ЦСКА вече е с екипировка KAPPA (снимки)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Какво стана с новата екипировка"КАППА"???

Мнениеот stannn » 29 юни 2011 22:31

daniel875 написа:Влязъл съм много добре в час, разбирам какво искате да кажете. Има обаче един проблем Kappa носят малките отбори, а вие се имате за голям. Ако ми кажеш, че Рома е голям отбор, ще ми станеш смешен. Виж, Борусия май е единственият голям от изброените. В миналото Торино и Валенсия, по - скорошно Самп, също бяха отбори, водещи модата, но като цяло не са големи имена.
Вие се знаете. Това, което знам, е, че Kappa предимно се ползваше в края на миналия век. През новия тяхната употреба е като изключение от правилото.
Това исках да кажа за валидност. Много сте ми смешни понякога - как не схващате смисъла. Живи и здрави!
Послепис: "Адидас" е истината.

Изби рибата с мисъл пич. Рома е един от големите отбори на Италия. Фулъм игра финал на Лига Европа. Борусия Дортмунд- Шампион на Германия. Валенсия- също като Рома е отбор с традиции в Испания. Да не би тия отбори да не могат да си позволят договор с по -голям доставчик на екипировка? Адидас, че Адидас. По добре първо качество Карра пред последно на Адидас, Найк или който там имаш за най -голям
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 юни 2011 01:50

daniel875 написа:
stannn написа:
daniel875 написа:Какво е това Kappa? Тези екипировки не бяха ли валидни през миналия век?

Влез малко в час преди да пишеш глупости. С такава екипировката са Рома, Борусия Дортмунд, Сиена, Сампдория, Торино, Валенсия, Фулъм. Дали техните са невалидни а? Да не говорим, че и националния ни отбор е с такава. И той ли е с невалидна екипировка? И още едно въпросче. Какви са критериите една екипировка да е валидна?

Влязъл съм много добре в час, разбирам какво искате да кажете. Има обаче един проблем Kappa носят малките отбори, а вие се имате за голям. Ако ми кажеш, че Рома е голям отбор, ще ми станеш смешен. Виж, Борусия май е единственият голям от изброените. В миналото Торино и Валенсия, по - скорошно Самп, също бяха отбори, водещи модата, но като цяло не са големи имена.
Вие се знаете. Това, което знам, е, че Kappa предимно се ползваше в края на миналия век. През новия тяхната употреба е като изключение от правилото.
Това исках да кажа за валидност. Много сте ми смешни понякога - как не схващате смисъла. Живи и здрави!

Пич,и аз не ти разбрах логиката да ти кажа честно!
Горките ние,явно сме много прости...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 30 юни 2011 10:39

daniel875 написа:
stannn написа:
daniel875 написа:Какво е това Kappa? Тези екипировки не бяха ли валидни през миналия век?

Влез малко в час преди да пишеш глупости. С такава екипировката са Рома, Борусия Дортмунд, Сиена, Сампдория, Торино, Валенсия, Фулъм. Дали техните са невалидни а? Да не говорим, че и националния ни отбор е с такава. И той ли е с невалидна екипировка? И още едно въпросче. Какви са критериите една екипировка да е валидна?

Влязъл съм много добре в час, разбирам какво искате да кажете. Има обаче един проблем Kappa носят малките отбори, а вие се имате за голям. Ако ми кажеш, че Рома е голям отбор, ще ми станеш смешен. Виж, Борусия май е единственият голям от изброените. В миналото Торино и Валенсия, по - скорошно Самп, също бяха отбори, водещи модата, но като цяло не са големи имена.

:) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: Да бе, аз пък чух, че тази година в ШЛ влизат отбори само с екипировка Адидас. В ЛЕ е само за отбори с Найк. Там освен тези отбори ще играе и един отбор с калъфки. Говори се, че собственика се видял в чудо от толкова много калъфки и решил да се ушият екипи на играчите - по народно му.
Който има най-яка екипировка му дават направо титлата. На отбора с калъфките най-вероятно ще му дадат още едни.

ПП: Eee кои са тия смешници Рома? Да не са като едни други Лацио, дето напълниха кошницата на отбора с калъфките (при това май бяха доста близо до тия изпадащите)?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 30 юни 2011 11:07

[offtopic]Валенсия и Рома да са малки отбори??? Нещо си се объркал сериозно! Може да кажеш, че съм пристрастен, но Валенсия е единственият отбoр, който през последните 10 сезона успя да се пребори с Барса и Реал за титлата в Примера, и то цели 2 пъти. Да споменавам ли и двата поредни (макар и загубени) финала за ШЛ и спечелването на Купата на УЕФА през 2004 г.?

П.П. И Борусия не е по-голям отбор от тези двата.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 30 юни 2011 11:43

Екипите не играят. Това най ясно се видя през последната година. И с тениски от 4 лева да играят всичко е на терена. А това, че някой си мисли, че Найк и Адидас специално правят екипи за българските отбори значи е доста наивен.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 01 юли 2011 15:48

Добре изглежда, но реално не може добре да се прецени от тази снимка !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 01 юли 2011 15:58

Това не ми прилича на модела KOMBAT.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 01 юли 2011 16:07

stannn написа:Това не ми прилича на модела KOMBAT.

Нито на мен. Kombat изглежда доста по-добре. Даже направо е единствената екипировка, която някога съм забелязвал, че изглежда добре. Kогато видях националите си викам брей тея наще много се барнали :D.

Върни се в “ЦСКА”