http://www.youtube.com/watch?v=_PKJaZlstFo
http://www.youtube.com/watch?v=tDZp-2sJjvk
http://www.youtube.com/watch?v=nJcmuQ7e5yY
Тема за Драголюб Симонович
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ВЪН Дуци от ЦСКА !!!
И така, това което очаквах, за съжаление стана!
Преди седмица тук в този форум се опитах да обесня, че нямаме нужда от пиян сърбин, който да взима голяма заплата и да пречи на отбора, но всички скочиха върху мен, че не разбирам от футбол, че Дуци е голяма работа, голям треньор....
Днес аз видях едни момчета с червени фланелки играещи без настроение, вкарващи голове и след това не се радват, както се радваха преди, една апатия и безсилие.
Защо се случи така?
Защото нещата е ЦСКА вървяха при Милен Радуканов.Играчите се забавляваха, имаше настроение, шеги, красив футбол, игра за всяка топка и добри резултати.Ще кажете ама тези резултати бяха срещу слаби отбори, да така е, но настроението в отбора си личеше.Всички заедно празнуваха головете, прегръщаха треньора и се радваха като малки деца....
Но един слънчев ден големите шефове решиха, че Милен им "пречи" в техния план да въртят мениджърски игри и черно тото и казаха, че искат ЦСКА не да побежадава, а да мачка...
Дойде Дуци, като....някакъв - мениджър ли, треньор ли, съветник на питие на шефа ли, незнам.Той трябваше да направи ЦСКА да прилича на Барселона и да сме шампиони с поне 22 точки пред лудогорец.....дааааа, ама не
Миналата седмица всички писаха, че не съм прав и съм щял да се убедя колко добър е Дуци, не ми повярваха, че той е в ЦСКА за да е в схеми за черно тото и пране на пари чрез мениджърски игри.
Сега какво стана - в първият му мач на Дуцито, като треньор (чичо Пенчо е ясен - пионка, както винаги), той се провали, ама не срещу Реал Мадрид или Челси ами срещу Ботев даже и от Враца и какво направи след мача скри се, като мишка.
ВЪН на боклуците от ЦСКА, ВЪН на този пиян интригант Дуци и всички боклуци от отбора, че заради хора като тоя ме е срам.
А всички вие които го защитавахте, искам да чуя какво мислите за новият ЦСКА, този който Дуци и компания искат да разрушат.
САМО ЦСКА!!!
Преди седмица тук в този форум се опитах да обесня, че нямаме нужда от пиян сърбин, който да взима голяма заплата и да пречи на отбора, но всички скочиха върху мен, че не разбирам от футбол, че Дуци е голяма работа, голям треньор....
Днес аз видях едни момчета с червени фланелки играещи без настроение, вкарващи голове и след това не се радват, както се радваха преди, една апатия и безсилие.
Защо се случи така?
Защото нещата е ЦСКА вървяха при Милен Радуканов.Играчите се забавляваха, имаше настроение, шеги, красив футбол, игра за всяка топка и добри резултати.Ще кажете ама тези резултати бяха срещу слаби отбори, да така е, но настроението в отбора си личеше.Всички заедно празнуваха головете, прегръщаха треньора и се радваха като малки деца....
Но един слънчев ден големите шефове решиха, че Милен им "пречи" в техния план да въртят мениджърски игри и черно тото и казаха, че искат ЦСКА не да побежадава, а да мачка...
Дойде Дуци, като....някакъв - мениджър ли, треньор ли, съветник на питие на шефа ли, незнам.Той трябваше да направи ЦСКА да прилича на Барселона и да сме шампиони с поне 22 точки пред лудогорец.....дааааа, ама не
Миналата седмица всички писаха, че не съм прав и съм щял да се убедя колко добър е Дуци, не ми повярваха, че той е в ЦСКА за да е в схеми за черно тото и пране на пари чрез мениджърски игри.
Сега какво стана - в първият му мач на Дуцито, като треньор (чичо Пенчо е ясен - пионка, както винаги), той се провали, ама не срещу Реал Мадрид или Челси ами срещу Ботев даже и от Враца и какво направи след мача скри се, като мишка.
ВЪН на боклуците от ЦСКА, ВЪН на този пиян интригант Дуци и всички боклуци от отбора, че заради хора като тоя ме е срам.
А всички вие които го защитавахте, искам да чуя какво мислите за новият ЦСКА, този който Дуци и компания искат да разрушат.
САМО ЦСКА!!!
Другите отбори се подкрепят, ЦСКА СЕ ОБИЧА !!!
Re: ВЪН Дуци от ЦСКА !!!
обърнете внимание на отиграванията на костадин стоянов в зашита, ина4е е ясно цска, не ги 4ака нищо добро по нататък
- modor
- Контакти:
И треньора и треньора

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
нищо не мисля за ЦСКА, от как смениха Милен - не се и интересувам. Личното ми мнение е, че загубата от Славия и равния с Черно море се дължат на огромната помия, която се изсипа над Радуканов и ЦСКА. Но........дори и тези загуби да се дължат на "слабия" тренер - Радуканов, то това не означава, че трябва да го гонят. Ако е слаб - то защо го назначиха ? Ако не е толкова слаб..то защо го махнаха ? Но каквото и да са решили, че е правилно........защо по дяволите взеха този идиот от сърбия ? На това му викам титанска работа - даже ми стана нарицателно в живота: "когато нещо върви - промени го!"
Кво ти е виновен Дуци пък на теб бе - днес нашите псевдо звезди просто доказаха що за стока са - бездушници и пръскащи се от излишно самочувствие футболисти - Дуци ли да им влее мозък на тия малоумници - това днес просто беше олицетворение на българската футболна действителност - от едната страна нахъсани до краен предел млади момчета, а от другата мислещи се за нещо голямо дребни душици и резултата е ясен...
IOTUR4O написа:Кво ти е виновен Дуци пък на теб бе - днес нашите псевдо звезди просто доказаха що за стока са - бездушници и пръскащи се от излишно самочувствие футболисти - Дуци ли да им влее мозък на тия малоумници - това днес просто беше олицетворение на българската футболна действителност - от едната страна нахъсани до краен предел млади момчета, а от другата мислещи се за нещо голямо дребни душици и резултата е ясен...
как пък не бяха така бездушни при Милен ?
AБСОЛЮТНО САМ САГЛАСЕН,ПРИ МИЛЕН ПОНЕ ПРЕЗ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ СЕ СТЯГАХА И СИ ВЗЕМАХМЕ МАЧОВЕТЕ.СЕГА СМЕ ПАЛНА ТРАГЕДИЯ,ВСЕКИ ИГРАЕ ЗА СЕБЕ СИ.ПО БЛИЗО СМЕ ДО ТРЕТОТО ОТКОЛКОТО ДО ПЪРВОТО МЯСТО,И ТАЯ ГОДИНА НЯМА ДА Я БАДИ.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
-
k_oleto написа:
как пък не бяха така бездушни при Милен ?
Със Светкавица,Калиакра,Берое,Славия,че и другите мачове такава душа бяха влажили,че всичко около тях се одухотворяваше.