ЦСКА - Спарта Прага

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЦСКА-Спарта (Прага)

Мнениеот ЕМИЛ » 04 юли 2009 21:17

айде на печелившите честито.в следващият мач със Стяуа пак ще падате на 0.ама нищо вече сте посвикнали

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 юли 2009 21:18

[Абе какво значи -Спарта си е Спарта-нищо и никакъв отбор не са в момента.Какви успехи имат в последните 3 години? Щом от такива отбори губим и то всеки мач-работата е лоша-нищо че е контрола-Че ние за цял мач нямаме СВЯСТНА атака- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]

Спарта си е име, тва исках да кажа, най-големият чешки отбор. Имаме футболисти в момента за два стабилни състава, имам предвид и с някои от хората в София, извън групата. Защо не се получава? Аз продължамвам да мисля, че има нешо сбъркано в цялата тая работа. Не може да имаш добри играчи и никой от тях да не показва качествата си. Има един вариант, Любо да е тотален некадърник, други варианти не се сещам засега ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 04 юли 2009 21:18

ЕМИЛ написа:айде на печелившите честито.в следващият мач със Стяуа пак ще падате на 0.ама нищо вече сте посвикнали

По-твойта логика,значи Санта Хулия ще ви го***********отзад! :)
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2009 21:19

Red_champions написа:
danko_sot написа:Някой ако разбира от кондиционни тренировки и т.н. искам да питам нещо, но сериозно. Какъв е смисълът или ефектът играчите да са уморени по време на мачовете, защото Любо каза, че това му е целта. Това някаква европейска практика ли е, може би нещо внесено от Паредес, някой чул ли е да се коментира това, защото е интересно

Значи аз се занимавам с кондиционна подготовка косвено,обаче с тенис.Там нещата са по-различни,но имам приятел,който работи в Австрия като кондиционен спец по футбол в някакъв втородивизионен отбор.Та дори и там той ми казва,че по време на подготвката ,когато има мачове играчите трябва да са невъзстановени и даже уморени преди мача,това е практика за разпределяне на физическите сили,които след около месец подобни тринировки футболистите се нагаждат да издържат на 3 часа футбол на добро ниво,играейки интензивно.В България това не е разспространено,защото специалистите смятат,че футболистите нямат нужните сили и търпение да търпят това.Имайте ми думата пичове за мачовете от евротурнирите ще бъдем готови ;)

Преди мач в подготовката играчите се натоварват максимално ,за да име по-лесно после-като свикнеш да играеш изморен, си престави после какво ще като играеш свеж.Това е все едно да бягаш с тежест и после да я свалиш-много по-леко ще е !;)
Изображение

Потребителски аватар
Svilen_bspb
Контакти:

Мнениеот Svilen_bspb » 04 юли 2009 21:20

Да, утре трябва да бием с разлика и е хубаво Спас Делев да вкара някой гол за самочувствие. Иначе засега само Иван Стоянов прави впечатление от Слиженското каре...поне според мен.

Потребителски аватар
nikola_niko
Контакти:

Мнениеот nikola_niko » 04 юли 2009 21:21

danko_sot написа:[Абе какво значи -Спарта си е Спарта-нищо и никакъв отбор не са в момента.Какви успехи имат в последните 3 години? Щом от такива отбори губим и то всеки мач-работата е лоша-нищо че е контрола-Че ние за цял мач нямаме СВЯСТНА атака- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Спарта си е име, тва исках да кажа, най-големият чешки отбор. Имаме футболисти в момента за два стабилни състава, имам предвид и с някои от хората в София, извън групата. Защо не се получава? Аз продължамвам да мисля, че има нешо сбъркано в цялата тая работа. Не може да имаш добри играчи и никой от тях да не показва качествата си. Има един вариант, Любо да е тотален некадърник, други варианти не се сещам засега ;)[/quote]

рядко добър футболист става добър треньор- справка Стоичков
Левски и Милан най-велики на света!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2009 21:22

danko_sot написа:[Абе какво значи -Спарта си е Спарта-нищо и никакъв отбор не са в момента.Какви успехи имат в последните 3 години? Щом от такива отбори губим и то всеки мач-работата е лоша-нищо че е контрола-Че ние за цял мач нямаме СВЯСТНА атака- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Спарта си е име, тва исках да кажа, най-големият чешки отбор. Имаме футболисти в момента за два стабилни състава, имам предвид и с някои от хората в София, извън групата. Защо не се получава? Аз продължамвам да мисля, че има нешо сбъркано в цялата тая работа. Не може да имаш добри играчи и никой от тях да не показва качествата си. Има един вариант, Любо да е тотален некадърник, други варианти не се сещам засега ;)[/quote]

Аз започвам да се съмнявам ,че имаме добри играчи.Все пак оптимистичното е че все пак в тези мачовете не играят тримата ни най-добри -Манчев,Янчев и Тодоров.Надявам се с тяхното влизане,обиграването на новите и разкарването на ненужните които само се пречкат нещата да тръгнат!
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 04 юли 2009 21:22

Да,така е!А относно изказването на този син фенследващата ни контрола не е срещу Стяуа,а срещу Фехервар,където ще бием с 4:0 и ще затворим устите на всички :)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
nikola_niko
Контакти:

Мнениеот nikola_niko » 04 юли 2009 21:24

Red_champions написа:Да,така е!А относно изказването на този син фенследващата ни контрола не е срещу Стяуа,а срещу Фехервар,където ще бием с 4:0 и ще затворим устите на всички :)

хубаво е да си вярваш, но до момента статистиката е срещу твоето твърдение
Левски и Милан най-велики на света!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2009 21:24

Red_champions написа:Да,така е!А относно изказването на този син фенследващата ни контрола не е срещу Стяуа,а срещу Фехервар,където ще бием с 4:0 и ще затворим устите на всички :)

Знаеш ли сега като се замисля -тези загуби може и да значат много добър сезон.Незнам но според мене има такава тенденция в БГ футбол- отбор ,които се представя добре в контролите-после да се сгромолясва,а тези които разочароват,после да печелят титлата и да показват добра игра!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”