Фенове на ЦСКА пребиха автобусен шофьор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Re: Фенове на ЦСКА пребиха автобусен шофьор

Мнениеот n0_FeArBG » 28 ное 2011 23:18

Rivaldo10 написа:
AnalBreaker написа:Псевдо фенове на ЦСКА пребиха шофьор на автобус, псевдо фенове на Левски продават наркотици на деца. Псевдо гъзари палят колите на Бандаловски.

Защо налагате футболни пристрастия при престъпленията?

Браво, това е истината! ;)

Подкрепям с 2 ръце,няма значение,дали е син,червен или някъв друг фен,за тия само затвора,пък там ще ги оправят,едно хубаво!!!!!! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2011 23:18

dodo7271 написа:
delqnski47 написа:
Cesc Fabregas написа:Каквито са феновете на ЦСКА, на 100% същите са и тези на Левски. Едно към едно са. Само шала на врата е в друг цвят, но това не е толкова важно :) ;) Който си мисли и си вярва в нещо друго е мега-заблуден и не гледа реално на нещата. :geek:

Всичко опира до това,че се търсят интриги и спорове,това е!Първоначално това го написах,ама някъв ми се хвърли да ме обвинява,че ми било кеф,когато плюли по ''Левски'' за наркотиците!Божжеее

Аз не се нахвърлям, зададох ти простичък въпрос - защо не го каза това, когато вие ни обвинявахте, че сме наркомани? Къде беше тогава? Вместо да ми отговориш, ти ми пелтечиш нещо за местене и за нахвърляне.

Вече ти отговорих,ама май сивото ти вещество е спряло и не възприема!
На мен не ми пука(ама ХИЧ не ми пука) за СЗ и Сектор Б,и никого не съм обвинявал!!Нищо лично към вас,пичове,ама ХИЧ не ми пука!Като отворя гонга и първото нещо,което правя е да цъкна на емблемата,на ЦСКА горе вляво!Другите новини ХИЧ не ме интересуват!Даже от доста време не четя и на ЦСКА новините,а само заглавията,понякога!
Сега спече ли ти сивото вещество какво искам да кажа???
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 28 ное 2011 23:23

Аз не съм чул някой от Софийския край да го похвалят ,че е направил добро дело нито Левскари нито Цска-ри едните ръгат невинни хора които празнуват победата .. Други пребиват хора защо е това безобразие немога да разбера до кога???

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 28 ное 2011 23:46

Гара Дембеле написа:Току що по БТВ казаха, че фенове на ЦСКА са пребили автобусен шофьор !!!

Навремето братовчедите ми (фенове на ЦСКА) пребиха няколко сини сладурчета, които им се правеха на отворени в един рейс, само защото носели червени шалчета. Доволно мърша има и при вас, за да си позволяваш да пускаш тази тема.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 ное 2011 23:58

Viktor4o_Rs написа:Олигофренията няма цвят ;)

+1
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 29 ное 2011 00:01

Комплексирани боклуци, които се чудят къде да си излеят гнева от загубата. Разбирам да натупаш някой отракани фенове на Левски, които ти се отварят в някой парк преди или след вечното дерби, ама да пребиеш невинен човек, само защото некадърниците от любимия ти отбор не са могли да спечелят мача е безобразие.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 29 ное 2011 00:02

Хора, проблемът е супер комплексен и в никакъв случай не трябва да се облича в клубни пристрастия!

Основния въпрос е - къде блеят ушевите??? Какъв го дървят, че се допускат такива хора да дерибействат по улиците на градовете ни? Тотално неадекватни, явно опиянени и/или дрогирани влизат на стадиона, обаче на обикновения човек му е забранено да изпие една бира в радиус от два километра около стадиона? Как се допускат съдени хулигани на стадиона? Всички ние знаем какво правят малиционерите - имат един халтав тефтер със снимки от преди 10 години на разни лумпени, и ако редовия ушев заподозре някой трябва да търчи до големия ушев с болтовете да сравни заподозрения със снимката в тефтера! Ха познайте как става тази работа...

Като свърши мача едни и същи тюфлеци са тези, които правят проблемите, обаче ушевите се прибират кротко да си пият ракията и да си гризат салата от копанята, защото това вече не е техен проблем...

Къде са дрегерите, дето толкова се хвалеха с тях? Изгониха преди време момчета, пропътували стотици километри да гледат национала, заради 0.3 промила и край - свърши се! Отчетоха дейност на гърба на кроткия човек, обаче с лумпените не се занимават, защото после много ще пишат доклади!

Милиард и кусур бюджет имат, и пак си барат ушите... За това се случва това!

Любо Ушев - п*дераст!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 29 ное 2011 00:07

Това, че някакви наркоманчета са решили да се правят на мъже не означава, че всички фенове на ЦСКА са такива. От всяки отбор има хора, които излагат любимият си клуб с постъпките си.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 29 ное 2011 01:04

Янис Зику написа:Това, че някакви наркоманчета са решили да се правят на мъже не означава, че всички фенове на ЦСКА са такива. От всяки отбор има хора, които излагат любимият си клуб с постъпките си.

И при вас ли е имало такива?Аз си мислех,че само при нас.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 ное 2011 01:36

Твърдо против такива номера..Точно от такъв пълнеж нямаме нужда в сектора!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”