Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

RageAgainst
Контакти:

Re: Върхът на простотията!!!

Мнениеот RageAgainst » 08 ное 2011 21:21

POPCORN написа:ауу много са ми смешни някой хора в тоя форум.Първо ,че е простотия е простотия.Второ левскарите да не се правят на света вода не напита, защото каквито са цскарите такива и са левскарите.Моля да не се превъзнасят много много и да се правят на невнинни овце!И трето не сте вие хората да казвате кой е цскар и кой левскар.разберете го!90% от потребителите в тоя форум я са ходили веднъж на мач я не тръгнали да съдят някой какъв е..с това ли се оправдавате,че не идвате по стадионите бе смешковци?Тия хора може и да са простаци и да не са кой знае какви капацитети ама за разлика от вас ходят на мачове и си подкрепят отбора, а вие седите по форума и се правите на холигани и ги съдите.мишоци!

Няма значение кой от тук е ходил на мач и кой не.Става въпрос за най-обикновена човещина.А на тая картинка липсва напълно.А и в сравнение с вас ние направо сме си като невинни овчици!
(нарочно обръщаш темата ми се струва)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:23

Hristos написа:Хубаво е,че хората са отишли на стадиона и както казваш са си дали последните пари за да си видят отбора,ама да се гаврят с починал човек е просто....нямам думи

абе аз съм сигурен,че половината хора незнаят за какво става на въпрос тоя трансперант.аз си признавам това го научих преди малко, а бях на мача!колко човека са го направили няма как да разберем.факт ,че е просташко, но съм сигурен,че 90% дори където са го дигали не са знааели за какво става на въпрос.аз си признавам много се чудих какво е това от снимките...е днеска разбрах от темата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:24

RageAgainst написа:
POPCORN написа:ауу много са ми смешни някой хора в тоя форум.Първо ,че е простотия е простотия.Второ левскарите да не се правят на света вода не напита, защото каквито са цскарите такива и са левскарите.Моля да не се превъзнасят много много и да се правят на невнинни овце!И трето не сте вие хората да казвате кой е цскар и кой левскар.разберете го!90% от потребителите в тоя форум я са ходили веднъж на мач я не тръгнали да съдят някой какъв е..с това ли се оправдавате,че не идвате по стадионите бе смешковци?Тия хора може и да са простаци и да не са кой знае какви капацитети ама за разлика от вас ходят на мачове и си подкрепят отбора, а вие седите по форума и се правите на холигани и ги съдите.мишоци!

Няма значение кой от тук е ходил на мач и кой не.Става въпрос за най-обикновена човещина.А на тая картинка липсва напълно.А и в сравнение с вас ние направо сме си като невинни овчици!

пак казвам простотията си е простотия!Факт простотия е.но да казват някакви си смешковци кой е цскар и кой не е повече от смешно!Айде да не ти споменавам мога да ти кажа поне 2-3 адски голями простотии където ме отвращават.вие сте всичко друго но не и невинни овце!Аз ги защитавам,че са цскари!Не ги защитавам,че са дигнали такъв трансперант!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 ное 2011 21:26

А защо моята тема беше заключена :?:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 08 ное 2011 21:29

POPCORN написа:
RageAgainst написа:

пак казвам простотията си е простотия!Факт простотия е.но да казват някакви си смешковци кой е цскар и кой не е повече от смешно!Айде да не ти споменавам мога да ти кажа поне 2-3 адски голями простотии където ме отвращават.вие сте всичко друго но не и невинни овце!Аз ги защитавам,че са цскари!Не ги защитавам,че са дигнали такъв трансперант!

Не съм казвал,че сме невинни овце.Казах,че в сравнение с вас изглеждаме като такива.Има разлика ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:31

Не съм казвал,че сме невинни овце.Казах,че в сравнение с вас изглеждаме като такива.Има разлика ;)

еми хубаво аз не съм на това мнение пък.не мога да разбера по какъв начин разделяш простотията от простотията...простотията си е една!Няма видове простотия!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 08 ное 2011 21:44

POPCORN написа:

еми хубаво аз не съм на това мнение пък.не мога да разбера по какъв начин разделяш простотията от простотията...простотията си е една!Няма видове простотия!

Каква е разликата между простотията да строшиш прозорец на кола(примерно) и простотията да се гавриш с паметта на починал човек? Не е ли едната постъпка много по-долна от другата,поне в чисто човешки аспект?

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 08 ное 2011 21:47

niki87 написа:Каквото отборчето, такива и феновете му ;)

И аз съм на това мнение, след като ви видях след дербито :) :)

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 08 ное 2011 21:48

PIMP написа:
mes que in club написа:За кого е този транспарант ???

Гунди...

ха ха х ах ха ха

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 ное 2011 21:49

RageAgainst написа:
POPCORN написа:

Каква е разликата между простотията да строшиш прозорец на кола(примерно) и простотията да се гавриш с паметта на починал човек? Не е ли едната постъпка много по-долна от другата,поне в чисто човешки аспект?

същото!адски просто е.и в двата случай вредиш на някой хора!пак ти казвам няма видове простотия.простотията е една.простотия е това с трансперанта, но също така е простотия когато ни взехте армейци и какво още там и се изсрахте върху тях.те хората са си едни и същи...както тия са способни да направят такъв трансперант така и тия другите където са се изсрали и обратното..
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”