Вратарският пост в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Без вратар няма да стане!

Мнениеот Бекъма » 14 юли 2011 12:59

MaRTo1233 написа:Някой да ми каже 3 грешки на Караджов в официален мач? Това че е допуснал грешка в контрола и то в края на мача след като вече са физически отпаднали нищо не значи ....

Не знаех,че и вратарите отпадат физически.Благодаря,че ме светна.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 14 юли 2011 12:59

cska - maina написа:зарежете го караджата, вижте авера му кво прави http://www.blitz.bg/sport/article/98688

п.п. многоооо е груб с лявата ръка :lol: [offtopic]колаж :lol:[/offtopic]

Русия е голяма работа ве :lol: Да ги ебе там в Сърбия, няма дерт :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 14 юли 2011 13:03

MaRTo1233 написа:Някой да ми каже 3 грешки на Караджов в официален мач? Това че е допуснал грешка в контрола и то в края на мача след като вече са физически отпаднали нищо не значи ....

Веднага ми идва на акъла тази с/у Фулъм. Други 2 не ми се мисли, но ги има, много повече от 3 са...
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 14 юли 2011 13:44

Бекъма написа:

Не знаех,че и вратарите отпадат физически.Благодаря,че ме светна.

Да те могат и цял ден да играят и няма да се уморят ..... Те са безсмъртни, докоснати от Бога .... :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 14 юли 2011 14:25

Писал съм доста по темата, затова сега само казвам - Караджов НЕ става (за вратар, най-малкото често съм го виждал при удар от близо за си затваря очите или да си завърта главата, а това меко казано несериозно за вратар). Към сегашния състав, ако можехме да добавим Мболи ... имаше шансове за нещо, иначе смятам, че ще се разминаваме. Но все пак Радуканов показа, че разбира от футбол и да оставим той да преценява кой става и кой не. :)

П.С. Към колегата дето пита за 3-те грешки на Караджов ще му отвърна с обратния въпрос - кажи мач, в който Караджов да е извадил 3 положения (ама голови и не удари в него) ?
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 14 юли 2011 14:28

Абе не е лош вратар момчето,ама ако купим някой по-класен няма да е лошо

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 14 юли 2011 14:34

Много се впрегате момчета , кво ви боли тва за тоя.. ставал не ставал ,точно вие квото и да пишете никой нема да ви чуе :) момчето си цъка и играе колкото толкова щом го държат значи има нещо в него. : )
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 14 юли 2011 14:54

Mисля, че Караджов е чудесен вратар, спомнете си спасяванията му срещу ловеч на 1/2 финала за купата.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 юли 2011 15:01

Караджов не е чак толкова лош вратар, има някакви качества, но определено не е за ЦСКА.
Просто не е сигурен и стабилен и с това не дава сигурност на защитата, а и като прибавим, че го е страх от сблъсъци( това за вратар е недупостимо) се разбира, че в момента той е слабото звено в отбора.
Все пак той е доста млад и се надявам, че ще претърпи някакво положенително развитие защото е ясно, че тази година ще разчитаме на него :(
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 14 юли 2011 15:18

Само да попитам тези, които не харесват Караджов, те играли ли са футбол, пазили ли са на вратата. Щото гледам - големи са специалисти.

Върни се в “ЦСКА”