ЦСКА - Стяуа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sheisse
Контакти:

Re: Ето линк за мача !!!

Мнениеот Sheisse » 07 юли 2009 20:20

А ние знаем ли кои са им титуляри и кои резерви-не.Само сега Любо да пусне нашите си момчета и максимум Вуич, а не испанските комици и Силва и такива...

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Реалистичен полъх откъм ЦСКА !

Мнениеот Red_champions » 07 юли 2009 20:21

Да бе-песимист за Лига Европа!Това е супер направо!На мен ми харесва отбора и съм сигурен,че ще се справим добре и евротурнирите напук на всички тъпи и шибани очаквания :!:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 07 юли 2009 20:22

Кзл заспал си и тва си е!Гледай ЦСКА,а не румънците.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

just_marto
Контакти:

Мнениеот just_marto » 07 юли 2009 20:25

Дори и да вкарат 3 гола ,играта на ЦСКА е много добра поне това полувреме. Сега ще видим другите мом4ета как ще се справят.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юли 2009 20:26

Вижте сега бат Любо ще смени състава и изобщо не се знае какво ще стане в бъдеще!Дано подреди и втория ни състав за полувремето!С малко излкючения този състав с който излязохме ми хареса(за сега) :) :) :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Svilen_bspb
Контакти:

Мнениеот Svilen_bspb » 07 юли 2009 20:26

Много добре играят нашите! Разиграват, комбинации в центъра, по крилата...екстра са! Голямо впечатление ми прави Тимонов и Светльо Петров, Спас Делев също много бяга. Браво момчета! Дано бием, нужно ни е за самочувствието!

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 07 юли 2009 20:26

ДАНО ДА ГИ ОДЪРЖИТЕ И ДА ГИ БИЕТЕ, ЧЕ СЛЕД ТЕЗИ ЗАГУБИ НЕ ЗНАМ 3 ИЛИ 4 ТРЯБВА ДА ВИ СЕ КАЧИ САМОЧУВСТВИЕТО.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 07 юли 2009 20:28

KZL_KZL написа:Ако си малко в час кои са им най добрите играчи,нямаше да напишеш това.

Аз съм в час... Станку,Очироси,Запата,Йонут Рада,Банел Николита,Бачиу....това са им титуляри от миналия сезон !!!

Млъкни и не се изказвай неподготвен,още по-малко,че това е контрола и тук няма титуляри !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Re: Ще бие ли днес ЦСКА Стяуа

Мнениеот gentlemanxxx » 07 юли 2009 20:28

Офф беше ясно че ЦСКА ще ги пуснат :) Та Стяуа и ЦСКА са близки клубове(комунистически),пускат им за да може да премахнат напрежението от Пенев и да остане на поста...Не се залъвайте!Не ми е ясно как не проумявате,досега ЦСКА падаха от кой ли не и са след 2 дни вече води на Стяуа :lol: :lol: Ох заблудена работа...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юли 2009 20:28

levski_777 написа:ДАНО ДА ГИ ОДЪРЖИТЕ И ДА ГИ БИЕТЕ, ЧЕ СЛЕД ТЕЗИ ЗАГУБИ НЕ ЗНАМ 3 ИЛИ 4 ТРЯБВА ДА ВИ СЕ КАЧИ САМОЧУВСТВИЕТО.

А мерси брат дано биете ''морето'' че не ме кефат така или иначе! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”