Спас Делев - Фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

blue_lagoon

Re: Спас Делев

Мнениеот blue_lagoon » 03 сеп 2011 22:16

PFC Litex написа:Спас Делев няма за мениджър правилният човек и за това изпадна от групата и за двата мача.

А Манолев,кой си няма? И кои са тези двамата та да се зъбят ,пък било и на тоя смешник Матеус. Оня пък цървул Манолев,чак ултиматуми поставя. Е ама поне ,като ги няма тези двамата ще има място за оня ботуш Бодуров ,а на мястото на гнома може я малкия Шивач ,я големия вкарвач/джуджето Янев от Литекс/ да викнат. Смешен национален отбор,смешни набедени звезди. Чак ди Божилов от еклерите и Цонков от Акулите опряха. :lol:

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 03 сеп 2011 22:24

Каквото искате говорете за Делев,добър,но млад още,от рано го сравниха със Ицо.Има хляб в него ама не знае господин Матеус как да го използва.А да имаше и мнения за Човека от Касъмпаша.Свалям му шапка,влезе и за 30 сек си изкара жълт картон.Не може да включи Гаджев със С.Петров в центъра ми пуска оня Любовника Джийзаса.Не може да пусне В.Илиев в Центъра на защитата със Тунчев ами пуска русия и бодура.Ама кой съм аз да критикувам аз съм едно момче което май разбира повече от националния селекционер.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 сеп 2011 22:40

абе аз ли съм луд или не мога да чета,
Спас Делев е играч от БГ-първенството,който може да бяга много бързо иииииииииииииииииииииииииииииии,до тамммммм.
Разберете ме таланти в БГ-нямааааааааааааааааа
Само гледайте след два дни къде ще отиде този талант.

Литекс-кажи братле кои са правилните мениджъри щото половината отбор е оранжев,братле-а сега кажи кои са тези правилни мениджъри.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 сеп 2011 23:10

zlatan написа:абе аз ли съм луд или не мога да чета,
Спас Делев е играч от БГ-първенството,който може да бяга много бързо иииииииииииииииииииииииииииииии,до тамммммм.
Разберете ме таланти в БГ-нямааааааааааааааааа
Само гледайте след два дни къде ще отиде този талант.

Литекс-кажи братле кои са правилните мениджъри щото половината отбор е оранжев,братле-а сега кажи кои са тези правилни мениджъри.

И Стоичков не го брояхте за жив, докато не ви набута 4 гола през 89г. Тогава Ицо беше на 23, така че да изчакаме Делев 1-2 години, пък ще видим. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 03 сеп 2011 23:14

pampi написа:И Стоичков не го брояхте за жив, докато не ви набута 4 гола през 89г. Тогава Ицо беше на 23, така че да изчакаме Делев 1-2 години, пък ще видим. 8-)

Как може да сравняваш Стоичков с Делев? Времената се промениха! Футбола ни умря! А и гледай утре Делев май ще отива в Турция ;)

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 03 сеп 2011 23:19

keres написа:Св. Спас ми правеше добро впечатление последните две години, но на мачовете със Стяуа не ми хареса. Дано не му повлияе всичко това, има голям хляб в него.

+1 ! На същото мнение съм ! 8-)
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 сеп 2011 23:24

LSFC 1914 написа:
pampi написа:И Стоичков не го брояхте за жив, докато не ви набута 4 гола през 89г. Тогава Ицо беше на 23, така че да изчакаме Делев 1-2 години, пък ще видим. 8-)

Как може да сравняваш Стоичков с Делев? Времената се промениха! Футбола ни умря! А и гледай утре Делев май ще отива в Турция ;)

Не аз, а Стратега! ;) Точно преди месец Пената каза в едно интервю, че Делев има по-добри данни от Камата, когато е бил на същите години. От там насетне е божа работа, момчето как ще се развие.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
nautilus
Контакти:

Мнениеот nautilus » 03 сеп 2011 23:33

Спас Делев много ми напомня на Георги Бачев! Дето се казва тръгна кат аслан и се върна нас*ран!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 сеп 2011 23:57

nautilus написа:Спас Делев много ми напомня на Георги Бачев! Дето се казва тръгна кат аслан и се върна нас*ран!

Левскарите сте ми ясни, има си хас точно Спас Делев да ви стане любимец. Едно обаче трябва да разберат всички, няма футболист, даже и в световен мащаб, който да е в кондиция 12 месеца в годината. Ей го и великия Меси, в мачовете на Аржентина е пълна дупка. Ами Рууни, до февруари месец беше фигурант на терена и ако не беше "мързеливият"Бербатов, Съра щеше да види рекордна титла на кукуво лято.
Делев в момента е под напрежение, всеки ден го продават някъде. Като свърши тази сага, ще си седне на гъза, дали в ЦСКА, дали на друго място и ще мисли само за футбол. 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 03 сеп 2011 23:58

rugig написа:Как го виждате този дребосък срещу двуметровите здравеняци от острова, дали може да се бута в тях или да се надбягва. Матеус поне за него е съвсем прав.А иначе тренера женкар,играчите гонят по нощите манекенки из кръчмите а после си ги менкат.Чакайте ги да тренират, заплатите им стигат а ние се ядосваме че ни бият като тъпан.

Пич,не те знам кой набор си,ама и Марадона беше джудже а ги развинти 1986г.Иначе в Спас има хляб,само че трябва малко да слезне на земята.

Върни се в “ЦСКА”