Значи първо далеч съм от мисълта да се оправдавам нещо със съдиите за последните слаби мачове на отбора обаче тези съдийски назначения вече започват да минават всякакви граници...за назначението на онзи палячо Ристосков няма да говоря

Ощетяването е леко, но то при един равностоен мач толкова трябва....
Та сега на въпроса - вижте какво става тук :
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5396_4.htm
Значи този съдия свири във "В" група така, че не може да се оправи с мача а след 3 дни ни го пращат да свири най-напечения мач, в който единия отбор преследва третото място а другия още има шансове за шампионската титла....

Не знам - аз го казах и пак ще го кажа - за най-напечените мачове доверието в българските съдии е само на думи ( Титаните да си вадят изводите как ще продължават с това доверие в родните рефери )...те не могат са се справят с тези мачове и винаги ощетяват единия а много често и двата отбора....
Не разбирам защо от ЦСКА и Локо-то не си заявиха чужд съдия, Локо много добре правеха онази година когато за най-важните си мачове на края все си заявяваха чужд съдия и така не бяха ощетени от съдийско естество....Вярно е, че измениха правилника в това отношение, но ако има съгласие между вдата отбора - никой не може да ги спре в желанието си да им свири чужда съдийска бригада.....
Момиров трябва да обясни как става така, че проблемен съдия свирил мач от "В" група е изпратен да свири най-напечения мач от кръга в "А" група, която не е училище за рефери....

Пак казвам - в един такъв равностоен мач не е нужно да има явно подпиране - и 1-2 грешки са достатъчни да наклонят везните в полза на единия отбор....
А после какво - най-много да го извадят от нарядите за 6 месеца ( и след това като утихне работата да го амнистират ) - ама това няма да върне шансовете за шампионска титла на ЦСКА или възможността на Локо да се бори за 3-то място....
Ще ми бъде интересно да прочета всяко мнение по въпроса, което е смислено и не цели заяждане или провокация.