Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ss_killer
Контакти:

Re: Върхът на простотията!!!

Мнениеот ss_killer » 08 ное 2011 21:49

първо може ли някой да опише сдве три думи съдържанието на трансперанта и второ тази гавра не е от вчера и днес. Това е адски гадно, глупаво и какво ли не. Много тъпо ми стана и след като надраскаха паметната плоча на витиня. А в отговор на съобщението на popcorn нашата агитка издигна трансперант в памет на запалянкото от Спартак Търнава загинал на път към София
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:53

ss_killer написа:първо може ли някой да опише сдве три думи съдържанието на трансперанта и второ тази гавра не е от вчера и днес. Това е адски гадно, глупаво и какво ли не. Много тъпо ми стана и след като надраскаха паметната плоча на витиня. А в отговор на съобщението на popcorn нашата агитка издигна трансперант в памет на запалянкото от Спартак Търнава загинал на път към София

това какво общо имаше с темата.евала,че сте издигнали трансперантв негова памет, ама какво общо имаше с темата това?и другото това прави ли някой хора по - малко простаци като ас дигнали такъв трансперант в памет на момчето?вие глупави ли сте или какво?каквито има в едната агитка има и в другата!такива хора винаги ще има!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 08 ное 2011 21:54

Не съм казвал,че сме невинни овце.Казах,че в сравнение с вас изглеждаме като такива.Има разлика ;)[/quote]
еми хубаво аз не съм на това мнение пък.не мога да разбера по какъв начин разделяш простотията от простотията...простотията си е една!Няма видове простотия![/quote]

Каква е разликата между простотията да строшиш прозорец на кола(примерно) и простотията да се гавриш с паметта на починал човек? Не е ли едната постъпка много по-долна от другата,поне в чисто човешки аспект?[/quote]
същото!адски просто е.и в двата случай вредиш на някой хора!пак ти казвам няма видове простотия.простотията е една.простотия е това с трансперанта, но също така е простотия когато ни взехте армейци и какво още там и се изсрахте върху тях.те хората са си едни и същи...както тия са способни да направят такъв трансперант така и тия другите където са се изсрали и обратното..[/quote]

Абе ти си много интересен човек ...я дай,да ти строша прозореца на колата и,да се изгавря,с паметта на твой починал роднина,или много добър приятел(не дай си боже,а и никога не бих направил такава простотия,говоря примерно) кажи ми,кое от 2-те,би те издразнило повече,сигурен съм,че би откачил за 2-то ... това си е лично мое мнение.
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 22:00

Абе ти си много интересен човек ...я дай,да ти строша прозореца на колата и,да се изгавря,с паметта на твой починал роднина,или много добър приятел(не дай си боже,а и никога не бих направил такава простотия,говоря примерно) кажи ми,кое от 2-те,би те издразнило повече,сигурен съм,че би откачил за 2-то ... това си е лично мое мнение.

и двете ще са ми адски неприятни!пак ти казвам простотията си е простотия.тя не се дели на по-добра и по=-лоша простотия!за мене простотията си е една и тия хора където са счупили прозореца в друг момент няма да им е проблем да се изгаврят с моя близък.това е мойто мнение!пак ти казвам аз така мисля, ти сега така говориш, защото става дума за Левски!Това е!няма да ми е по-малко неприятно някой да ми счупи прозореца на колата отколкото някой да се гаври с родините ми, защото и при двете случай става дума за прости и ограничени хора!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 08 ное 2011 22:01

Каква е разликата между простотията да строшиш прозорец на кола(примерно) и простотията да се гавриш с паметта на починал човек? Не е ли едната постъпка много по-долна от другата,поне в чисто човешки аспект?[/quote]
същото!адски просто е.и в двата случай вредиш на някой хора!пак ти казвам няма видове простотия.простотията е една.простотия е това с трансперанта, но също така е простотия когато ни взехте армейци и какво още там и се изсрахте върху тях.те хората са си едни и същи...както тия са способни да направят такъв трансперант така и тия другите където са се изсрали и обратното..[/quote]

Мисълта ми беше,че има различни начини,с които да се покаже простотията,а този трансперант(за мен) е именно най-долния.Не можа да ме разбереш.Както и да е.
Ай със здраве.

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 08 ное 2011 22:05

По темата съм напълно съгласен с Попкорн-а простотията си е простотия не се дели. Днес ще е това, утре друго и това е повтарящ се процес в различни измерения. Няма повече простотия и по-малко. Съгласен съм, че такива индивиди има навсякъде в по-големите агитки и не само, ние не сме изключение......по-малка ли е простотията да викаш и скандираш Любо Пенев с 1 т.....????!!!! :!: :!: или да псуваш Стоичков като каруцар на всеки мач, та дори и на национален мач известен и прославил България из целия свят, ама нали не е от Левски дай да псуваме..... така че съм съгласен с Попкорна
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 08 ное 2011 22:07

POPCORN написа:
ss_killer написа:първо може ли някой да опише сдве три думи съдържанието на трансперанта и второ тази гавра не е от вчера и днес. Това е адски гадно, глупаво и какво ли не. Много тъпо ми стана и след като надраскаха паметната плоча на витиня. А в отговор на съобщението на popcorn нашата агитка издигна трансперант в памет на запалянкото от Спартак Търнава загинал на път към София

това какво общо имаше с темата.евала,че сте издигнали трансперантв негова памет, ама какво общо имаше с темата това?и другото това прави ли някой хора по - малко простаци като ас дигнали такъв трансперант в памет на момчето?вие глупави ли сте или какво?каквито има в едната агитка има и в другата!такива хора винаги ще има!

popcorn ти или отказваш да приемеш истината или си в подкрепа на гаврата. Не сме ли първо хора, а после фенове? Що за пример е това със стъклото и гаврата? Май повече хора ще кажат че повече ще ги заболи ако се подиграят и поругаят паметта на някого от колкото някакво си стъкло. пп: да примера ми не беше уместен с темата до някъде, да фена не беше българин, но Георги Аспарухов като е българин дали половин България не хвърля бълвочи върху паметта му. И последно кажи колега според тебе когато е загинал Гунди само левскари ли са отишли на погребението му? Аз ще ти кажа че дядовците ми са ми казвали че тогава не е имало левскари цесекари, локомотивци и т.н. всички са отдали почитта си към футболиста и човек Георги Аспарухов.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 22:08

Avenger написа:По темата съм напълно съгласен с Попкорн-а простотията си е простотия не се дели. Днес ще е това, утре друго и това е повтарящ се процес в различни измерения. Няма повече простотия и по-малко. Съгласен съм, че такива индивиди има навсякъде в по-големите агитки и не само, ние не сме изключение......по-малка ли е простотията да викаш и скандираш Любо Пенев с 1 т.....????!!!! :!: :!: или да псуваш Стоичков като каруцар на всеки мач, та дори и на национален мач известен и прославил България из целия свят, ама нали не е от Левски дай да псуваме..... така че съм съгласен с Попкорна

+1
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 22:08

ss_killer написа:
POPCORN написа:

popcorn ти или отказваш да приемеш истината или си в подкрепа на гаврата. Не сме ли първо хора, а после фенове? Що за пример е това със стъклото и гаврата? Май повече хора ще кажат че повече ще ги заболи ако се подиграят и поругаят паметта на някого от колкото някакво си стъкло. пп: да примера ми не беше уместен с темата до някъде, да фена не беше българин, но Георги Аспарухов като е българин дали половин България не хвърля бълвочи върху паметта му. И последно кажи колега според тебе когато е загинал Гунди само левскари ли са отишли на погребението му? Аз ще ти кажа че дядовците ми са ми казвали че тогава не е имало левскари цесекари, локомотивци и т.н. всички са отдали почитта си към футболиста и човек Георги Аспарухов.

прочети един пост по нагоре и ще видиш какво става дума за гаврата!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 08 ное 2011 22:25

Наистина е уникална простотия. И е прав човека като казва, че който е строшил стъкло после може и такова нещо да напише. Но поне трябва да се сложи някаква граница на простотиите. В смисъл едните крайни фенове използват обидни епитети "Кочин парк" и "свине", а другите "Гей арена" и "говеда". Това го има във фолклора на всички агитки и ми е ясно, че тези и подобни обидни епитети ще хвърчат в двете посоки винаги. Но надписи като "Гунди шофор" , Христос Возкресе, Гунди не! ( на един мач покрай Великден преди няколко години) и сега това... това наистина е доста долна постъпка! Говорил съм с мои приятели ЦСКАри и те са ми казвали, че ако са били близо до хората с транспаранта да са направили нещо по въпроса да бъде свален. Все пак говорим за паметта на починал човек.

Върни се в “ЦСКА”