Може ли Бибишков да заиграе в ЦСКА ???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
shamara93
Контакти:

Re: Може ли Бибишков да заиграе в ЦСКА ???

Мнениеот shamara93 » 21 юни 2009 22:35

paceto написа:
ogrizko написа:Няма за заиграе в ЦСКА. Нали има лимит на заплатите сега, а пък той напуска Литекс понеже е недоволен от личните си условия. Като се има предвид, че Локо Сф си има Камбуров, а Черно море си търсим нападател... по-вероятно е да дойде при нас, отколкото в ЦСКА. Или ще иде в чужбина, но много ме съмнява да иде в ЦСКА. Освен ако не му дадат висока заплата, но другите футболисти ще са недоволни понеже на тях ще им свият заплатите. :roll:

То вие вземате всичко каквото не го искат в другите клубове вече :|
Вземете се орентирайте към друга политика, защото тази няма да издържи дълго.
По голямата част от футболистите ви е пред завъшване на кариерата си :roll:

Те Черно море ако извадят бившите футболисти на ЦСКА и Левски ще останат 5-6

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 юни 2009 22:41

shamara93 написа:
paceto написа:
ogrizko написа:Няма за заиграе в ЦСКА. Нали има лимит на заплатите сега, а пък той напуска Литекс понеже е недоволен от личните си условия. Като се има предвид, че Локо Сф си има Камбуров, а Черно море си търсим нападател... по-вероятно е да дойде при нас, отколкото в ЦСКА. Или ще иде в чужбина, но много ме съмнява да иде в ЦСКА. Освен ако не му дадат висока заплата, но другите футболисти ще са недоволни понеже на тях ще им свият заплатите. :roll:

То вие вземате всичко каквото не го искат в другите клубове вече :|
По голямата част от футболистите ви е пред завъшване на кариерата си :roll:

Те Черно море ако извадят бившите футболисти на ЦСКА и Левски ще останат 5-6

Точно това исках да кажа и аз, че даже има 1-2 от Литекс - Борнусузов и още един имаше май :roll:
Всичко друго е бивше червено и синьо.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 юни 2009 22:45

paceto написа:То вие вземате всичко каквото не го искат в другите клубове вече :|
По голямата част от футболистите ви е пред завършване на кариерата си :roll:

Значи, нормално е... футболисти играли в чужбина, научени на ред и дисциплина, тренирали на максимум, видяли много от футбола и т.н. Нормално е такива футболисти да теглят отбора. Алекс в Черно море е наистина незаменим. Ако да речем напусне, Черно море ще страда... поне още 1-2 сезона трябва да остане, за да може отбора да стои на същото ниво и без него. Примерно, защо Левски паднаха от БАТЕ и Жилина? Според мен причината беше, че Боримиров спря с футбола и това се отрази на отбора, понеже дефакто той го дърпаше напред въпреки годините. Даваше спокойствие, сигурност, решителност и т.н. Без няколко по-опитни футболисти просто не става :) А пък ако ти искаш да се дразниш, че имаме по-стари футболисти в отбора... можеш да го правиш, но когато те спечелят мача за Черно море срещу Левски или ЦСКА, тогава ще се смеем ние ;)
И това, че имаме 3-4 по-възрастни и опитни футболисти, не означава, че всичките футболисти в отбора са такива.........

shamara93 написа:Те Черно море ако извадят бившите футболисти на ЦСКА и Левски ще останат 5-6

Значи е сбъркана политиката на Левски и ЦСКА, че не може да си преценя и оценя играчите. Аз нищо сбъркано не виждам в политиката на Черно море поне засега. Неслучайно взехме третото място тази година, а догодина ще видим :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 21 юни 2009 22:52

Единственото с което го запомних този играч,беше когато на един мач срещу левски показа среден пръст на синята публика(въпреки че до колкото знам е техен юноша).Което подсказва,че е няма такъв селянин-демек играч тип Илиян Стоянов.Не искам такива в ЦСКА

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 юни 2009 22:56

ogrizko написа:
shamara93 написа:Те Черно море ако извадят бившите футболисти на ЦСКА и Левски ще останат 5-6

Значи е сбъркана политиката на Левски и ЦСКА, че не може да си преценя и оценя играчите. Аз нищо сбъркано не виждам в политиката на Черно море поне засега. Неслучайно взехме третото място тази година, а догодина ще видим :)

Не мисля така.
Според мен това се дължи най-вече, че футболиста няма повече какво да даде на отбора и тъпче на едно място.Когато отиде в друг клуб с други цели и футболисти нещата изгледждат съвсем друго.
Един Алекс миналата година ви изнесе мачовете в ЕКТ, но не се знае дали и тази ще е така ;)
Не ме разбирай погрешно, но ако не си оправите политиката на клуба скоро ще се пропукате.
До сега не съм видял да вземете някой от чужбина млад с бъдеще, а взимате от България все стари футболисти били лидери на клубовете си. :)

fen1914

Мнениеот fen1914 » 21 юни 2009 23:19

бибишков има някакви качества, но проблема у нас е липсата на качествени треньори,, за жалост

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 22 юни 2009 00:57

Абе този Бибишков не беше ли на проби ли там какво беше в Байерн преди години... :roll:

"16 годишен, голям талант, бъдещето на родния футбол"...и дотам :!:

Според мен не ни трябва този играч.

Излезе инфо и тук :
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764270435
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 22 юни 2009 11:42

Може и да може , но не виждам кой-знае какъв смисъл от това.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 22 юни 2009 14:05

Абе само аз ли виждам, че при нас е Владимир Манчев - най-класния нападател в първенството и сме напът да вземем голяма надежда като Делев от Пирин?? Защо са ни някакви селски футболисти като Бибишков, който така и не разбра, че не е никаква звезда, най-малкото, колко мача има за националния този "доказан голмайстор".. :)

Apolon
Контакти:

Мнениеот Apolon » 24 юни 2009 14:25

Бибишков е цесекар от малък .?Стига сме взимали джуджета, Бибишков е скала само за ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”