ЦСКА вече е с екипировка KAPPA (снимки)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Новата екипировка на ЦСКА
Вчера питах в магазин на капа и ми казаха че след месец ,месец и нещо ще я пуснат.
Re: ЦСКА вече е с екипировка KAPPA (снимки)
Добре че смениха екипировката - малко да видят кинти от рекламни материали. Иначе наистина ако екипировката е комбат или подобна на нея си заслужава, определено ще има разлика в сравнение с ушевспорт от Илиянци.
-
- Контакти:
Re: ЦСКА вече е с екипировка KAPPA (снимки)
Мен екипите малко ме вълнуват.Важното е тази година да изорат терените,ама да станат шампиони!Пък ако искат и с въшкарници да играят!
- CeSeKaRcHe100
- Контакти:
От къде мога да си купя фанелка на ЦСКА KAPPA
Здравейте искам да ви попитам знаете ли някой онлайн магазин дето може да си поръчам оригинална фанелка на ЦСКА KAPPA?
Само ЦСКА!!!
- cska - maina
Re: От къде мога да си купя фанелка на ЦСКА KAPPA
CeSeKaRcHe100 написа:Здравейте искам да ви попитам знаете ли някой онлайн магазин дето може да си поръчам оригинална фанелка на ЦСКА KAPPA?
Чакат ги да пристигнат! Аз съм се разбрал с управителя на темпо спорт да ми звънне като ги получат.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- cska - maina
Между другото, в темпото сега имат много хубава промоция на капа -взимаш 3 , а плащаш 2 и сега е момента да си купите фланелката на националния! Цената и 138лв но ако се съберете трима души, ще ви легне по 88лв, а екипа е уникален 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
cska - maina написа:Между другото, в темпото сега имат много хубава промоция на капа -взимаш 3 , а плащаш 2 и сега е момента да си купите фланелката на националния! Цената и 138лв но ако се съберете трима души, ще ви легне по 88лв, а екипа е уникален
Ебаси цените
Ами това е KAPPA бато,не умрелия улшпрот дето го носят трето дивизионни отобри :D
http://WWW.CSKA-BG.INFO <-- ВСИЧКО ЗА АРМЕЙЦИТЕ!!! НОВИНИ ЗА ФУТБОЛНИЯ И ВОЛЕЙБОЛЕН ОТБОР,КОМЕНТАРИ,ИНТЕРВЮТА,ВИДЕО,ФОРУМ И ОЩЕ МНОГО..... ВСИЧКО ЗА ЦСКА НА ЕДНО МЯСТО...
-
- Контакти:
а някой дали знае дали от чужбина мога да си купя такава фланелка ?
midnight написа:а някой дали знае дали от чужбина мога да си купя такава фланелка ?
Ако договора е със самата компания, а не със представителя и (както са Литекс и Адидас), мисля че ще можеш да си поръчаш.