Мнениеот peliforewer » 07 ное 2011 10:07
Нещата ще си дойдат на мястото когато Дуци поеми цялата отговорност,започне да води тренировките,стои на пейката и води мача.Колкото и да го уважавам Д.Пенев,в момента само ставаме за смях с неговите изяви.Дуци ли направи селекция само с два опорни халфа без никакъв вариант за ротация,с трима еднотипни нападатели на които им се търси място и си пречат по игрището,не виждате ли че всеки се прави на звезда и никои не му пука за отбора,като изключим Т.Янчев.Галчев подава само на Делев,Платини само на Мораеш,въобще отбора е разделен на групички и само имитират че играят.А това че от Дуци се страхуват много наши противници е видно от писанията в медиите.Новина номер едно всеки ден е дали Симонович присъства на тренировка или не.Ако присъства значи,той коли и беси в ЦСКА,ако не значи футболистите са го изгонили и др.подобни простотии.Имам чувството че журналистите по всякакъв начин се мъчат да попречат на един служител на ЦСКА да си върше работата за която е назначен от собствениците.За жалост и доста журналисти,които уж се водят че са цесекари наливат вода в мелницата на недоброжалателите на ЦСКА.Чета два дни как по форумите се коментира изказването на Б.Борисов че търси спонсор на Левски и съм озадачен че журналистът Н.Александров,който беше в студиото с премиера, не му зададе резонните въпроси,нормално ли е министър-председателя на България да осигурява средства за частно акционерно дружество,няма ли по този начин да си навлече гнева на другата половина на България,която не симпатизира на Левски и въобще нормални въпроси на един нормален журналист.Само че Александров не посмя да ги зададе.Нали знаете какво щеше да стани ако Сашо Диков беше на мястото на Александров.PS И за да не мислите че говоря празни приказки за отношението на медиите си спомнете миналият сезон когато в Левски не се знаеше кой тренира и кой води отбора по време на мачове ,директора или треньора ,някои да правеше трагедии в медиите от това.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...