Мнениеот delqnski47 » 28 ное 2011 23:18
dodo7271 написа:delqnski47 написа:Cesc Fabregas написа:Каквито са феновете на ЦСКА, на 100% същите са и тези на Левски. Едно към едно са. Само шала на врата е в друг цвят, но това не е толкова важно

Който си мисли и си вярва в нещо друго е мега-заблуден и не гледа реално на нещата.

Всичко опира до това,че се търсят интриги и спорове,това е!Първоначално това го написах,ама някъв ми се хвърли да ме обвинява,че ми било кеф,когато плюли по ''Левски'' за наркотиците!Божжеее
Аз не се нахвърлям, зададох ти простичък въпрос - защо не го каза това, когато вие ни обвинявахте, че сме наркомани? Къде беше тогава? Вместо да ми отговориш, ти ми пелтечиш нещо за местене и за нахвърляне.
Вече ти отговорих,ама май сивото ти вещество е спряло и не възприема!
На мен не ми пука(ама ХИЧ не ми пука) за СЗ и Сектор Б,и никого не съм обвинявал!!Нищо лично към вас,пичове,ама ХИЧ не ми пука!Като отворя гонга и първото нещо,което правя е да цъкна на емблемата,на ЦСКА горе вляво!Другите новини ХИЧ не ме интересуват!Даже от доста време не четя и на ЦСКА новините,а само заглавията,понякога!
Сега спече ли ти сивото вещество какво искам да кажа???
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.