Пената почна с лафовете, вижте какво се случи в съблекалнята
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пената почна с лафовете, вижте какво се случи в съблекалнята
Някои хора приемат много буквално всичко, ако им кажат "добър ден", ще излязат по къс ръкав, щото е добро времето, ако им кажат "лека нощ" - ще хвърлят одеялото, да не тежи. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Той Съра е на същите години, не трябва ли да си гледа живота и да спре да се излага?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Ми не си прав, Unforgiven_M! Милен направи 8 поредни победи, но срещу отборите от долната половина на таблицата(изключвам Черноморец). И то какви победи - мъка и тормоз за играчите на терена и за зрителите също! Бихме Локо СФ с триста зора, Черноморец - с късмет, Локо ПД - мерси на съдията иначе..., Берое - яка мъка, Светкавица - 60 минути се лутаха на терена и скъсаха нервите на всички и как реагира треньора - оправдания, а за онова 2:1 срещу калиакра хич не ми се говори!!!!! Хората са прави, че Радуканов е изчерпан, че не може да си нареди състава, че не дава никакъв шанс на младите да се развиват, че го е страх да остави някоя от тъй наречените звезди на пейката! Много се радвам, че го махнаха, само дето трябваше да назначат Стойчо Младенов за нов треньор, а не мировянския шедьовър!!!!
kamataNo1 написа:Ми не си прав, Unforgiven_M! Милен направи 8 поредни победи, но срещу отборите от долната половина на таблицата(изключвам Черноморец). И то какви победи - мъка и тормоз за играчите на терена и за зрителите също! Бихме Локо СФ с триста зора, Черноморец - с късмет, Локо ПД - мерси на съдията иначе..., Берое - яка мъка, Светкавица - 60 минути се лутаха на терена и скъсаха нервите на всички и как реагира треньора - оправдания, а за онова 2:1 срещу калиакра хич не ми се говори!!!!! Хората са прави, че Радуканов е изчерпан, че не може да си нареди състава, че не дава никакъв шанс на младите да се развиват, че го е страх да остави някоя от тъй наречените звезди на пейката! Много се радвам, че го махнаха, само дето трябваше да назначат Стойчо Младенов за нов треньор, а не мировянския шедьовър!!!!
подкрепям твоето мнение на 100%, макар да съм левскар
Стига сте пускали тъпи, малоумни теми. Как точно разбраха какво им е казал, а?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
защо написа:Той Съра е на същите години, не трябва ли да си гледа живота и да спре да се излага?
Съра може да върже четири думи в едно зиречение, нещо което е трудно за тоя индивид. Не може подобен човек да ръководи отбора. Кариерата му свърши още преди 15 години. Вече е един изкуфял старец, който може да влезе и да развесели футболистите и нищо повече.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Който иска да е смее на синтаксиса на чичо Митко - колкото иска! Но Пената си е интуитивен познавач на футбола и цар на оптимизацията тип "проба - грешка". Има си човекът щаб от треньори, които ще му представят готови версии на състав, начин на игра, водене на мача и т.н. Оттук нататък е интуицията на Пената - "това става", "второто повече става", "третото - забрави, опитвали сме го" и т.н. докато се избистри оптимума, една - две тактически тренировки да се изгради практически и...да му е яко д..е на Левски. Така се работи чрез съчетаване на опит и изобретателност при реални дадености. Пък който иска да прави от Димитър Пенев професор по граматика, да пробва - Пената е широка душа отворена.
Забавно , но наистина да го бяхме видяли и чули.Надявам се след 4-5 дни.
- unclesambg
- Контакти:
kamataNo1 написа:Ми не си прав, Unforgiven_M! Милен направи 8 поредни победи, но срещу отборите от долната половина на таблицата(изключвам Черноморец). И то какви победи - мъка и тормоз за играчите на терена и за зрителите също! Бихме Локо СФ с триста зора, Черноморец - с късмет, Локо ПД - мерси на съдията иначе..., Берое - яка мъка, Светкавица - 60 минути се лутаха на терена и скъсаха нервите на всички и как реагира треньора - оправдания, а за онова 2:1 срещу калиакра хич не ми се говори!!!!! Хората са прави, че Радуканов е изчерпан, че не може да си нареди състава, че не дава никакъв шанс на младите да се развиват, че го е страх да остави някоя от тъй наречените звезди на пейката! Много се радвам, че го махнаха, само дето трябваше да назначат Стойчо Младенов за нов треньор, а не мировянския шедьовър!!!!
+1
Чичо Митко е железен ако не друго то поне настроение ще има в съблекалнята. Много хора го подценяват, но той е доказал, че може да се справя в трудни моменти. Въпроса е дали ще води отбора или ще е само параван на Дуци. Смяната на Радуканов точно в този момент не е добро решение, което може да си проличи ако не в петък то занапред. Пенев обаче е човека, който може да развие най-добре качествата на младите в ЦСКА. Успее ли да намери място на Костов и Карачанаков ще е идеално. Това е неговата сила, а останалото трябва да свършат Зафето и Дуци. Пожелавам успех на отбора и на Димитър Пенев и дано още в петък докаже на неверниците, че все още го бива.