Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Пенко Пенков даде кратко интервю ден пред края на подготвителния лагер на отбора в Австрия. Ето какво сподели той за официалната интернет страница на клуба:
- Г-н Пенков какво видяхте в мача срещу Стяуа?
- На мен лично този мач ми хареса. Видях един ЦСКА, който може да побеждава в българското първенство и има бъдеще.
- Докато бяхте в България притесняваха ли ви загубите, които ЦСКА записа?
- След тежките тренировки не съм очаквал нещата да се развият по различен начин. Това са учебни игри и не най-важното е резултатът. Трябва да побеждаваме задължително във важните мачове, а в учебните проверки не е задължително.
- Не е ли прекалено голяма селекцията и ще стигне ли времето за сработване?
- Селекцията или е голяма или е малка. Като цяло доволни рядко има. Положително нещо в селекцията е, че засега са привлечени само български състезатели. Те, за сметка на това, по-лесно биха се сработили, тъй като се и познават.
- Как видяхте новите играчи?
Продължава тук
Видях един ЦСКА, който има бъдеще
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- hide_and_seek
- Red_champions
Re: Видях един ЦСКА, който има бъдеще
Правилно го е казал човекът,ЦСКА има бъдеще.Хора незнам дали сте гледали мача със Стяуа,но ако не сте,просто не знаете какво израстване относно играта на отбора има!Тича се за всяка една топка играе се за първа и втора топка и технически също са добре.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Re: Видях един ЦСКА, който има бъдеще
Да и аз гледах мача със Стяла и да си призная много ми хареса как играха момчетата, но за съжаление имаме малко проблеми в атака създават се много положения, но се вкарват твърде малко, трябвани централен нападател на всяка цена, защото най-добрата защита е нападението и не толкова важно да се търси ляв бек Барса миналиа сезон игра без и спечели всички титли..........
Само ЦСКА и поздрав за всички армейци които ще присъстват на Х . Общонационален събор на фенклубовете на ЦСКА!
Наздраве АРМЕЙЦИ!!!!!!!!!!
Само ЦСКА и поздрав за всички армейци които ще присъстват на Х . Общонационален събор на фенклубовете на ЦСКА!
Наздраве АРМЕЙЦИ!!!!!!!!!!