Кашчей написа:Batkoto написа:Глупости имаше Северна Роял Лига на прибалтийските и скандинавски държави .. и никой не им правеше проблеми да играят,като им се играе нека играят хората, какво ви пречат не мога да разбера

Прибалтийските малко не са участвали, но това са подробности.В този турнир участват три държави, като се провежда извън състезателният сезон.Любопитното е, че турнир, организиран от 3 от най-богатите държави в Европа (на локално ниво), е прекратен поради липса на финансови средства и невъзможност да се продадат телевизионните права.А в него са участвали 4-те най-добре представили се отбори от всяка държава.Турнирът не се е припокривал с ЕКТ, докато идеята за ИЕФЛ го прави това.
Нормално е да фалира, ако не е бил под шапката на УЕФА. Централата няма да си позволи да изпусне пари, които иначе би взела. ИЕФЛ обаче ще е под шапката на централата, така че...
Кашчей написа: Това го знам
Много съм любопитен, победителят как ще се титулува-Шампион на Източна Европа ли?
Всъщност, кои държави влизат в понятието Източна Европа?Финландия такава ли е, а Полша?
ПП-От УЕФА, ако нямат акъл, нека да го одобрят.Ще последва и ЗЕФЛ..после може и още някаква регионална, например ЦЕФЛ и ще стане една.......
Айде и ти като блу авеланж - хората още са на етап идея, вие вече се чудите по коя телевизия ще са мачовете и каква ще е титлата! Чакайте малко де!
От УЕФА нямат реална причина да откажат. Поне не виждам с какви аргументи ще го направят. "Аргументите" на блу аваланж тях не ги интересуват, това са несериозни неща - играчите щели да се изморят, да бойкотират и подобни..... Ако ще има пари за централата, те ще се навият със сигурност. А пари ще има от реклами и ТВ права, макар и не кой знае колко в началото.
Постави се на мястото на строг бюрократ от УЕФА и ми измисли адекватна причина за отказ?