Лоша новина за юноша на ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Лоша новина за юноша на ЦСКА !

Мнениеот cska_vd » 12 сеп 2011 01:36

Хора, много коварна болест е сполетяла Здравко Китанов ( юноша на ЦСКА ).Той има проблем със сърцето и няма да може да играе футбол повече никога !! Ето и още за тази лоша новина !!
http://passportbg.blogspot.com/2011/09/ ... _9416.html
......
Юли е месец за море, плажове, забавления. Едно момче обаче преживя най-големия си кошмар. Той чу думата "Край". Чуват я и неговите съотборници от набор 95 на ЦСКА и притихват. Навеждат глави. Опитват се да скрият мъжките сълзи, които напират в очите им.
Здравко Китанов вече няма да е до тях на терена. Диагнозата е коварна - сърдечен проблем. Притихнали, свити в съблекалнята, те не могат да повярват. Здравко Китанов е принуден да окачи обувките на пирона. Само на 16!.....
Изображение

Интересно ми е само защо тази новина не е спомената във нито един по-известен сайт ? :((

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Лоша новина за юноша на ЦСКА !

Мнениеот Червени_шампиони » 12 сеп 2011 02:32

Много жалко за момчето. :(
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 12 сеп 2011 03:15

cska_vd написа:Интересно ми е само защо тази новина не е спомената във нито един по-известен сайт ? :((

Защото не е някой пияница от националния отбор.
Иначе много гадно за момчето,още на 16 да приключи по такъв начин мечтата му да играе футбол.Пожелавам му да преживее тази психическа травма.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 12 сеп 2011 04:50

За сажаление знам какво е аз бях принуден да "окача ботонките" на 17 ще се стегне момчето и ще се оправи !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 12 сеп 2011 06:54

Жалко за момчето.пожелавам му един ден да стане старши треньор на ЦСКА.

mitaka81
Контакти:

Мнениеот mitaka81 » 12 сеп 2011 07:17

Наистина не е добра тази новина но нека да не се отчайва. Имаше един футболист от Африка които играеше в Европа мисля че се казваше Кану който не се отчая и след сърдечна операция и ВЯРА че ще се оправи продължи да играе футбол.Нека БОГ да му даде сили и ВЯРЯ!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 12 сеп 2011 08:48

По ценно от здравето няма.Това че няма да играе повече футбол не е наи голямата грижа.Любопитно е все пак от какво страда.Обикновено при младите се откриват вродени сърдечни пороци които би трябвало да се установяват при задължителните медицински прегледи.Щом е играл до сега на тази възръст проблема за момчето би трябвало да не е много голям,освен ако не е прекарал възпалителен процес на сърцето.Пожелавам му оздравяване.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 12 сеп 2011 09:01

Много жалко за това момче.Дано да намери сили и воля и да продължи напред.Всичко най-добро му желая.Горе главата момче и САМО ЦСКА :!: :!: :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 сеп 2011 09:45

Защо предварително зачерквате момчето? Знаете ли колко случая има на футболисти със сериозни здравословни проблеми са играли футбол, при това на много високо ниво. Нванко Кану - със сърдечен проблем. Иван Класнич с присаден бъбрек, Ерик Абидал с тумор в черния дроб. Пожелавам на момчето да има волята да се пребори със съдбата и да се върне на терена.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 12 сеп 2011 10:11

По-добре здрав младеж, отколкото мъртъв футболист.

За завръщането на Кану се поразровете малко. Но нима в Реал Мадрид са по-калпави, че един техен юноша се отказа по същата причина.

Браво на лекарите, че рано са открили проблема, а не както свикнахме, когато се обърне каруцата.

Върни се в “ЦСКА”