Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Мнениеот гражданин от село » 23 окт 2011 14:37

blue avalanche написа:Ако някой си мисли,че на Пенев ще му бъде разрешено да остави "скъпата стока" Зику,Мораеш,Нелсън и конвертируемите Делев и Платини на пейката,за сметка на някакви си Костовци и Карачанаковци-много се лъже!!!Димитър "Безгласната буква" Пенев е точно човекът,нужен на търговците от Перник!Забравете легендите за "налагане на младите"!Когато Пенев е налагал "младите",в отбора нямаше наемници с по 15-20хил. евро заплати!

Дуци ще ви оправи вас!И с 11кьоркютук пияни да ви хване ви млати "като маче у дирек". :mrgreen:

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!

Мнениеот Tony_CSKA » 23 окт 2011 14:40

гражданин от село написа:
Tony_CSKA написа:Пак се работи на парче. Няма никаква стратегия за развитието на отбора. И пак сами си правим живота труден, както винаги. Сдаваме титлата без бой, а сме най-достойният отбор за нея. Това е една от големите разлики между БГ и държавите, в които има истински футбол... Затова никога няма да имаме такъв. Дано поне не паднем в дербито.

Кой е сдал титлата?И стига сте псували БГ,защото такива БГ е такава заради такива като вас,режете си вените и слагайте край на мъките.Без това е ясно,че с изключителния си мозъчен капацитет,ака прочетете в някой сайт,че сте мъртви,сами ще тръгнете към гробищата.

Барселона защо не смениха Гуардиола след загубата от Гуадалахара?! Без лични квалификации, ако обичаш. Ако всички българи бяха като мен нямаше да сме в това положение! Гарантирам го това. Избивай си комплексите другаде! И ми кажи какво цели ръководството на ЦСКА в дългосрочен план според теб? Обясни ми го, защото мен ми се губи нишката някъде.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 23 окт 2011 14:41

Браво на Дуци! Където е Дуци там е и интригата !!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 окт 2011 14:42

гражданин от село написа:
blue avalanche написа:Ако някой си мисли,че на Пенев ще му бъде разрешено да остави "скъпата стока" Зику,Мораеш,Нелсън и конвертируемите Делев и Платини на пейката,за сметка на някакви си Костовци и Карачанаковци-много се лъже!!!Димитър "Безгласната буква" Пенев е точно човекът,нужен на търговците от Перник!Забравете легендите за "налагане на младите"!Когато Пенев е налагал "младите",в отбора нямаше наемници с по 15-20хил. евро заплати!

Дуци ще ви оправи вас!И с 11кьоркютук пияни да ви хване ви млати "като маче у дирек". :mrgreen:

Въх!!!Ми вземете се напийте преди мача,че да му мяза!

EthanHuntt
Контакти:

Мнениеот EthanHuntt » 23 окт 2011 14:42

Радуканов и ко много усмихнати отиват да ги уволнят :) Иначе ме радват последните останали наивници, които още мислят, че всичко е просто медиен блъф :)

Дали играта на ЦСКА е вървяла при Радуканов не знам, но ей сега как ще тръгне при Пената, ще почнат едни схеми, едни тактики. Ще научи Костадин Стоянов как се застава в защита. Само си представям как обеснява на футболистите .. Евала Титани!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 23 окт 2011 14:43

percival написа:Цял ден само "сини" фенове бълват някакви коментари как Титан това как онова ,гледайте си вашия двор не този на комшиите .Новината още не е официална а се изредиха 1000 мнения.

Хахаха и кой го казва това този който пише най -много глупости колко е жалко да си ....... ;)

Ultras_1948
Контакти:

Мнениеот Ultras_1948 » 23 окт 2011 14:45

Най-голямата грешка ще бъде, ако тази новина се окаже истина !
Да разберат говедата,
че този цвят червен,
цветът е на победата -
на лидера свещен!

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 23 окт 2011 14:45

Не съм от цска, ама това което става в клубът Ви е непростимо.Да изгонят един от най-читавите треньори за последните 5 години е равно на предателство. Линч за собствениците Ви,както и за нашият мустакат глупак.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2011 14:46

Tony_CSKA написа:Барселона защо не смениха Гуардиола след загубата от Гуадалахара?! Без лични квалификации, ако обичаш. Ако всички българи бяха като мен нямаше да сме в това положение! Гарантирам го това. Избивай си комплексите другаде! И ми кажи какво цели ръководството на ЦСКА в дългосрочен план според теб? Обясни ми го, защото мен ми се губи нишката някъде.

Да пра'ат кинти! Искат на бързо да напрят отбор, да влезнат в някой от групите и да земат 6 точки, след което да шитнат най - добре котиращите се играчи в Турция и Русия за неколкостотин хиляди евро и да си измият ръцете с треньора! То е ясно, но идеята е да се види играта на ЦСКА през последните месеци! Не говориме за един слаб мач, а за 5,6! Не говориме за мачове в екзотични турнири или контроли, а за мачове в А група!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 23 окт 2011 14:48

Най-добрият ход в момента е да се обяви, че Радуканов остава. След като всички медии изкараха новината за уволнението ще бъде огромен психологически бонус за футболистите. Само ще ги нахъса да бият!

Върни се в “ЦСКА”