Тема за Драголюб Симонович

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Re: ВЪН Дуци от ЦСКА !!!

Мнениеот emi_cska » 07 ное 2011 14:45

Балоне вече бивш познат, не съм съгласна съм с теб; виновни са Титаните тези собственици трябва незабавно да се махнат и да продадът отбора. Също така Титаните купуват мачовете на ЦСКА и това не е добре.
Такива хора като тях и Дуци който са част от това да купуват мачове, за това загубиха мача.
ТИ НЕ СИ ОТ ЦСКА!!!
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 ное 2011 14:48

emi_cska написа:Балоне вече бивш познат, не съм съгласна съм с теб; виновни са Титаните тези собственици трябва незабавно да се махнат и да продадът отбора. Също така Титаните купуват мачовете на ЦСКА и това не е добре.
Такива хора като тях и Дуци който са част от това да купуват мачове, за това загубиха мача.
ТИ НЕ СИ ОТ ЦСКА!!!

:)
Да не би да виждаш опашка от петролни шейхове или руски олигарси, които се натискат да купят ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 ное 2011 15:07

Аз още не мога д а разбера кой е треньора на отбора
а) Дуци
б) чичо Пенчо
с) Зафиров

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 ное 2011 15:08

Нали уж Дуци е треньор,си къркал с шефа, на пейката седи Чичо Пенчо а Зафето подскача около пейката

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 07 ное 2011 16:30

Абе PR_CSKA , това ли ти е проблема -кой е треньора в ЦСКА .Това изглежда само ти не си го разбрал или пък не ти се иска да е Пенев ,защото няма да можеш да плюеш ,както ако е Дуци . Kъм Emi_cska -------спомняш ли си от кога момчетата не са играли с настроение --още от лятото след като се появиха новите звезди.От тогава борбата ,която водеха звездите помежду си изостри отношенията им и с другите момчета и Радуканов за да им угоди ,загърби половината си отбор ,което пък настрои неиграещите срещу него.Това че Радуканов не успя да се справи с този проблем оказа основно влияние върху цялостната игра на отбора. А искам да ви напомня нещо ,което всички игнорирате ,но именно през пролетта отбора се водеше от треньора Сашо Борисов за който странно защо никой не споменава ,а дали победите и настроението не са идвали и от него .Защото след като Радуканов остана сам --играта започна да търпи регрес..А за Дуци ,ако имате конкретно мнение , а не от пишещите жълти журналисти ,споделете го ,но тези приказки за алкохола идр;насождани от медиите ме карат още повече да се съмнявам в истинността им.Лично аз съм на мнение ,че само Дуци може да накара лигльовците в ЦСКА да спазват някаква дисциплина както на терена така и извън него,както и да научи момчетата на елементарните футболни правила ,които явно не са научили до сега

huzunov
Контакти:

Мнениеот huzunov » 07 ное 2011 16:43

Всеки нормален човек си задава въпроса:
Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА????
Г-н Борисов, МОЛЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ, отговорете си на този въпрос и ВИЕ????

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 07 ное 2011 17:02

От тогава борбата ,която водеха звездите помежду си изостри отношенията им и с другите момчета и Радуканов за да им угоди ,загърби половината си отбор ,което пък настрои неиграещите срещу него.
------------------------------------------------------
Смяната на треньора трябваше тогава да се направи, независимо че ние феновете вярвахме в Радуканов, щото независимо от победите не играехме като един отбор.
А и да ти кажа че още не съм убеден че Пенев е треньор.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 ное 2011 17:31

huzunov написа:Всеки нормален човек си задава въпроса:
Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА???? Кой е треньорът на ЦСКА????
Г-н Борисов, МОЛЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ, отговорете си на този въпрос и ВИЕ????

:shock: Кой потребител във форума е Д.Борисов? :lol:

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 07 ное 2011 17:52

Относно въпроса -кой е трньора е ясно ,че е Пенев.Другият момент ,който предполагам вълнува теб , а честно и мен в момента озадачава ,е кой тренира момчетата и кой реди състава.Мисля си ,че наистина в момента е Пенев ,защото той не веднъж заявява категорично че той е треньор и ми се струва че от уважение към него ,Титан саго оставили сам естествено с помощ ,която и когато поиска от Дуци.Именно, за това и Дуци каза преди мача ,че само помагат и не е на пейката,предполагам по същата причина.Ако той беше ги водил на тренировки ,защо да не е и на пейката ,нали и други мениджъри са в такива комбинации с треньорите.Все пак си мисля ,че ако в ЦСКА някой може да овладее съблекалнята ,това е Дуци и дано Пенев да разбере ,че тези звезди не са като неговите от едно време и трябва по-твърда ръка и да позволи на Дуци по-голямо участие.Тези момчета нямат никаква тактическа и лична дисциплина и наистина трябва голяма работа.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 07 ное 2011 18:12

fen0212 написа:Относно въпроса -кой е трньора е ясно ,че е Пенев.Другият момент ,който предполагам вълнува теб , а честно и мен в момента озадачава ,е кой тренира момчетата и кой реди състава.Мисля си ,че наистина в момента е Пенев ,защото той не веднъж заявява категорично че той е треньор и ми се струва че от уважение към него ,Титан саго оставили сам естествено с помощ ,която и когато поиска от Дуци.Именно, за това и Дуци каза преди мача ,че само помагат и не е на пейката,предполагам по същата причина.Ако той беше ги водил на тренировки ,защо да не е и на пейката ,нали и други мениджъри са в такива комбинации с треньорите.Все пак си мисля ,че ако в ЦСКА някой може да овладее съблекалнята ,това е Дуци и дано Пенев да разбере ,че тези звезди не са като неговите от едно време и трябва по-твърда ръка и да позволи на Дуци по-голямо участие.Тези момчета нямат никаква тактическа и лична дисциплина и наистина трябва голяма работа.

Приятелю в голяма грешка си !
Идеята на всичко това което стана беше Дуци да е треньор в сянка, Титан сложиха Д.Пенев за да намалят общественото недоволство от смяната на Радуканов, после обаче стана така, че футболистите бойкотираха Симонович и стана една .......
Определено Титан са виновни за всичко това което стана с отбора в последните месеци и все повече си мисля, че те просто не искат отбора да стане шампион.
Играят си черното тото, правят си далаверките с постоянните трансфери на недоказани чужденци (без Зику и Мораеш) и изобщо всичко за тях е ОК .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”