ЦСКА - 10 юноши

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Re: ЦСКА - 10 юноши

Мнениеот Miro » 30 май 2009 21:22

Hitler написа:Ми шото не работи на околовръсното кат твойта

Не бъркаш я с твоита,чак майка си незнаеш па фен,ае на говеда е простено,нищо чудно и да си я минал :mrgreen:

Hitler
Контакти:

Мнениеот Hitler » 30 май 2009 21:23

alfonso написа:
delqnski47 написа:Много ясно!Ние имаме най-добрата школа в цяла България!Доказахме го първия полусезон 8-)
Абе ти някога няма ли дори и случайно да напишеш нещо що годе нормално? Каква школа бе? Я погледни класиранията във всички формаций! Нямате едно първо място! Каква школа бе смешко!

Бате заеби ги, свинете вместо акъл имат петолъчки в главите, нема смисъл да ги обеждаваш - все едно да спориш с радиото :cry: :cry:

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 30 май 2009 21:24

Дилянка 47 пак е объркал илачите! Каква школа бе СЕДМИЧКЕ? Къде я видя! Школа имат Левски,Пирин,Литекс,Пловдивските отбори! Вие сте пълна музика бе! Левски шампион! Сладурана!

Hitler
Контакти:

Мнениеот Hitler » 30 май 2009 21:25

Miro написа:

Не бъркаш я с твоита,чак майка си незнаеш па фен,ае на говеда е простено,нищо чудно и да си я минал :mrgreen:

не сам ама сас сигурност срах в устата на една мое и майка ти да се е случила на смена

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 30 май 2009 21:30

Hitler написа:
Miro написа:

не сам ама сас сигурност срах в устата на една мое и майка ти да се е случила на смена

Там има само 1 циганка и тва е майката ти и целия говежд сектор и сере на нея.Чак ми е чудно как не си а познал

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2009 22:25

alfonso написа:
delqnski47 написа:Много ясно!Ние имаме най-добрата школа в цяла България!Доказахме го първия полусезон 8-)
Абе ти някога няма ли дори и случайно да напишеш нещо що годе нормално? Каква школа бе? Я погледни класиранията във всички формаций! Нямате едно първо място! Каква школа бе смешко!

Какво да гледам бе мен!Аз достатъчно видях!Първия полусезон начело на треньора който никое тренерче не може да му стъпи на малкия пръст и със юношите бяхме първи 99.9% от сезона!Кво ми говориш и кво ми ревеш! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

alfonso

Мнениеот alfonso » 30 май 2009 22:55

Кой реве бе гърл 4777777777? :mrgreen: Накрая на есенния сезон първи беше Левски! Накрая на шампионата пак Левски! Защо не пробваш да видиш средната възраст на двата отбора? Е откъде акъл бе гърл? Няма как да схванеш,ама поне прочети: - Единствените постоянни величини са : ЛЕВСКИ ШАМПИОН и твоята умствена недостатъчност! И никой не реве! Чува се само тихичко грухтене! :mrgreen:

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 30 май 2009 23:00

alfonso написа:Кой реве бе гърл 4777777777? :mrgreen: Накрая на есенния сезон първи беше Левски! Накрая на шампионата пак Левски! Защо не пробваш да видиш средната възраст на двата отбора? Е откъде акъл бе гърл? Няма как да схванеш,ама поне прочети: - Единствените постоянни величини са : ЛЕВСКИ ШАМПИОН и твоята умствена недостатъчност! И никой не реве! Чува се само тихичко грухтене! :mrgreen:

Пак Делка 47! И пак насрана! Откажи се бе момиче! Стана за смях на форума. Не го бройте за жив пичове :mrgreen: И аз се връзвах малко,докато разбрах.... че е момиче.Просто раздвоение на личността :mrgreen: . :arrow: :o

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 30 май 2009 23:11

а ти пък кво цвилиш бе,грухтящ :mrgreen:[/quote]
Хаха изказа се,ама преди да пишеш тука завърши основно,че и първокласник щи се смее на тази твоя изцепка[/quote]

свински дебил,опитах се да мина няколко ниво по-ниско,за да достигна твоя максимален умствен потенциал и да ме разбереш,но ти не го разбра...........нищо простено ти е,ти си едноклетъчно ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2009 23:12

alfonso написа:Кой реве бе гърл 4777777777? :mrgreen: Накрая на есенния сезон първи беше Левски! Накрая на шампионата пак Левски! Защо не пробваш да видиш средната възраст на двата отбора? Е откъде акъл бе гърл? Няма как да схванеш,ама поне прочети: - Единствените постоянни величини са : ЛЕВСКИ ШАМПИОН и твоята умствена недостатъчност! И никой не реве! Чува се само тихичко грухтене! :mrgreen:

Да видя средната възраст на отбора?Дълбоко си заблуден!За какво като знам много добре отговора!Приятелче ние миналата година нямахме пари да се усмихнем за нищо и играхме с юноши чаткаш ли?Вие станахте първи в последния кръг,в последната секунда ЗОРЛЕН!Целувайте педалският гъз на Лупи,защото не кой да е а той ви направи ''служебни'' в европейските турнири!Вие не заслужавахте и грам да отидете там!Не заслужавахте дори да ви клатушкат Батета и Какички!И това не заслужавате,защото много ви знае устата на някои от вас!И ако Глупи не беше ни прецакал отбора вие щяхте да ставате шампиони на Плейстейшъна и разликата пак щеше да е 16!Но какво от това!Вие много добре си ги знаете тия работи и само се гърчите на фактите!Оставям те тебе и оная некадърната Лагунка да се насирате от гняв и злоба!Да не вземете да пукнете накрая! :oops:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”