-слаб и от Тошко, който поне се опитва да прави нещо и в оф. план, а не играе цял мач на жумичка. Иначе грешката му беше не на опитен играч, а на махленски такъв!

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Не трябва да се отнасят така с Янчев след една грешка , все пак ви е дал много .
Но така е в България за съжаление.
Но така е в България за съжаление.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Изобщо не съм съгласен,че Тошко Янчев вече не става за отбора!Напротив! Гледах мача ЦСКА - Лудогорец - три пъти, първият път на живо на стадиона и после два пъти на запис! Установих,че ако в ЦСКА има система за измерване кой играч колко е пробягал през време на мача, то Тошко със сигурност ще е №1! Той не се спря през целият мач да тича и да се бори за топката! Да наистина сбърка при първият гол на Лудогорец, но той нямаше да сбърка, ако един друг човек, който беше най-голямата ДУПКА в отбора, и който реално е виновен за двата гола на Лудогорец, та този човек ако вършеше работата си за която е на терена нямаше да се стигне до грешката на Тошко! Сигурно се сетихте - говоря за РУМЕН ТРИФОНОВ! Това момче е като муха без глава! Не знае какво да прави по време на мача! Крие се като мишка и се нишка между капките! На записите когато гледах мача,много внимателно наблюдавах действията на Руменчо! В 78 минута, когато Иван Стоянов ритна първото си воле, но не улучи вратата, беше оставен съвсем сам в зоната където трябва да бъде Руменчо! В 86 минута когато беше атаката за първият гол на Лудогорец, центрирането на топката към вратарското поле, там където Тошко не можа да я отиграе свестно, та центрирането дойде от зоната на Руменчо, като той отново не беше там! И човека който центрира топката много спокойно я подаде във вратарското поле! При изравнителният гол, когато вече Иван Стоянов улучи топката както трябва, бяха ДВАМА ДУШИ съвсем сами в зоната на Руменчо: единия Иван Стоянов и втория ,май Кабаселе се казваше! Руменчо се беше набутал към центъра на защитата,вместо да покрива зоната си! И може би грешката на треньорската скамейка на ЦСКА, когато вкараха Адемар, беше, че не изкараха Румен Трифонов, защото от неговата зона станаха головете, а и всички по-опасни атаки през второто полувреме срещу ЦСКА!Не знам, но си мисля, че играта на Трифонов в този мач, по този начин, не беше случайна! Между впрочем, никога не съм го смятал за добър играч- този ако му вържеш левият крак, с десния никога няма да улучи топката, камо ли да я ритне както трябва! Пълно дърво и в нападение! Та не знам защо си мисля, че в неговия начин на игра нещо мирише!Ако не е била умишлена, то тогава този изобщо не е за този отбор! В заключение Тошко Янчев не е виновен изобщо, ако него го няма, в отбора ще е пълна каша ! Галчев играе на приливи и отливи, Петър Стоянов още не се е напаснал в отбора. Просто ако не е Тошко е много зле! но дано Дуци Симонович види внимателно ситуацитие и повече Румен Трифонов да не го пуска изобщо в игра. Адемар и 100 пъти по добър от него!
Досега никъде не прочетох, че ще гонят Янчев. След махането на Радуканов това ще бъде втората сериозна грешка на Титан. Да, Тошко вече издъхва, но продължава да играе със сърце и да тича повече от младите и така наречените звезди. Всеки треньор иска в отбора си такъв играч и не вярвам Дуци или Пената да не го разбират!
Тоше, ела си в Нафтата и догодина им покажи на тези съскащите, можеш ли я или не тая игра! Неблагодарници 

[center]
[/center]