До кога ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: До кога ?
Няма лошо да се залага на юноши,но също е добре да се привлекат и един-двама наистина класни чужденци.А в това Любо да се върне в игра не виждам нищо лошо-той сигурно и на тези години е с класи над повечето нападатели в А група.
Вижте сега,значи както казах някой медий който имат комплекс от ЦСКА,по такъв начин пишат тия глупости........................... че се подмокраят от кеф.
Ако внимателно се вслушате в интервюто на Л.Пенев,който изгледа юношите набор "90" и каза че ще извика накой от тях в подготовката говори много,стига сте вярвали на тия подлоги.
Ако внимателно се вслушате в интервюто на Л.Пенев,който изгледа юношите набор "90" и каза че ще извика накой от тях в подготовката говори много,стига сте вярвали на тия подлоги.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
BGarmy написа:Вижте сега,значи както казах някой медий който имат комплекс от ЦСКА,по такъв начин пишат тия глупости........................... че се подмокраят от кеф.
Е пич аз чух,какво каза Венцислав Живков ... и ме хвана яд,че пускаме тези юноши ей така и да се готвят следващите...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
има едно правило :замазваме ли очите говорим за юношите и как ще ги налагаме ако ще правим отбор който да става шампион повече от 1-3 юноши няма как да играят(в момента титуляри са иванов и виданов) а и защо на един по слаб футболист да се гласува доверие ако има по добър от него пък макар и купен от друг от друг отбор всеки да заслужи мястото си това е истината другото са глупости
ахмед доган на левски хулиган
Angoff написа:BGarmy написа:Вижте сега,значи както казах някой медий който имат комплекс от ЦСКА,по такъв начин пишат тия глупости........................... че се подмокраят от кеф.
Е пич аз чух,какво каза Венцислав Живков ... и ме хвана яд,че пускаме тези юноши ей така и да се готвят следващите...
Няма никаква логика,Л.Пенев да вика играчи от набор "90"(Тонев е "90")и да гонят Тонев,пълна смехория,да се хванем на бас че тоя папагал ще се стрестне и още утре ще отрече,че сме тълкували думите му погрешни бла,бла,бла........... и т.н .
Но аз лично,не го разбирам буквално и едва ли ще отиде при Овцата,както се говори.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Споко заредих се с оптимизъм Манчев остава!
Подкреям мнението на автора. В подкрепа ще кажа следното: Нека погледнем европейския клубен шампион и си зададем въпроса освен един Пике от юношите им, кой се е е обигравал другаде? Вратарят им е трагичен на моменти, но в нито един момент не са снели доверието от него. Изпъдиха лидера Роналдиньо, но в нито един момент не се замислиха за статута на Шави, Пуйол или Иниеста.
Това е истинският отбор - автентичен, силен със собствения си дух.
А да не говорим, че към момчетата на ЦСКА трябва и с респект да говорим, щото за условията, в които са поставени и продължаваме да ги поставяме, заслужават да им дадем не само един шанс.
Г-н Живков, явно скоро идва времето в което привържениците на ЦСКА ще ви пожелаят .... "На добър път!".
Който не оценява потенциала и качествата на Сашо Тонев и Мартин Тошев, не разбира от футбол.
Ако Любо пропъди децата ни - снемам доверието от него... Писна ми, светът да е бъкан с малоумници.
А да не говорим, че към момчетата на ЦСКА трябва и с респект да говорим, щото за условията, в които са поставени и продължаваме да ги поставяме, заслужават да им дадем не само един шанс.
Г-н Живков, явно скоро идва времето в което привържениците на ЦСКА ще ви пожелаят .... "На добър път!".
Който не оценява потенциала и качествата на Сашо Тонев и Мартин Тошев, не разбира от футбол.
Ако Любо пропъди децата ни - снемам доверието от него... Писна ми, светът да е бъкан с малоумници.
Не се притеснявайте бе. После ще ги купят за наколко милиона ако имат. За юношите е по-добре да играят другаде отколкото да са резерва на футболисти от изпадащи отбори.
11_best написа:Подкреям мнението на автора. В подкрепа ще кажа следното: Нека погледнем европейския клубен шампион и си зададем въпроса освен един Пике от юношите им, кой се е е обигравал другаде? Вратарят им е трагичен на моменти, но в нито един момент не са снели доверието от него. Изпъдиха лидера Роналдиньо, но в нито един момент не се замислиха за статута на Шави, Пуйол или Иниеста.
Относно Барса,тази година извадиха и Бускетс.Да не говорим за Раул,Гути,Касияс,Тери,Невил,Швайнщаигер,Тоти,Джерард,Силва и др.Това са сърцето и душата на един отбор.Е разбира се трябват и чужденци,но трябват и юноши.

delqnski47 написа:bor-don написа:понякога купуването на чужденци не е лошо - помните ли Неи като дойде при вас колко добре игра?
Абе Ней взимаше по 20 000 на месец!Това е рекорд за бъгарските стандарти!Томов пилееше пари за няма нищо и затова се стигна до лиценза и финансовата криза в ЦСКА!Хубав играч е,но ако се дава шанс на млад юноша,който милее за отбора,аз съм сигурен,че ще играе много по-добре от ''перлата''!Справка: Иван Иванов и Рабех(тия двамцата са най-добрите централни защитници в цяла България)Но единият е българин и е юноша на отбора,който играе,и също така взима много по-малко отколкото другия!Въпреки това играе колкото Рабех,да не кажа и по-добре!
Играе колкото Рабех!!!Единия игра полуфинал на световното за юноши, другия осминафинал за купата на България срещу Пирин (загубен).Единия е титуляр в националния си отбор, другия ги гледа по телевизията.Аре моля ти се!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!