Балоне вече бивш познат, не съм съгласна съм с теб; виновни са Титаните тези собственици трябва незабавно да се махнат и да продадът отбора. Също така Титаните купуват мачовете на ЦСКА и това не е добре.
Такива хора като тях и Дуци който са част от това да купуват мачове, за това загубиха мача.
ТИ НЕ СИ ОТ ЦСКА!!!
Тема за Драголюб Симонович
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ВЪН Дуци от ЦСКА !!!
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
emi_cska написа:Балоне вече бивш познат, не съм съгласна съм с теб; виновни са Титаните тези собственици трябва незабавно да се махнат и да продадът отбора. Също така Титаните купуват мачовете на ЦСКА и това не е добре.
Такива хора като тях и Дуци който са част от това да купуват мачове, за това загубиха мача.
ТИ НЕ СИ ОТ ЦСКА!!!

Да не би да виждаш опашка от петролни шейхове или руски олигарси, които се натискат да купят ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Аз още не мога д а разбера кой е треньора на отбора
а) Дуци
б) чичо Пенчо
с) Зафиров
а) Дуци
б) чичо Пенчо
с) Зафиров
Нали уж Дуци е треньор,си къркал с шефа, на пейката седи Чичо Пенчо а Зафето подскача около пейката
Абе PR_CSKA , това ли ти е проблема -кой е треньора в ЦСКА .Това изглежда само ти не си го разбрал или пък не ти се иска да е Пенев ,защото няма да можеш да плюеш ,както ако е Дуци . Kъм Emi_cska -------спомняш ли си от кога момчетата не са играли с настроение --още от лятото след като се появиха новите звезди.От тогава борбата ,която водеха звездите помежду си изостри отношенията им и с другите момчета и Радуканов за да им угоди ,загърби половината си отбор ,което пък настрои неиграещите срещу него.Това че Радуканов не успя да се справи с този проблем оказа основно влияние върху цялостната игра на отбора. А искам да ви напомня нещо ,което всички игнорирате ,но именно през пролетта отбора се водеше от треньора Сашо Борисов за който странно защо никой не споменава ,а дали победите и настроението не са идвали и от него .Защото след като Радуканов остана сам --играта започна да търпи регрес..А за Дуци ,ако имате конкретно мнение , а не от пишещите жълти журналисти ,споделете го ,но тези приказки за алкохола идр;насождани от медиите ме карат още повече да се съмнявам в истинността им.Лично аз съм на мнение ,че само Дуци може да накара лигльовците в ЦСКА да спазват някаква дисциплина както на терена така и извън него,както и да научи момчетата на елементарните футболни правила ,които явно не са научили до сега
Всеки нормален човек си задава въпроса:
Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА????
Г-н Борисов, МОЛЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ, отговорете си на този въпрос и ВИЕ????
Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА????
От тогава борбата ,която водеха звездите помежду си изостри отношенията им и с другите момчета и Радуканов за да им угоди ,загърби половината си отбор ,което пък настрои неиграещите срещу него.
------------------------------------------------------
Смяната на треньора трябваше тогава да се направи, независимо че ние феновете вярвахме в Радуканов, щото независимо от победите не играехме като един отбор.
А и да ти кажа че още не съм убеден че Пенев е треньор.
------------------------------------------------------
Смяната на треньора трябваше тогава да се направи, независимо че ние феновете вярвахме в Радуканов, щото независимо от победите не играехме като един отбор.
А и да ти кажа че още не съм убеден че Пенев е треньор.
-
huzunov написа:Всеки нормален човек си задава въпроса:

Относно въпроса -кой е трньора е ясно ,че е Пенев.Другият момент ,който предполагам вълнува теб , а честно и мен в момента озадачава ,е кой тренира момчетата и кой реди състава.Мисля си ,че наистина в момента е Пенев ,защото той не веднъж заявява категорично че той е треньор и ми се струва че от уважение към него ,Титан саго оставили сам естествено с помощ ,която и когато поиска от Дуци.Именно, за това и Дуци каза преди мача ,че само помагат и не е на пейката,предполагам по същата причина.Ако той беше ги водил на тренировки ,защо да не е и на пейката ,нали и други мениджъри са в такива комбинации с треньорите.Все пак си мисля ,че ако в ЦСКА някой може да овладее съблекалнята ,това е Дуци и дано Пенев да разбере ,че тези звезди не са като неговите от едно време и трябва по-твърда ръка и да позволи на Дуци по-голямо участие.Тези момчета нямат никаква тактическа и лична дисциплина и наистина трябва голяма работа.
fen0212 написа:Относно въпроса -кой е трньора е ясно ,че е Пенев.Другият момент ,който предполагам вълнува теб , а честно и мен в момента озадачава ,е кой тренира момчетата и кой реди състава.Мисля си ,че наистина в момента е Пенев ,защото той не веднъж заявява категорично че той е треньор и ми се струва че от уважение към него ,Титан саго оставили сам естествено с помощ ,която и когато поиска от Дуци.Именно, за това и Дуци каза преди мача ,че само помагат и не е на пейката,предполагам по същата причина.Ако той беше ги водил на тренировки ,защо да не е и на пейката ,нали и други мениджъри са в такива комбинации с треньорите.Все пак си мисля ,че ако в ЦСКА някой може да овладее съблекалнята ,това е Дуци и дано Пенев да разбере ,че тези звезди не са като неговите от едно време и трябва по-твърда ръка и да позволи на Дуци по-голямо участие.Тези момчета нямат никаква тактическа и лична дисциплина и наистина трябва голяма работа.
Приятелю в голяма грешка си !
Идеята на всичко това което стана беше Дуци да е треньор в сянка, Титан сложиха Д.Пенев за да намалят общественото недоволство от смяната на Радуканов, после обаче стана така, че футболистите бойкотираха Симонович и стана една .......
Определено Титан са виновни за всичко това което стана с отбора в последните месеци и все повече си мисля, че те просто не искат отбора да стане шампион.
Играят си черното тото, правят си далаверките с постоянните трансфери на недоказани чужденци (без Зику и Мораеш) и изобщо всичко за тях е ОК .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]