Вие феновете на Левски/ЦСКА само плюете.
Едва ли му е лесно с тия шефове,дуцита постиянни новини за смяната му..
Вижте си отбора и тогава съдете човека.
Дори и да изгуби всички мачове докрая пак трябва да остане.Ливърпул Челси и Сити тая година 3 трениора да са сменили а ?!
Защо Сити не играе като Реал?
Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Милен просто не става за ЦСКА
Абе вие идиоти ли сте? 8 победи и 1 загуба и да се маха ?! То е ясно, че ще се махне де, от известно време някой работи против него и резултатите вече са налице.Сега ще го махнат, ще дойде някой жабар, вие ще се подмокрите от радост и до края на полусезона ще сме извън четворката.Ех, българино, несъизмеримо прост си!
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- rosen_ganchev
- Контакти:
JalkiSte написа:Абе вие идиоти ли сте? 8 победи и 1 загуба и да се маха ?! То е ясно, че ще се махне де, от известно време някой работи против него и резултатите вече са налице.Сега ще го махнат, ще дойде някой жабар, вие ще се подмокрите от радост и до края на полусезона ще сме извън четворката.Ех, българино, несъизмеримо прост си!
+1 Напълно си прав

Радуканов допуска грешки ,но това е нормално.Важното е ,че успя да върне ЦСКА на мястото на което винаги трябва да бъде.Връщането назад след вкарването на гол както беше в Ст.Загора беше грешка има и много други.Но той успя да сплоти отбора което е страшно важно.Сега е момента ръководството да покаже че застава зад него и му има пълно доверие.Иначе атмосферата в отбора ще се развали и някой хитър сърбин ще се намести на кормилото на ЦСКА.На приказки сръбските специалисти са страшни но Милен Радуканов показа ,че умее да печели мачове .Стяуа е име и гранд в Европа независимо на кое място е класирането на Румъния в момента.Левски е пети в момента с мач по малко и то в България където първенството уж е слабо значи ли това ,че е слаб отбор не в никакъв случай.
Извинявам се предварително. Няма по-тъпи и ограничени фенове от българските. Говоря за феновете на абсолютно всички отбори. Що цесекарите да не вземат да си върнат Гьоре Йовановски, щом Милен не става? Сега го ругаете, а забравихте къде бяхте преди една година. Същата работа в Левски. Една загуба от ЦСКА и всички съсипаха Ясен Петров. Жалка работа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Тънка е границата от осанна до разпни го, човека ви издигна от калта и ви спечели купата, а нормално все някога да дойде първата загуба особенно с толкова контузии. Големи сте специялисти в плюването.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Re: Милен Радуканов - фен тема!
Гледам почнаха и теми да се пускат 'Милен не става за ЦСКА', абе нормални ли сте к'ви сте?! Това Балканско мислене ще ви изяде глава, ЦСКА НЕМОЖЕ САМО ДА БИЕ, РАЗБЕРЕТЕ ГО ТОВА, ТОВА Е ИНТЕРЕСНОТО НА ФУТБОЛА!
JalkiSte написа:Абе вие идиоти ли сте? 8 победи и 1 загуба и да се маха ?! То е ясно, че ще се махне де, от известно време някой работи против него и резултатите вече са налице.Сега ще го махнат, ще дойде някой жабар, вие ще се подмокрите от радост и до края на полусезона ще сме извън четворката.Ех, българино, несъизмеримо прост си!
Любо направи 10 поредни победи,ама срещу слабите отбори,после се омазахме,сега става същото.И как някой ,който работи срещу него му казва: пусни Виданов,Янчев,Караджов титуляри и вземи Станко в групата?За смени няма смисъл да говорим,губиш с 2 гола и пускаш само Зику,други не ни трябват

болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.
Радуканов има голям потенциал да стане много добър треньор. Истината е, че все още има проблем с избора на точна тактика за даден мач, но най-големият му проблем е нацелването на точния състав. Очевидно има проблем и със "звездите" в отбора - не смее да ги пипне за да не се обидят. Вчера например Мораеш нищо не игра, можеше да влезе Костов на негово място, това е друг стил на игра, друг начин на движение и на каквото щете още. Но не - бразилеца е звезда и трябва да играе. Какво да кажем пък за Йовчев? Чудя се дали има друг 23 годишен централен нападател в света, който да има общо 3 гола в цялата си състезателна кариера. И този човек не само, че е в ЦСКА, ами и влиза в групата за мачовете, при това за сметка на един очевАден талант като Карачанаков. Кой решава това - Радуканов или някой друг? Какъвто и да е отговора, това не говори добре за Милен. Какво да кажем за Виданов? Дори Зику щеше да се справи по-добре като десен бек, убеден съм. Мболи щеше да е по-добър на този пост. Виданов е доказано неграмотен тактически играч. Вчера получихме два гола след два негови "проблясъка".
Радуканов имаше пълното уважение на играчите, но очевидно в момента нещата не са такива. Не знам защо е така, но вината за това положение според мен е едновременно негова и на Титан.
Радуканов имаше пълното уважение на играчите, но очевидно в момента нещата не са такива. Не знам защо е така, но вината за това положение според мен е едновременно негова и на Титан.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- delqnski47
- Контакти:
vaskonti написа:Радуканов има голям потенциал да стане много добър треньор. Истината е, че все още има проблем с избора на точна тактика за даден мач, но най-големият му проблем е нацелването на точния състав. Очевидно има проблем и със "звездите" в отбора - не смее да ги пипне за да не се обидят. Вчера например Мораеш нищо не игра, можеше да влезе Костов на негово място, това е друг стил на игра, друг начин на движение и на каквото щете още. Но не - бразилеца е звезда и трябва да играе. Какво да кажем пък за Йовчев? Чудя се дали има друг 23 годишен централен нападател в света, който да има общо 3 гола в цялата си състезателна кариера. И този човек не само, че е в ЦСКА, ами и влиза в групата за мачовете, при това за сметка на един очевАден талант като Карачанаков. Кой решава това - Радуканов или някой друг? Какъвто и да е отговора, това не говори добре за Милен. Какво да кажем за Виданов? Дори Зику щеше да се справи по-добре като десен бек, убеден съм. Мболи щеше да е по-добър на този пост. Виданов е доказано неграмотен тактически играч. Вчера получихме два гола след два негови "проблясъка".
+1
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.