За истинския армеец!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За истинския армеец!
Добре написано "За истинският армеец", защото сега няма армейци така както няма и армия. Чудя се дали някой някога ще поправят тази несправедливост да сравняват сегашният частен клуб на боклука с някогашният армейски отбор. Докато бях в казармата се наричах армеец и не се срамувах от това, защото бях такъв. След като се уволних никога не се нарекох армеец, а се наричах с професията там където работех. Някога гледах дербито в сектор Г и никой не ме е пипнал с пръст. Уважаваха моята принадлежност към другият отбор. Гледал съм дербито и в сектор Б и до мен са седяли армейци и не е имало побоища и псувни. За последно преживях подобно нещо на мача между Левски и Удинезе в сектор А. До мен и пред мен бяха Италианци привърженици на Удинезе. Ние се пригръщахме и взаимно подкрепяхме добрите прояви и подържахме си взаимно радоста при головете. На пропуска на Йовов те скочиха и реагираха повече от мен всякаш бяха най-големите Левскари. Ето в такава обстановка радоста от това,че си бил на мач е истинска. Сега само псувни,побоища, чупене на седалки,нахлуване на терена и какво ли не и затова стадионите са празни.
collector написа:Ти вместо да вземеш пример от дядо си и да станеш фен на най-великия български клуб си отбил в другия лагер.
Неведоми са пътищата Божии!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Не е останало нищо от това, което бяха ЦСКА, Левски, а и много други български отбори от преди 90та година, което е много жалко само по себе си... Няма го моралът, честноста в отношенията между хората. Българинът загуби идентичността си. Сега навред се сее омраза между "фенове" и не само. Пропагандират се и се насърчават обиди към другия отбор в медиите, а медията е власт. Дядо ти е бил фен на честността, истината и моралът. Това го прави човек. Както се изразява моят дядо - хора много, човеци малко.