Тема за Драголюб Симонович

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: ВЪН Дуци от ЦСКА !!!

Мнениеот emi_cska » 07 ное 2011 18:46

Joni_ написа:
fen0212 написа:Относно въпроса -кой е трньора е ясно ,че е Пенев.Другият момент ,който предполагам вълнува теб , а честно и мен в момента озадачава ,е кой тренира момчетата и кой реди състава.Мисля си ,че наистина в момента е Пенев ,защото той не веднъж заявява категорично че той е треньор и ми се струва че от уважение към него ,Титан саго оставили сам естествено с помощ ,която и когато поиска от Дуци.Именно, за това и Дуци каза преди мача ,че само помагат и не е на пейката,предполагам по същата причина.Ако той беше ги водил на тренировки ,защо да не е и на пейката ,нали и други мениджъри са в такива комбинации с треньорите.Все пак си мисля ,че ако в ЦСКА някой може да овладее съблекалнята ,това е Дуци и дано Пенев да разбере ,че тези звезди не са като неговите от едно време и трябва по-твърда ръка и да позволи на Дуци по-голямо участие.Тези момчета нямат никаква тактическа и лична дисциплина и наистина трябва голяма работа.

Приятелю в голяма грешка си !
Идеята на всичко това което стана беше Дуци да е треньор в сянка, Титан сложиха Д.Пенев за да намалят общественото недоволство от смяната на Радуканов, после обаче стана така, че футболистите бойкотираха Симонович и стана една .......
Определено Титан са виновни за всичко това което стана с отбора в последните месеци и все повече си мисля, че те просто не искат отбора да стане шампион.
Играят си черното тото, правят си далаверките с постоянните трансфери на недоказани чужденци (без Зику и Мораеш) и изобщо всичко за тях е ОК .

+1000
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 ное 2011 19:11

Joni_ написа:
fen0212 написа:Относно въпроса -кой е трньора е ясно ,че е Пенев.Другият момент ,който предполагам вълнува теб , а честно и мен в момента озадачава ,е кой тренира момчетата и кой реди състава.Мисля си ,че наистина в момента е Пенев ,защото той не веднъж заявява категорично че той е треньор и ми се струва че от уважение към него ,Титан саго оставили сам естествено с помощ ,която и когато поиска от Дуци.Именно, за това и Дуци каза преди мача ,че само помагат и не е на пейката,предполагам по същата причина.Ако той беше ги водил на тренировки ,защо да не е и на пейката ,нали и други мениджъри са в такива комбинации с треньорите.Все пак си мисля ,че ако в ЦСКА някой може да овладее съблекалнята ,това е Дуци и дано Пенев да разбере ,че тези звезди не са като неговите от едно време и трябва по-твърда ръка и да позволи на Дуци по-голямо участие.Тези момчета нямат никаква тактическа и лична дисциплина и наистина трябва голяма работа.

Приятелю в голяма грешка си !
Идеята на всичко това което стана беше Дуци да е треньор в сянка, Титан сложиха Д.Пенев за да намалят общественото недоволство от смяната на Радуканов, после обаче стана така, че футболистите бойкотираха Симонович и стана една .......
Определено Титан са виновни за всичко това което стана с отбора в последните месеци и все повече си мисля, че те просто не искат отбора да стане шампион.
Играят си черното тото, правят си далаверките с постоянните трансфери на недоказани чужденци (без Зику и Мораеш) и изобщо всичко за тях е ОК .

Черно тото може да се играе и пак да си станем шампиони. Едното не пречи на другото. Освен това, при късмет на жребия и ако отборът малко надскочи себе си има шанс за ШЛ, ако пък не там, групите на ЛЕ. И в двата случая ще се спечелят повече пари от това черно тото. Още повече, че едно добро представяне на отбора в ЕКТ ще вдигне и цената на играчите и при продажба на 2-3 от тях също ще се вземат добри пари. Не виждам как от черно тото могат да се изкарват чак такива пари. Други отбори от А група, които нямат шанс за нещо повече, разбирам да играят сериозно на черно, ама водещите отбори... :roll: За отделен мач да, но за титлата едва ли се правят уговорки. Освен ако самите босове на клубовете не плащат някакви дългове един към друг по този начин.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 07 ное 2011 20:23

До Joni -- Първо не мисля ,че идеята на Титан е била да е в сянка , а напълно реално да си води тренировъчния процес като спортно-техничеески директор.Ако си спомняш като такъв започна и Милен при Сашо Борисов.Така че не мисля ,че това трябваше да се посреща негативно и все да се пита кой кой е ,сякаш е толкова важно.Второ -----някой пък от всички ,които са против Дуци ще ми отговори ли дали има лични наблюдения за лошотиите ,които се писаха за него и кой реши да го окаля толкова ,че болните от .любов по Милен фенове да го намразят.И не само кой ,а и защо.Как не се замислихте ,е не всички ,но не малко ,че това е кампания ,която според мен цели някой да е облагодетелстван от това и как не разбрахте ,че от това всъщност не Дуци излиза интриганта ,а някой друг насочи интригата към него.Сега за глезльовците ,които пак за съжаление ще кажа ,но пак Милен създаде и тяхното отношение.Извинявай ,но тази липса на дисциплина на терена ,както и лична такава е основно изискване за добра работа и не може някакви си момчета да си правят с треньора каквото си искат и да си играят когато и искат ,а тъкмо Дуци е човека ,който може да ги смъкне малко на земята.Това може на някои да не им е харесало ,но просто ще разберат ,че не могат вече да са любимите фаворити и от сега нататък се надявам да играят тези ,които имат наистина сериозно отношение към тренировъчния процес.Сигурно пак се повтарям ,но съм повече от сигурен ,че все още Пенев води тренировките естествено с помощ ,но просто Чичо се взе малко повече на сериозно и не дава старшинството.До този извод ме навежда факта ,че в състава за мача ,ако го редеше Дуци , Платини нямаше изобщо да е включен като титуляр

nddamianov
Контакти:

Мнениеот nddamianov » 07 ное 2011 21:29

аз титан не мога да ги разбера-хвърлиха милиони да запълнят дупките в бюджета, а сега правят глупости. Дуци в лига европа няма да ги вкара. Той е доказан тренеп за малки отборчета. С голям не зная да има успехи. А митето борисов излезе най-голепия разбирач от футбол и го взе да "гради". Ако иска да гради вади 1-2 милиона за тренер/примерно Рехагел/, дава му 2 години, дава 2-3 по 2 милиона за халф и голаджия и сме в шампионска лига. Иначе-с Монтана, Калиакра и Светкавица мога и аз да ги водя. За много по-малко пари. Но Дуци?!!........Кой изгради като играч-отези лигльовци иван стоянов и коста стоянов ли?
Първия нямаше и да го има ако местните кадри /иван иванов, караджов и виданов/ не бяха разбили съблекалнята с пиянските си изцепки. а тях ги гледат всички. но пак казвам-титан не знаят какво правят. Така махнаха пенев, след него зафето, сега и милен. Всеки тренер ще си има любимец. но да итраят с кеф. А не да се карат пред БГ кой ще бие дузпа. А и друго - преди продавахме ИГРАЧИ за ПАРИ на ОТБОРИ, а сега ги продаваме на арабския свят и африка. Що? Евала на литекс в това отношение.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Дуци - новият силен човек на Армията!

Мнениеот Batkoto » 07 ное 2011 22:42

Дуци с още по-големи правомощия след равенството с Ботев Враца
Пон, 2011-11-07 21:39

Главният мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович е получил още по-големи правомощия в клуба, часове след злополучния мач на „червените” във Враца завършил 2:2 и отдалечил ЦСКА на две точки от лидера в класирането Лудогорец.

На импровизирана среща с футболистите на ст. „Българска армия” веднага след пристигането там на клубния автобус, босът на ЦСКА Димитър Борисов е обявил промяната в ситуацията, при която сърбинът ще разполага с още по-големи права.

Той ще бъде отговорен за тренировъчния процес, за нареждането на състава и тактиката за всеки един от предстоящите мачове.

Борисов е направил това с цел да се знае ясно и категорично кой носи отговорност. На този етап не е ясно каква ще бъде бъдещата позиция на Димитър Пенев.

Изображение

Най-накрая ситуацията да е ясна и мрънкачите да престанат да мрънкат .. който ще играе да играе,който няма да играе ВЪН :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Дуци - новият силен човек на Армията!

Мнениеот Rivaldo10 » 07 ное 2011 22:48

Хахахахаххаха няма такъв цирк! :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 07 ное 2011 22:49

смятай този Цирк щом ви би без проблем, вие каква пародия сте :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 ное 2011 22:52

Дудуци е страшен некадърник и интригант и ако не сте го разбрали, толкова по-зле за вас ;)
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 ное 2011 22:53

Е до ся ако беше зле положението, сега тотално си е*а м*йката....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 07 ное 2011 22:58

трайте си и си гледайте собствените некадърници :idea:
04.09.2013

Върни се в “ЦСКА”