Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Радуканов се изплю върху Цска
Повръща ми се от такива "фенове" на ЦСКА . Изплювам се на темата ти. Ако имам възможност и върху теб ще се изплюя.
levski_777 написа:Аз бих се ИЗСРАЛ върху цска... Нищо лично!!
И аз.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
- david_villa
- Контакти:
Що не прекръстите темата на "подуенска злоба", а? Не ви прави чест.
Радуканов се поизложи в мача, но не е казал кой знае какво.

Абсолютно съгласен съм с теб.ЦСКА игра така както им беше наредено.Личеше си по всичко,а защитниците при втория гол бяха подредени като кегли за боулинг и чакаха този мангал даси нагласи хубаво топката и да я вкара.Никой не го посрещна,а това упражнение се учи и тренира още при 12-13 годишните.ТАЗИ ВЕЧЕР ТОВА НЕ БЕШЕ ЦСКА.
ШАМПИОНИ
божеее колко сме жалки да стигнем до там да злорадстваме кой от кого е паднал ,вместо да се гордеем с победи

bojo0o0o94 написа:dodo7271 написа:Без да искам да се заяждам, моето мнение е, че този мач много намирисва.
1. Извън 11-те е най-добрият играч на ЦСКА Грегъри Нелсън.
2. В 11-те е някакъв словенец, докаран от Титан (режа си най-ценното, ако Милен го е гледал този и е запознат с качествата му)
3. Играта на Спас Делев и Зику. Вижте внимателно какво прави Зику преди да стреля в последната минута. Той си дърпа крака, за да не стреля и изчака Вальо Илиев да легне и да го блокира.
4. В два случая централните защитници на ЦСКА просто оставиха нападател на Стяуа да поеме топката на дузпата и да стреля (в първия случай Мболи изби, от втория падна гола).
Сашо ти ли си?
xaxaxaxaxaxaxa

ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
- фифи перото
bekono написа:фифи перото написа:bekono написа:
Второ - играчите бяха много далеч от истината - къде бяха Зику, Галчев и не на последно място Делев.
Не бяха ли на терена?!
Май бяха там, ама чоплиха семки. Нищо, не всеки може да играе във Фрайбург. Някой си остават в "скапаните" отбори и се мъчат до край
Не от всеки бекон става пържола

Вие трябва да го знаете най-добре
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
- Контакти:
BOCA. написа:levski_777 написа:Аз бих се ИЗСРАЛ върху цска... Нищо лично!!
И аз.
И аз!
Как пък на нито един "син" фен, не му мина през мозъка, че трябваше да се надяват да продължим в групите, това беше единственият шанс на отбора им да дръпне в класирането пред нас, поради умора и натоварването сряда-събота...
- bekono
- Контакти:
miromov написа:Не можем да се радваме на победите на собствения си отбор и затова се радваме на загубите на съперника! и тая радост все пак е нещо! Сега всички сме в КОЧИНАТА. и сме относително доволни, че поне сме ЗАЕДНО!!! Честито! и на едните и на другите!
Свалям шапка на такива като тебе. Ако всички са като теб няма да има такива глупости из форумите и по стадионите.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]