delqnski47 написа:Един въпрос:Някой ще ми отговори ли защо по дяволите нашият Любо не пуска Лазаров бе маааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааму стара!Къв е проблема не мога да разбера???
Ей брат,що пък да го пуска?Лично на мен тоя ама никога не ми е харесвал през цялата си футболна кариера и винаги съм бил сташно учуден защо го викат в нац.отбор.Ситуацията в момента е такава че първенството вече е загубено(или има наивници който смятат че не е) и по добре юношите ни нека доиграят първенството,поне ще играят в мачове от които само ще натрупат самочувствие.Мисля че Здравко трябва да си ходи заедно с Маркиньос,Удоджи,Машадо и всички които нямат сърце за любимия отбор.А пък Данчо Тъча ако не му се играе за нас повече да става и да си заминава,без друго тая година хич не му се играеше за ЦСКА,ма като не можаха да ги продадат с Котев им се наложи да ги търпят още малко.Време е и Пифа и Тошко да здават местата че спират юношите от поле за изява.Така мисля аз ,но в едно съм сигурен -Лазаров не може да направи разликата с ЖП-бандата.И хайде всички днес на стадиона да подкрепяме отбора пък защо не и треньора