Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

radko_piratko
Контакти:

Re: Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА

Мнениеот radko_piratko » 31 авг 2011 15:11

redpride написа:Можем да кажем само добре дошъл на Дуци Симонович. Той е човек, който разбира футбола и ще от полза на ЦСКА. Не виждам, защо трябва да се говори веднага за смяна на Радуканов. В този момент това ще бъде най-голямата грешка, но вярвам, че Титаните вече си научихаа урока. Никъде не пише, какви ще са фунцийте на Симонович. За трансферите ли ще отговаря, за връзката с шефовете или ще дава съвети на треньора. Досега Радуканов сам си избираше екипа, с който да работи, а Дуци му е изпратен отгоре. Не трябва това да създава комфликти, а още повече да вдигне класата на ЦСКА.

Ще казва на Радуканов какви смени да прави, как да движи мача, защото в това отношение е много зле. Не му ли тръгне мача, няма никаква идея какво да прави.

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 31 авг 2011 15:13

BOKA_PALRMO написа:само да кажем, че Дуци е силно човек на Гриша Ганчев, а Литекс явно пак има намерение да се бори за титлата..... :lol:
титаните за толко балами ли ги смяташ,че да си вкарат троянски кон.те го канят,а дали ще се стигне до раздяла си зависи от работата му на симонович.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2011 16:19

Новият главен мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович се съгласи да разясни пред Гонг, каква е ситуацията около него, какви ще бъдат задълженията му на „Армията” и дали е поставен на новата си длъжност с цел след време да замени самия Милен Радуканов, начело на „червените”.

„Снощи бяхме заедно с г-н Борисов, г-н Иванов и г-н Радуканов. Моят пост ще бъде главен мениджър. И искам веднага да бъда ясен – още вчера се разбрахме с Милен. Ако беше друг треньор, може би нямаше да приема, но той е най-добрия млад треньор в България. Идвам да му помагам – във всяко едно отношение. Но да няма спекулации – той е треньорът, той си отговаря за всички спортно-технически неща. Ще му бъда единствено в полза. Категорично не съм назначен, за да му взема мястото след време. То това дори технически няма как да стане. Смея да твърдя, че разбирам от футбол и мога единствено да допринеса за бъдещото по-добро развитие на ЦСКА” – каза Симонович.

„В момента нямам никакво намерение да бъда треньор. Аз ще бъда помощник на Радуканов – но не на скамейката, а извън нея. Не съм се откъсвал толкова дълго от футбола в България. Ясно е, че в момента тук има проблеми, но може би именно ЦСКА е единствения тим, в който се забелязва качване нагоре. Има стабилно финансово състояние, има добра селекция, добър отбор. Всички трябва да работим към целта – следващата есен да имаме гарантирани 6 мача в 10 без 15 вечерта! Основната цел е да опитаме да сторим това, трябва да може ЦСКА след година да играе футбол на добро средноевропейско ниво. Аз ще се занимавам с доста неща, организационни неща. От каквото има нужда Милен – веднага в мое лице ще намира верен съюзник и помощник. Не се притеснявам, че някои могат да ме нарекат „външен” човек в ЦСКА. Хората се делят на кадърни и некадърни, на можещи и неможещи, а не на вътрешни и външни хора” – допълни Дуци.

Той сподели пред Гонг, че преди година вероятността да отиде да работи на „Герена” е била по скоро плод на журналистически интерпретации.

„Не се притеснявам от нищо, пред мен идва едно голямо предизвикателство. Нека няколко дни да мине шумотевицата около моето назначаване и да почваме да работим. Мисля, че ЦСКА ще има полза от мен” – завърши той.

Най-малкото, което става ясно е, че Радуканов е знаел за това назначение, а не му идва изневиделица. За сега приемаме, че това се случва с неговото съгласие.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 31 авг 2011 17:18

vaskonti написа:Най-малкото, което става ясно е, че Радуканов е знаел за това назначение, а не му идва изневиделица. За сега приемаме, че това се случва с неговото съгласие.

Ми то е ясно, че е знаел, но това какво променя, то ако са му го натресли той Милен какво да каже ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

CSKASOFIALULIN4
Контакти:

Мнениеот CSKASOFIALULIN4 » 31 авг 2011 17:57

Почна се с цирковете.Колкото по-бързо си тръгнат Радуканов и тоя измекяр никаквец Симонович толкова по-добре.И да идва Стойчо,че да ни прави отбор,ама Стойчо не някой друг,че освен него друг няма

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 авг 2011 19:41

Прилича ми на подсигуряване при евентуален бъдещ провал на Милен. Дуци ще стои отстрани и ще чака мауриньо да се издъни и да седне той на кормилото :) Типична балканска класика! :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 31 авг 2011 19:55

Дано този ход на Титан правилен и дано Г-н Симонович помогне на Г-н Радуканов да поправи своите грешки и да се развива в полза на ЦСКА.Успех!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 авг 2011 21:35

Имам все пак и някаква надежда за един добър бъдещ тандем между тях двамата. В интервюто по Гонг на Дуци той казва: "Аз разбирам от футбол" в същото време твърди, че задачите му ще са извън терена, а Радукана ще си решава сам спортно-техническите въпроси. Нещо си противоречи ми се струва. Според мен Титан са били повлияни силно от моите теоретични анализи за двата мача със Стяуа, в които разкрих тактическата немощ на Мауриньо, и за това са решили да сложат някой човек близо до Милен(спрягаше се и Пената), който има славата, че разбира от футбол и тактика, за да му помага и да му подшушва някой неща от време на време в тактически план :) :lol: :mrgreen:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 31 авг 2011 22:06

Дуци е един от най-големите професионалисти в България и смятам, че ще помогне страшно много на Радуканов и ЦСКА. Дано направят страхотен тандем и да мачкаме наред !!! Усещам 32-рата титла на ЦСКА и ако всичко върви по план и не си разпродадем отбора, а го обиграем и този сезон +1 или 2 нови попълнения смятам, че ще е реално дори и борене за групите в Шампионска Лига .... ;) НАПРЕД АРМЕЙЦИИИИИИИИ !!! САМО ЦСКА !!!
catch me ... if you can !

супер_Лупи
Контакти:

Мнениеот супер_Лупи » 31 авг 2011 22:20

BaLoN написа:Дуци е един от най-големите професионалисти в България и смятам, че ще помогне страшно много на Радуканов и ЦСКА. Дано направят страхотен тандем и да мачкаме наред !!! Усещам 32-рата титла на ЦСКА и ако всичко върви по план и не си разпродадем отбора, а го обиграем и този сезон +1 или 2 нови попълнения смятам, че ще е реално дори и борене за групите в Шампионска Лига .... ;) НАПРЕД АРМЕЙЦИИИИИИИИ !!! САМО ЦСКА !!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: едно ви признавам на цесекарите-непоправими оптимисти сте :lol: . Колкото повече ви бият, толкова по-хубаво ви става и се надъхвате още повече :lol: . А иначе е ясно Дуци защо го вземат-ясно им е че Милен ще се издъни с две загуби в 10-ти и 11-ти кръг, и Дуци ще заеме мястото му.През това време ще свиква с обстановката, ще опознава играчите и т.н. Ако зависеше от титаните, още сега щяха да махнат Милен, но играчите, феновете и журналистите са направо обсебени от него и ще реагират много остро.За това ще чакат издънки, а те ще дойдат както казах в 10-ти и 11 кръг,когато Цска първо ще гостува във Варна където ще загубят с 0:1, а после по традиция червените ще бъдат пометени от Синята Лавина :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”