daniel875 написа:Влязъл съм много добре в час, разбирам какво искате да кажете. Има обаче един проблем Kappa носят малките отбори, а вие се имате за голям. Ако ми кажеш, че Рома е голям отбор, ще ми станеш смешен. Виж, Борусия май е единственият голям от изброените. В миналото Торино и Валенсия, по - скорошно Самп, също бяха отбори, водещи модата, но като цяло не са големи имена.
Вие се знаете. Това, което знам, е, че Kappa предимно се ползваше в края на миналия век. През новия тяхната употреба е като изключение от правилото.
Това исках да кажа за валидност. Много сте ми смешни понякога - как не схващате смисъла. Живи и здрави!
Послепис: "Адидас" е истината.
Изби рибата с мисъл пич. Рома е един от големите отбори на Италия. Фулъм игра финал на Лига Европа. Борусия Дортмунд- Шампион на Германия. Валенсия- също като Рома е отбор с традиции в Испания. Да не би тия отбори да не могат да си позволят договор с по -голям доставчик на екипировка? Адидас, че Адидас. По добре първо качество Карра пред последно на Адидас, Найк или който там имаш за най -голям