Joni_ написа:fen0212 написа:Относно въпроса -кой е трньора е ясно ,че е Пенев.Другият момент ,който предполагам вълнува теб , а честно и мен в момента озадачава ,е кой тренира момчетата и кой реди състава.Мисля си ,че наистина в момента е Пенев ,защото той не веднъж заявява категорично че той е треньор и ми се струва че от уважение към него ,Титан саго оставили сам естествено с помощ ,която и когато поиска от Дуци.Именно, за това и Дуци каза преди мача ,че само помагат и не е на пейката,предполагам по същата причина.Ако той беше ги водил на тренировки ,защо да не е и на пейката ,нали и други мениджъри са в такива комбинации с треньорите.Все пак си мисля ,че ако в ЦСКА някой може да овладее съблекалнята ,това е Дуци и дано Пенев да разбере ,че тези звезди не са като неговите от едно време и трябва по-твърда ръка и да позволи на Дуци по-голямо участие.Тези момчета нямат никаква тактическа и лична дисциплина и наистина трябва голяма работа.
Приятелю в голяма грешка си !
Идеята на всичко това което стана беше Дуци да е треньор в сянка, Титан сложиха Д.Пенев за да намалят общественото недоволство от смяната на Радуканов, после обаче стана така, че футболистите бойкотираха Симонович и стана една .......
Определено Титан са виновни за всичко това което стана с отбора в последните месеци и все повече си мисля, че те просто не искат отбора да стане шампион.
Играят си черното тото, правят си далаверките с постоянните трансфери на недоказани чужденци (без Зику и Мораеш) и изобщо всичко за тях е ОК .
+1000