pampi написа:жълт ламтурник написа:Ще те ограмотя и аз малко!
Интервю по телевизията не е и не може да бъде сезиране.Красимир Стефанов е държавен служител и би трябвало да знае как се прави това-първо се сезират прокуратура и съд, а след това се дават интервюта.За теб съм убеден, че не знаеш какъв е редът.Също така е недопустимо ЧСИ да дава информация по сметките на физически и юридически лица, станали му известни по време на изпълнение на служебните му задължения.Да ти казвам ли за кой ЧСИ става въпрос?
Би ли ми пуснал откъс от това прословуто интервю на Стефанов, в което той казва, че НАП вече е сезирала Прокуратурата.Самата НАП също има лостове, за да принуди такива неизрядни длъжници да си платят, но май не го направи.Самата НАП нещо забрави и дълговете, които имаше тогава ЦСКА към самата нея и към НОИ..тоест, др. Стефанов забрави да ги спомене в интервюто си.
Браво, колега! Блестящи познания по: животновъдство, градоустроиство( трактата вчера за комплекс БА беше забележителен ), правораздаване, правопис, граматика, история, политика, финанси, журналистика( ако пропускам нещо ме извини) Ерудит, интилект! Сега остава да ни разясниш закона на Ом и теорията на относителността на Айнщаин. Бре, много чело, много знае...![]()
![]()
Нещо друго, освен да ме изкоментираш?Нещо за мен да знаеш, да ме познаваш в реалният живот?Аз ли съм ви виновен, че нито четете, нито мислите?Не всички, но едно 85 % от вас пишат по инерция.