Любо Пенев се завръща на терена!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

H.K.
Контакти:

Re: Любо Пенев се завръща на терена!!!

Мнениеот H.K. » 12 юни 2009 09:51

Това е трансферната бомба :)
ИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 юни 2009 09:53

benquick написа:Мани тая работа брат ,че вече ще ни се смеят от всякъде.Любо да играе на тренировките та дано младите се научат нещо от него иначе в офиц. мачове просто не е сериозно да се говори.И друго -не че неможем да намерим свестен нападател ,ами няма с какво да го купим.Е това вече е гадно мамка му ама дано по скоро се оправят нещата!

е защо да няма пари за нападател?Чиликов,С.Тодоров например едва ли струват кой знае колко много... да не говорим че има една камра чужденци дето предпочитат да играят в лига европа пред 2ра лига на франция примерно,Манчев ако го е в клуба и догодина влезе ли в форма си е класа!няма начин да не се вземат нови,а то си е късмет дали ще са подходящите!
то всичко тръгна от това инервю на Борисов дето каза че едва ли ще има кой знае колко скъпа селекция.Затова журналистите стрелят в посока че ЦСКА са едва ли не на всяко 2ро число я фалирали,я няква друга глупост!А само седмица преди това уж идваха де ла Пеня,2/3 от добрите в бг,и разни други испанци дето уж бивши национали и тн.

kap40
Контакти:

Мнениеот kap40 » 12 юни 2009 10:17

Не вярвам това да стане.Иначе Любо на колко години е,че мисли да се връща ? :o

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 12 юни 2009 10:17

Да, наистина Чиликов защо не е спряган във "журналистиката"?
Дървеняче е-факт!Обаче е перде, има заставане и усет.Одървейски изравнителен гол за ЦСКА с Литекс и победен с Омония.За Левски имаше победен гол в дербито.Съвсем способен е да дойде и да вкара голчета в ЛЕ, та даже да стане голмайстор на първенството.Чилика-Манчев=30-40 гола поне според мен в "наща" лига, а и някое голе в юропата...Чиликов и Янев(Христо, не сливенския), биха били добри "бройки".

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 юни 2009 11:00

В момента Любо Пенев е на 43 години :!: Но ще е готино да се завърне,нищо,че съм фен на Левски :P
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 12 юни 2009 11:18

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:Ужас!Излагация ще е,почти колкото когато каза на мнооого хора(тези,които не го харесваха)да духат супата!!!
Последна промяна от gonzofenka на 12 юни 2009 11:35, променено общо 1 път.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 юни 2009 11:28

TheClub написа:
Егати чудото. Гледайте какво става като не можем да намерим нормален нападател. Аз лично се радвам на тази новина. Въпреки че е загубил от скоростта си, на дали е загубил усета пред гола. Аз лично одобрявам, а ВИЕ?!

И аз се радвам! За последно се радвах на Томов (ама той взе, че прекали)!
Не че ще е супер слаб, напротив ще си играе като нападател от средняшки отбор, може и някой хубав гол да вкара, ама..... а бе стегнете се и си вземете някви нормални играчи. Просто Пенев не е стъпка нагоре.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 12 юни 2009 11:42

Alex написа:
TheClub написа:
Егати чудото. Гледайте какво става като не можем да намерим нормален нападател. Аз лично се радвам на тази новина. Въпреки че е загубил от скоростта си, на дали е загубил усета пред гола. Аз лично одобрявам, а ВИЕ?!

И аз се радвам! За последно се радвах на Томов (ама той взе, че прекали)!
Не че ще е супер слаб, напротив ще си играе като нападател от средняшки отбор, може и някой хубав гол да вкара, ама..... а бе стегнете се и си вземете някви нормални играчи. Просто Пенев не е стъпка нагоре.

Кой каза че е стъпка нагоре!? :? Както и да е. Пък и то пише, че ще влиза от време на време когато има нужда от него...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 юни 2009 14:55

Аз съм сигурен, че не само Любо, а и Спас Джевизов може още да играе в България. Ако не в ШЛ и ЛЕ, в Гинес може да постигнем сериозни успехи и е правилно, че се ориентираме натам. А преди 15-тина години Арабов още май играеше професионален футбол, когато наближаваше 50. Не съм сигурен, ако някой от Сливен знае - може би вече имаме рекорд и само трябва да го регистрираме.

А в Англия Кени Далглиш стана 3 пъти шампион като играещ мениджър, доколкото си спомням, взе и 2 купи на Англия и ако нямаше ембарго за английските клубове в Европа щеше и някоя европейска титла да вземе със сигурност с оня отбор. Та това си зависи от човека.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 юни 2009 17:56

Кой каза че е стъпка нагоре!? :? Както и да е. Пък и то пише, че ще влиза от време на време когато има нужда от него...

еми, ако е от време на време ок, обаче ако ще влиза като няма нападатели и трябва да се бележи е айде намерете някой нормален 17-годишен (не казвам като бербатов или домовчийски) поне момчето да прави мачове - белким се развие малко (това важи и за Левски, ама те май се пробват да го правят). иначе по-добре пенев от идиотски чужденец, който взима пари и не прави нищо - нашият ще го прави и без пари.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”