Огромните дългове на ЦСКА са покрити

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Re: Огромните дългове на ЦСКА са покрити

Мнениеот жълт ламтурник » 22 юли 2011 22:30

pampi написа:
жълт ламтурник написа:Ще те ограмотя и аз малко!
Интервю по телевизията не е и не може да бъде сезиране.Красимир Стефанов е държавен служител и би трябвало да знае как се прави това-първо се сезират прокуратура и съд, а след това се дават интервюта.За теб съм убеден, че не знаеш какъв е редът.Също така е недопустимо ЧСИ да дава информация по сметките на физически и юридически лица, станали му известни по време на изпълнение на служебните му задължения.Да ти казвам ли за кой ЧСИ става въпрос?

Би ли ми пуснал откъс от това прословуто интервю на Стефанов, в което той казва, че НАП вече е сезирала Прокуратурата.Самата НАП също има лостове, за да принуди такива неизрядни длъжници да си платят, но май не го направи.Самата НАП нещо забрави и дълговете, които имаше тогава ЦСКА към самата нея и към НОИ..тоест, др. Стефанов забрави да ги спомене в интервюто си.

Браво, колега! Блестящи познания по: животновъдство, градоустроиство( трактата вчера за комплекс БА беше забележителен ), правораздаване, правопис, граматика, история, политика, финанси, журналистика( ако пропускам нещо ме извини) Ерудит, интилект! Сега остава да ни разясниш закона на Ом и теорията на относителността на Айнщаин. Бре, много чело, много знае... :lol: :lol: :lol:

Нещо друго, освен да ме изкоментираш?Нещо за мен да знаеш, да ме познаваш в реалният живот?Аз ли съм ви виновен, че нито четете, нито мислите?Не всички, но едно 85 % от вас пишат по инерция.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 юли 2011 23:02

жълт ламтурник написа:
Нещо друго, освен да ме изкоментираш?Нещо за мен да знаеш, да ме познаваш в реалният живот?Аз ли съм ви виновен, че нито четете, нито мислите?Не всички, но едно 85 % от вас пишат по инерция.

Да коментирам? Че кой съм аз? Нито чета, нито мисля... :cry:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 22 юли 2011 23:05

жълт ламтурник написа:По въпроса за самосезирането.....хайде да не пишем глупости!Ако Стефанов беше сезирал съответните органи щеше да го спомене.След като не го е направил... или не ги е сезирал, което е достатъчен повод да бъде изритан, или интервюто му е леко нагласено, за да ви оправи бакиите по него време, че пак я бяхте закършили.Също като това, на ЧСИ Бъзински.
Някои могат и да пасат трева, но аз карам на зоб!

Вече разбрах , очевидно си идиот ,който обича да го сърби отзад . Не си чувал че Прокуратурата може да се самосезита ? Или че след изявлението на шефа на НАП е длъжна да го направи ? Това не са приказки от Женския Пазар . Около лиценза се изписаха тонове лъжи ,и "доказателствата" ти са свободни преразкази на тези лъжи с елементи на разсъждения.
Повече нямам намерение да се занимавам с тебе. :? Че рупаш зоб съм съгласен ,поне за едно си прав. :lol:
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 юли 2011 00:56

жълт ламтурник написа:

За кво му е да те познава, мишоци под път и над път! Пак те питам, защо не си пишеш в оранжевия форум и с оригиналния си ник? Другото е, че във всеки втори пост си противоречиш и спамиш излишно[изнасилваш се] :roll: ай остави спама- на спамаджиите , както ние оставихме животновъдството на животновъдите[бати дългите думи :lol: ] :!: ходи си спори с аваланса и неумития зъб, че сте си лика прилика ;)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 23 юли 2011 09:49

Хан Крум написа:
жълт ламтурник написа:По въпроса за самосезирането.....хайде да не пишем глупости!Ако Стефанов беше сезирал съответните органи щеше да го спомене.След като не го е направил... или не ги е сезирал, което е достатъчен повод да бъде изритан, или интервюто му е леко нагласено, за да ви оправи бакиите по него време, че пак я бяхте закършили.Също като това, на ЧСИ Бъзински.
Някои могат и да пасат трева, но аз карам на зоб!

Вече разбрах , очевидно си идиот ,който обича да го сърби отзад . Не си чувал че Прокуратурата може да се самосезита ? Или че след изявлението на шефа на НАП е длъжна да го направи ? Това не са приказки от Женския Пазар . Около лиценза се изписаха тонове лъжи ,и "доказателствата" ти са свободни преразкази на тези лъжи с елементи на разсъждения.
Повече нямам намерение да се занимавам с тебе. :? Че рупаш зоб съм съгласен ,поне за едно си прав. :lol:

Вярно е едно-идиот съм, за да се опитвам да водя нормална дискусия с вас, като опонент на нещо.

Даже за зоба не си разбрал какво ти казвам, но това не е моя грижа.

Потребителски аватар
говедо_съм_газя
Контакти:

Мнениеот говедо_съм_газя » 23 юли 2011 12:23

калъфките на ЦСКА след ерата "Милко Балев"

1991-второ място(шампион Етър)
1993-второ място(шампион Левски)
1994-второ място(шампион Левски)
2000-второ място(шампион Левски)
2001-второ място(шампион Левски)
2006-второ място(шампион Левски)
2007-второ място(шампион Левски)
2009-второ място(шампион Левски)
2010-второ място(шампион Литекс)

....МНОГО БЕЕЕЕ :mrgreen:
годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 23 юли 2011 13:38

Време е модовете да се вземат в ръце и да изпратят прасенцето в кочинката му , че сере на неподходящи места и мирише.
Нормално е , за организми обозначили местообитанието си в кочина Подуене с "ТОР" . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 юли 2011 13:53

kolokolo написа:Време е модовете да се вземат в ръце и да изпратят прасенцето в кочинката му , че сере на неподходящи места и мирише.
Нормално е , за организми обозначили местообитанието си в кочина Подуене с "ТОР" . 8-)

Не че ти не сереш в нашия форум,де...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 23 юли 2011 15:26

deepblue1963 написа:
kolokolo написа:Време е модовете да се вземат в ръце и да изпратят прасенцето в кочинката му , че сере на неподходящи места и мирише.

Не че ти не сереш в нашия форум,де...

[offtopic]ето и една салфетка за теб[/offtopic]
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 23 юли 2011 15:35

говедо_съм_газя написа:калъфките на ЦСКА след ерата "Милко Балев"

1991-второ място(шампион Етър)
1993-второ място(шампион Левски)
1994-второ място(шампион Левски)
2000-второ място(шампион Левски)
2001-второ място(шампион Левски)
2006-второ място(шампион Левски)
2007-второ място(шампион Левски)
2009-второ място(шампион Левски)
2010-второ място(шампион Литекс)

....МНОГО БЕЕЕЕ :mrgreen:

Фенове на отбори с повече втори от колкото първи места нямат думата в случая 8-)

Върни се в “ЦСКА”