ГЪРГОРОВ ОБРАТНО В ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ГЪРГОРОВ ОБРАТНО В ЦСКА!

Мнениеот cska_90 » 30 май 2009 13:30

Ами за мене перфектната селекция е да се вземат опитните Янев,Гъргоров и Камбуров + младите Стоянов и Делев +двама максимум трима класни чужденци.Още повече ,че и като цяло не е скъпа тази селекция-първите двама едва ли предвид статута им ще се искат много пари за тях,за Камбуров ще трябва да се бръкнем малко,ама то не може иначе,Стоянов мисля ,че няма да е толкова скъп,Пирин никога не са искали кой знае какви пари за играчите си,а чужденците вече не знам-зависи от класата им.
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 30 май 2009 17:32

Янев ми е на сърцето. Това момче какви ги вкарва на Лефски...Като се върнат и около тях се направи млад отбор много добре ще се получи, лично мнение.. Около Камбуров две моторетки да бягат, а той само да вкарва ;)

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 30 май 2009 18:06

TheClub написа:Янев ми е на сърцето. Това момче какви ги вкарва на Лефски...Като се върнат и около тях се направи млад отбор много добре ще се получи, лично мнение.. Около Камбуров две моторетки да бягат, а той само да вкарва ;)

На всичкото отгоре е левскар. :lol:
И не питай от къде знам,защото знам. ;)
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 30 май 2009 23:55

Голем прас като е лефскар, но им вкарваше редовно и знаеше какво е червената фланелка!

Върни се в “ЦСКА”