Флорентин Петре

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Флорентин Петре

Мнениеот peho » 10 юни 2009 13:14

Govedata sa Nomer 1 написа:Флорентин Петре беше за мен единствения добър трансфер за последните 7-8 години(на чужденец).Интересно ми е какво мислите за него.....

Футболист 160 см ?!!!Такъв се е родил само един до сега.Казва се Диего Армандо Марадона!!!Другият евентуално ще се роди след около 100 години. :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Govedata sa Nomer 1

Мнениеот Govedata sa Nomer 1 » 10 юни 2009 13:23

160 см. ..и какво от това.Имаше техника и много добър поглед към играта

Потребителски аватар
CsKaRcHeTo
Контакти:

Мнениеот CsKaRcHeTo » 10 юни 2009 14:35

Много добър играч за Цска.Само това може да се каже :)

petkovv
Контакти:

Мнениеот petkovv » 10 юни 2009 14:45

Да бих казал, един от добрите трансфери на ЦСКА

http://www.petkovatakashta.com

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 юни 2009 16:54

Govedata sa Nomer 1 написа:Лефскарски простотии.Аз питам ЦСКАрите какво мислят за наш футболист а те се влючват в нашия форум и пишат глупости.

Виж последно време ако не сте забелязали това им е станал навик!По принцип ''говедото'' е наистина малоумно животно!Каквото и да му приказваш то няма да те разбере!То си знае в тиквата 3,4 неща и само ги повтаря по форумите и нищо друго! :mrgreen:
П.П Естествено не слагам всички под един знаменател!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 10 юни 2009 22:02

Това е една хронология на чужденците, играли на "Армията" точно когато взехме Леонардо Лима....
Тук Флорентин Петре и още няколко кадърни чужденци още ги няма в списъка...
Изображение

Невероятен играч.
Изображение
Флорентин беше такъв в родния си Динамо Букурещ а после и при нас, това момче винаги се е раздавало на 100% в мачовете, затова е и национал на Румъния, затова и Васил Божков ходи лично да преговаря за него и го докара после със самолета си до "Армията", без да се интересува искат ли го от начало треньорите ни или не...

Но после като заигра при нас, на всички им стана ясно какъв играч сме взели....

Изображение
А Мукаси не е бразилец :lol: а южноафриканец.... ;)

Изображение
Жоао Карлош беше много добър защитник, помня обаче как след един мач срещу Нефтохимик го бяха набедили че е продажник и искаше да си ходи, едвам го успокоиха и после пак си беше познатия стълб в отбраната...

И понеже гледам пак списъка с легионерите - а какъв железен защитник беше този македонец Люпчо Марковски - жалко че попадна в ЦСКА в неподходящо време... :cry:

Аз така и не разбрах защо Стойчо спря да разчита на Чарас - преди 2-3 седмици гледах пак по сателитния канал мача срещу Блекбърн - еми това аржентинче изяде тревата по крилото и в дефанзивен и в офанзивен план, страхотен мач изигра, но във вътрешното първенство изобщо не го пускаше Стойчо, голяма грешка според мен....

Според мен сегашните чужденци в ЦСКА с много малки изключения са много слаби... :roll:

Ако сравня играта на Маркиньос особено в последния сезон с някои от чуждите халфове в последните години, Хидиует е 1000 години пред него, а онзи грузинец Амиран Муджири, Артим Шакири че даже и Алтин Хаджи играехо много по-постоянно от бразилеца, който блесне един мач и после 5 никакъв го няма....

И понеже някой привърженик на фк "Подуене" спомена с ирония ИбрахимаГай, та да си припомним, че той не е играл в Риека, Рен и Анадола а в ЦСКА и то срещу:

Изображение
Изображение
Изображение

Тоест : Ибрахима игра и то с много добър успех при всички запомнящи се участия в ЕКТ на ЦСКА в последното десетилетие - като се почне от Шахтьор, мине се през Блекбърн, Ливърпул, Байер Леверкузен....

"Къде съм аз, къде е Гонзо"? :lol:

А от Матия Матко, Мансур Аянда и Роберт Цаха по-големи недоразумения при нас не са играли.... :)
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 11 юни 2009 22:01

delqnski47 написа:
Govedata sa Nomer 1 написа:Лефскарски простотии.Аз питам ЦСКАрите какво мислят за наш футболист а те се влючват в нашия форум и пишат глупости.

Виж последно време ако не сте забелязали това им е станал навик!По принцип ''говедото'' е наистина малоумно животно!Каквото и да му приказваш то няма да те разбере!То си знае в тиквата 3,4 неща и само ги повтаря по форумите и нищо друго! :mrgreen:
П.П Естествено не слагам всички под един знаменател!

По принцип говедото е много мило и умно животно,което има главната заслуга да имаш мляко,масло,кашкавал,сирене и месо.То може да обикаля на ден 20 км в планината и да се върне навреме вкъщи-нещо,което 85 % от пишещите тук не могат.То разбира доста повече от 60 % от пишещите тук.Нещо ти пада нивото,разочарован съм...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 11 юни 2009 22:07

Govedata sa Nomer 1 написа:160 см. ..и какво от това.Имаше техника и много добър поглед към играта

То имаше и един Мендоса-156 см.Помните ли го?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 13 юни 2009 09:33

124 написа:По принцип говедото е много мило и умно животно,което има главната заслуга да имаш мляко,масло,кашкавал,сирене и месо.То може да обикаля на ден 20 км в планината и да се върне навреме вкъщи-нещо,което 85 % от пишещите тук не могат.То разбира доста повече от 60 % от пишещите тук.Нещо ти пада нивото,разочарован съм...

Ако кажеш, че ходят и сами на театър, ще ги призная за най-умното живо същество на земята :) :) :)

Върни се в “ЦСКА”