ЦСКА продава Минев?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА продава Минев?
Вчера прочетох някъде такава новина. Получили добра оферта за нео от Италия и щели да го продадат. Единственото класно попълнение от зимният трансферен прозорец и ще го продават. По-добре Муши да продадат и Руи Мигел да го махат. Според мен от този отбор в момента трябва да се запазят Тонев, Минев, Манчев, Чипев, Иво Петров, един от двамата централни защитници, Янчев, Виданов, Бранеков. Общо взето май е това. Някой ще ме упрекнат за някои играчи, за това ще се аргументирам за по-спорните такива. Иво Петров е възрастен и прави грешки, но ни трябва такъв опитен вратар за резерва, защото сега примерно ще вземем някой като Акалски, дето всички викат мн. е добър, ама в действителност дали е така. Ако се окаже, че едупка кво правим. Пускаме Беконо ли? Чипев и Бранеков са големи таланти за мен и трябва да им се даде още шанс. Чипев направи много добри мачове в началото на полусезона при стария Пенев. Бранеков има много голямо сърце и трябва поне като резерва да бъде оставен в отбора. Манчев е страхотен нападател, видя се това в два мача, които изигра. Трябва да се рискува с него.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: ЦСКА продава Минев?
Toй Пенков си каза:Само български играчи засега,те се видяха тия от Титан в чудо
Тоя Томов кво е правил не знам-те Милан имат 65-70млн.дългове,нашия за една година 12-13млн.-ебати и заплатите давал,ебати и премиите за шампионска титла-все едно са взели Шампионската лига
Да пукне дано!! А и старите играчи още имат да взимат пари-Гъргоров-200хил.,Стойчо-400хил,гледам че и Неи иска някви 350 бона,Велизарчо и той има да взима,Тунчев май се отказа доколкото знам....абе майката си.....
да го продават пича да се развива в чужбина
Хубавото на форумите е анонимността, никой не знае кой ги пише тези неща. Дали са истина или не са ?!?! Кой съм аз и кои сте вие ще си остане загадка. Това наистина е супер. Човек казва неща, които другаде не може да си позволи, дори и да са истина...

Последна промяна от viroglav на 09 юни 2009 14:30, променено общо 1 път.
Игра той, но аз очаквах доста повече от него.Имаше добри отигравания и мачове, но щом има интерес за него да го взимат, малко пари в касата на отбора не са излишни 
Абе добро е момчето - един от най - добрите ви футболисти през пролетния полусезон, ако го продаде ръководството на цска, ще попълни касата, но ще изгуби доста класен играч!
- bigbonusprize
- Контакти:
gorg написа:Абе добро е момчето - един от най - добрите ви футболисти през пролетния полусезон, ако го продаде ръководството на цска, ще попълни касата, но ще изгуби доста класен играч!
В момента Титан се мъчат да закърпят бюджета за следващият сезон. Сякакви приходи са добре дошли. И между другото брат му е доста по добър... (за справки - дербито)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- a boy named goo
- Контакти:
Специално аз очаквах повече от Минев, незнам, но като че ли в Ботев Йордан Минев изигра значително по-силни мачове. Нека да го продадат (ако действително има купувачи), някак си не мисля, че ще се отрази с нещо негативно на отбора. Освен това ни трябват и парички.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- benquick
- Контакти:
Абе какво играе ,няма и помен от играта му в Ботев.Изобщо се представи слабо ако му вземат някой лев да го дават веднага.А пък брат му дето един го похвали какво играе-всеки мач е за червен картон ама го пазят като оня влах Боримиров.Аман от такива смотаняци!
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си