405 минути без гол
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 405 минути без гол
На него нищо няма да му стане. Просто ще бъде поредната мутра тип бойко, маргин или кви то са там, който ще си има собствен отбор, в който ще се прави на футболист. С тая разлика, че неговия ще е в А група.
tprodanov написа:Пич, аз от позицията си на говедо наистина не виждам нищо лошо Пенев да ви е нападател. Но ти би трябвало да го виждаш. Аз лично тоя на армията не бих го пуснал и като чистачка, все пак беше веднъж, доказа се, ама проблема ви е, че не помните.
В момента и аз ще го надбягам.
Много ти е лесно да си говориш от позицията на противник, нали. Аз мога да кажа същото и за някой от футболистите на Левски. Айде да си гледаме собствената къща а.
Какво значи чужд? Нещо си го купил, наел или какво? Този форум е национален подфорум на друг национален форум. Комунизма свърши, избий си чувството за собственост вече?
МСМ, лесно ми е сигурно, но пък май съм прав? Все пак, ако имаш друго мнение, кажи....
МСМ, лесно ми е сигурно, но пък май съм прав? Все пак, ако имаш друго мнение, кажи....
- sedem_!_dva
Любо Пенев е на 43
години, а вие сте тръгнали да го защитавате... ами аз на ваше място от такава новина бих се притеснил сериозно, ясно е че няма да има селекция след като Титан нямат пари и те, а сега и като техните хора от Тройната Коалиция загубят изборите свършват и с почистването...

NON MOLLARE MAI
tprodanov написа:МСМ, лесно ми е сигурно, но пък май съм прав? Все пак, ако имаш друго мнение, кажи....
Ами може и да си прав, но в собствената "къща" (Левски), но както виждаш тук никой не е съгласен с твоето мнение, което означава че в чуждата "къща" изобщо не си прав.
Много често съм казвал тук, че каквото и да става в отборите ни ,ние нямаме никаква възможност да се противопоставим на това. Каквото и да си говорим тук, едва ли някой от собствениците или треньорите ще го прочете, как ли пък да вземе да ни послуша. Ето защо мисля, че можем само да си коментираме кое как е, а не да си даваме акъл, кого да вземем и кого да махнем. Няма нужда и от състрадания, да се поставяте на нашето място и да се чувствате притеснени. Всеки си е избрал любим отбор, и нека се притеснява за него.
На Любо да си гледа треньорството, има толкова работа да върши .Времето да играе е минало , на малки вратички може.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Преди време искаха и Боримиров да го връщат на терена.Що не кажете нещо за тва а?А и тва говори мн лошо за нашата А група щом връщаме 40 годишни