ЦСКА уволни Емо Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ЦСКА уволни Емо Костадинов

Мнениеот защо » 01 юли 2011 10:08

Обърнали сте темата на "ще се справи ли Майкъла", ама той е най-малко вероятният вариант. Човекът не е свикнал да слуша никого, ако въобще се стигне да разговор с него, ще постави такива условия, дето Титаните никога няма да приемат. То предполагам, че разговорът вече се е състоял, още при предишното уволнение на Емо. И по-добре, щото е доста хаотичен в мисленето и не вярвам да се справи (по темата :) ).
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

pippo26
Контакти:

Емил Костадинов: Сам искам да напусна ЦСКА, никой не ме е ув

Мнениеот pippo26 » 01 юли 2011 10:35

Емил Костадинов даде за Sportisimo.bg първото си интервю, след като се появи информацията, че е уволнен от ЦСКА. Той обърна нещата на 180 градуса с разкритието, че самият той иска да напусне клуба, и разкри причините за това. Той сподели още, че ще постави ултиматум на Димитър Борисов и Иво Иванов да се даде ход на структурни промени в клуба, за които той настоява от една година насам.

Емо, разбрах, че не си уволнен, а сам си декларирал пред „Титан“ желанието си да напуснеш. Вярно ли е?
- Да, това е истината. Прочетох много глупости по сайтовете и вестниците, които не отговарят на истината.

Защо искаш да си тръгнеш сега, когато ЦСКА тръгва нагоре?
- Защото пак ще тръгне надолу, затова. Ако нещата организационно не се решат вътре в клуба, пак ще има срив.

Какво имаш предвид?
- В ЦСКА се работи на парче, а не в перспектива. Инвестират се пари за привличането на нови играчи, а не се прави нищо за школата, за децата. От една година Борисов и Иванов ми обещават да построят терени, да инвестират. И само си приказват, а нищо не правят. Омръзна ми да ги слушам. Поисках от тях, ако трябва, да се жертва един сезон, като парите се насочат към школата. А те се дърпат, изливат всичко в първия отбор. Така обаче стабилно бъдеще за клуба не се гради.

За забавените заплати какво ще кажеш?
- И това е една от причините да си тръгна. Да, в ЦСКА се бавят заплатите, но няма да открия топлата вода, като го призная. Това е обществена тайна. Има и нещо друго, което трябва да се промени – комуникацията със собствениците. Недопустимо е да си говорим чрез медиите, каквато е досегашната практика.

Кога ще се срещнете с Иванов и Борисов, възможно ли е да те убедят да останеш?

- Днес имаме насрочен разговор, но не вярвам да ме убедят да остана. Сигурно пак ще ми подхвърлят старите обещания, на които аз вече не вярвам. Вътрешно за себе си вече съм взел решение, че напускам ЦСКА.

Да не би да сте се скарали за трансфери и комисиони?

- Глупости!

Георги Илиев-Майкъла ли ще те наследи?

- Не, той се стяга за президент на ЦСКА, не за спортен директор.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Емил Костадинов: Сам искам да напусна ЦСКА, никой не ме е ув

Мнениеот stannn » 01 юли 2011 10:41

Точно пък Костадинов да ми говори за школата ми е най -смешно. Да не би при Томов да направи нещо за школата. Дано не се връща повече.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 01 юли 2011 10:42

Емил е повече от смешен!!! Опитва се да замаже нещата, като му се иска да яхне вълната на недоволство у феновете, приказвайки за школите и другите глупости! Факт е че за 2 години в ЦСКА не свърши нищо! Докара една камара нещастници, които до ден днешен неможем да разкараме! У лево КОЩА, ти си некадърен!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 01 юли 2011 10:46

Сега чета че и директора на школата е махнат. Той не беше ли доведен от Костадинов? Махнахме Джевизов който сега прави чудеса в Етрополе за да се стигне до Георги Георгиев. Надявам се на тяхно място да сложат точните хора.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 01 юли 2011 10:49

Според мен пък нямаме нужда от заместник на Костадинов! За какво ни е спортен директор? Милен Радуканов да взима всичко в свои ръце и да вървим напред!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 01 юли 2011 10:52

Dani написа:Според мен пък нямаме нужда от заместник на Костадинов! За какво ни е спортен директор? Милен Радуканов да взима всичко в свои ръце и да вървим напред!

Аз съм на мнение, че имаме нужда от спортен директор, но той трябва да върши нещо, а не като Костадинов. Защо не каже какво е свършил за 2 години като критикува сега.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 01 юли 2011 11:04

такива продажници нямат място в ЦСКА! още не можем да се оправим от първия му престой в ЦСКА, а последиците от втория (който за щастие приключи вчера) ще ги усещаме още дълго! ако Томов не го беше докарал тоя в ЦСКА отдавна да сме отпразнували титла 32, а може би и 33!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 01 юли 2011 11:12

crap написа:Снощи, когато прочетох тази новина, бях най-щастливият човек на света!!! ЕМИЛ Костадинов е вреден за ЦСКА и това е факт! Некадърен управник е! Добро решение! Честно казано много късно го разкриха, но по-добре късно от колкото никога!

+1, нямах търпение този ден да дойде! но кога щедойде денят да се оправим окончателно с неговите бакии?!
сега някакви измислени футболист като Грило и Еспозито ще ни висят на врата години наред, а този Шеридън може и да е бил добър футболист, но за 300 000 паунда траснферна сума и 25 000 Е месечна запалта- мерси, Мицански миналата година щеше да ни излезе същите пари (Кайзерслаутерн го купиха за 600 000 Е, а запалтата му е в същия диапазон)!

бивши мениджъри няма, за спортен директор ни трябва човек, който да не свикнал да се изхранва от комисионни!

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Мнениеот cska-1948 » 01 юли 2011 11:29

Според мен по този начин ще се вкара в клуба излишно напрежение.
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”