Ще успее ли Любо Пенев в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Ще успее ли Любо Пенев в ЦСКА

Мнениеот mironi88 » 30 юни 2009 14:50

Най-големия проблем е че и след мача с Левски и след Черно море и Литекс и вчера продължава да е доволен от играта. Игра в която буквално не може да се стигне до 3-ти да не говорим 4-ти пас.
ИзображениеИзображение

baba.jga
Контакти:

Мнениеот baba.jga » 30 юни 2009 15:07

Много се вълнувате момчета. В България свястни отбори отдавна няма. Всичко е един голям театър. Защо ли? Ами всички с власт крадат в тая държава и на никой не му пука за фенове и пр..Докато няма бити и е...ни бандити няма да има оправия.А що се отнася до Любо Пенев то най-ми харесва, че ги е подгонил с физическа и кондиционна подготовка. Аз съм бифш спортист и вярвайте ми без въздух на терена няма победа. Вижте отборите особено в Англия как играят и как тичат 90 минути. Това се постига с подготовка. Така, че поне да се научат да тичат за по един мач, а не да гледаме разходки на влюбени по терена. Спомням си как наши отбори са играли срещу по-непретенциозни отборчета, които обаче си тичат цял мач. Дори тракторния отбор на Борисов си тичака и затова си биха левскарите.Трябва всичките, около 50 мача годишно да се тича и да има въздух в тия момчета ,за да има някакъв ефект от подготовката им. Защото колкото и да си техничен като се измориш и вържеш кънките и плетеш краката като оверлог - нищо няма да направиш, ще се спъваш като патка в трастика. И за Любо - нека да поработи - всеки се нуждае от малко доверие. Запомнете - докато комуняги и турци се разпореждат в тая държава никой здравомислещ и на средно ниво треньор от Европа няма да дойде да работи тук. Да не са го е.....ли луди.А всички западняци в България ние си ги знаем - те се виждат най-добре по морето ни - Клошари на социални помощи и пияндета-олигофрени. :) :) :) :lol: :lol: :lol:

just_marto
Контакти:

Мнениеот just_marto » 30 юни 2009 15:27

Значи ,както Краси Балъков ,така и Любо Пенев са се учили от едни от най-големте треньори в света. Все си мисля че нещо са понаучили и знаят да работят и прилагат тази система тука в България. Друг е въпроса ,че нашите футболисти са тренирани другояче и сега просто няма как да се очакват резултати веднага- Иска се време.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 30 юни 2009 16:14

Аз ли съм...не съм ли аз...Любчо Пенев нещо разправял, че следващия сезон в ЦСКА-то щяло да се разчита ИЗЦЯЛО на българи и на младежи от школата, и без разни шоколадчета, араби и т.н. евтини недоказали се футболисти от други страни.Сега какво стана?Гони младежи, вика разни испанци и менте-играчи.Трябва да се направи нещо по въпроса с него, че както е тръгнало ще ви провали.Ще станете като ония от Ботев(Пд) дето не знаят дали ще могат да играят в А група до последния кръг!Хубав отбор бяха, но ги развалиха.Още повече ме втрещава фикс-идеята на ръководството ви за контролата с Жилина?Каква бълха ги е охапала или май трябва да кажа....каква оса ги е оЖИЛИла, че да искат мач с тях.Дали е от маниакалната идея да се справят там, където Левски не може.С 2 дена тренировки и нов състав всичко си беше обречено още в самото начало.Язък само за парите, отишли за контролата...
И си опичайте акълите!Имате важни мачове, не се излагайте!Можете повече!Пък в нашето първенство правете както си знаете, ако успеете тоест :twisted:

gonzo prezident
Контакти:

Мнениеот gonzo prezident » 30 юни 2009 16:59

колкото успя и миналия сезон с тия играчи от долната половина на таблицата се видя 3-1 от жилина- чичовото не става видя се и в края на миналия сезон!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 юни 2009 17:20

Да абсолютно вярно, винаги първите контроли са срещу втораразредни и треторазредни отбори, за да може дза се добие самочувствие и т.н. Това е ЦСКА, няма контроли, няма монтроли. Не може за цял мач една греда след индивидуален пробив на Зе Руи и дрругия най-добър да е Зехиров. Не може да изгониш твойте чеда, юношите и да кажеш че няма да разчиташ на чужденци и в следващия момент да дойде този Акселрод и тримата неизвестни испанци. Да си опичат акъла, писнало ни е от такива номерца
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юни 2009 17:25

ЛЮБО ЩЕ УСПЕЕ да доразбие и без това разбитата червена команда.Просто е некомпетентен треньор

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 30 юни 2009 17:34

ЕМО,аре ходи изкарай ПРО диплома и тогава коментирай, кои стават и кой не!
Защото имате един Кокал,който е.........................вие си знаете :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 юни 2009 17:51

BGarmy написа:ЕМО,аре ходи изкарай ПРО диплома и тогава коментирай, кои стават и кой не!
Защото имате един Кокал,който е.........................вие си знаете :lol:

Кокаляка е некадърник.неуспорим факт.но поне ни направи шампиони на България.а Любо просто е балон сойто отвреме навреме яко издиша

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 30 юни 2009 20:08

И от кои големи тренери се е учил Любо Пенев? Радомир Антич ли :) по скоро Пенев е спасявал като играч със своето умение да вкарва голове доста семпли тренери. В това число и чичо си след феноменалния пас в последната минута на Паркдьопренс.
При Балъков е доста по различно. В Етър го е учил Георги Василев, в Спортинг - Боби Робсън, а в Щутграт доста имена между които сегашния тренер на бундестима Льов, Феликс Магат или Вини Шефер и т.н. Освен това Балъков е завършил треньорската школа в Кьолн, А Пенев - в НСА София. Балъчето има специалист като Бобич, който никога не би му довел смешници като тези от Испания или смотаняка Грег :) и аз си мисля,че най-много до нова година ще издържи, освен ако ЦСКА не се издъни тотално в купата на УЕФА. не забравяйте, че и интриганти Стойчо Младенов и Пламен Марков са винаги готови да му подлеят вода :twisted:

Върни се в “ЦСКА”