Адалберт Зафиров се завърна в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Re: Адалберт Зафиров се завърна в ЦСКА

Мнениеот rosen_ganchev » 24 окт 2011 15:17

olfix написа:Единственият треньор в България,който е по-некадърен от Гонзо!Да ви е честит.

:cry: Мерси!!!

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 24 окт 2011 15:34

За мен това е пълна глупост да се назначава Зафиров заедно със чичо Митко,но Титан плащат и те избират музиката.
П.С Яд ме е само,че зимата Левски ще имат нов треньор в лицето на господин Радуканов.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 24 окт 2011 16:52

Зафето не се престави лошо, когато водеше ЦСКА поминалия сезон. Това, че в Калиакра не успя не значи нищо. Щом Пенев го е избрал за помощник, значи смята, че ще му свърши работа. Пожелавам му успех, защото ЦСКА има нужда от хора, като него. Дано пренесе върху играчите ни стръвта, с която играеше, като футболист.

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 24 окт 2011 17:38

И аз уважавам РАдукана,за това което направи ама да си сложим ръка на червените си сърца и да кажем последните 5 мача + Стяуа,какво играеше отбора честно...
Някакъв бавен муден футбол с тея невероятни играчи...проблясъци на Зику,Нелсън ,Делев,Платини,Мораеш въпреки малкото мачове,
За какъв чеп ни е Платини на крилото или Зику и Мораеш като ц. нападатели??????????????????????????????????????????
Платини е централен, а Мораеш е дясно крило.Зику е зад централния нападател,нелсън е ляво крило...
Спас си е за игра на контри ама в бг отборите срещу ЦСКА се затварят...
Това е очевадно не мислите ли??? Мораеш и Зику винаги са играли на Тези позиции...
АЗ СЪМ ОПТИМИСТ за бъдещето, навременна смяна на Радукана ,който ни изкара от блатото,но промяната бе задължителна за да не затънем много...Друг е въпроса смяната с кого трябваше да бъде.Аз лично бях за Иешич-В Европа и в БГ е супер ТРЕНЕР и това го доказа от постигнатите си резултати... :idea:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 24 окт 2011 17:41

Никой не е по голям от ЦСКА...
Успех на бъдещите ни тренери ...
Подкрепа в Петък тотал :!: :!: :!:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 24 окт 2011 20:30

да.странни позиции на платини и мораес.сякаш разменени.пената си е пената.дори без тия звезди ще направи отбор.вероятно ще има сергия през трансверния прозорец.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 окт 2011 21:25

redpride написа:Зафето не се престави лошо, когато водеше ЦСКА поминалия сезон. Това, че в Калиакра не успя не значи нищо. Щом Пенев го е избрал за помощник, значи смята, че ще му свърши работа. Пожелавам му успех, защото ЦСКА има нужда от хора, като него. Дано пренесе върху играчите ни стръвта, с която играеше, като футболист.

" Щом Пенев го е избрал за помощник,..."
Ти сигурен ли си,че Пенев,изобщо,нещо избира в ЦСКА в момента?

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 25 окт 2011 16:14

Да ти кажа вече не съм сигурен в нищо щом става въпрос за ЦСКА и Титан. Не знам дали Пенев е избрал Зафето, защото не сигурно, че изобщо ще е треньор. Дуци едва ли познава качествата на Зафиров и остават шефовете. Сърбина обаче си е избрал треньора на вратарите, защото беше при него в Сливен. Ще е много грозно да използват Пената за да си въртят делаверите.

Върни се в “ЦСКА”