Съдията на мача ЦСКА - Локомотив Сф

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Съдията на мача ЦСКА - Локомотив Сф

Мнениеот Yasso » 22 май 2009 00:45

Доста се чудих къде да пиша за да не отварям нова тема, но накрая реших да създам една по случая....

Значи първо далеч съм от мисълта да се оправдавам нещо със съдиите за последните слаби мачове на отбора обаче тези съдийски назначения вече започват да минават всякакви граници...за назначението на онзи палячо Ристосков няма да говоря :evil:

Ощетяването е леко, но то при един равностоен мач толкова трябва....

Та сега на въпроса - вижте какво става тук :
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5396_4.htm

Значи този съдия свири във "В" група така, че не може да се оправи с мача а след 3 дни ни го пращат да свири най-напечения мач, в който единия отбор преследва третото място а другия още има шансове за шампионската титла.... :roll:

Не знам - аз го казах и пак ще го кажа - за най-напечените мачове доверието в българските съдии е само на думи ( Титаните да си вадят изводите как ще продължават с това доверие в родните рефери )...те не могат са се справят с тези мачове и винаги ощетяват единия а много често и двата отбора....

Не разбирам защо от ЦСКА и Локо-то не си заявиха чужд съдия, Локо много добре правеха онази година когато за най-важните си мачове на края все си заявяваха чужд съдия и така не бяха ощетени от съдийско естество....Вярно е, че измениха правилника в това отношение, но ако има съгласие между вдата отбора - никой не може да ги спре в желанието си да им свири чужда съдийска бригада.....

Момиров трябва да обясни как става така, че проблемен съдия свирил мач от "В" група е изпратен да свири най-напечения мач от кръга в "А" група, която не е училище за рефери.... :evil:

Пак казвам - в един такъв равностоен мач не е нужно да има явно подпиране - и 1-2 грешки са достатъчни да наклонят везните в полза на единия отбор....

А после какво - най-много да го извадят от нарядите за 6 месеца ( и след това като утихне работата да го амнистират ) - ама това няма да върне шансовете за шампионска титла на ЦСКА или възможността на Локо да се бори за 3-то място....

Ще ми бъде интересно да прочета всяко мнение по въпроса, което е смислено и не цели заяждане или провокация.
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Съдията на мача ЦСКА - Локомотив Сф

Мнениеот maximalniq » 22 май 2009 01:24

Българските съдии трябва да се научат да свиярт по правилата ,а не 50:50(те точно това правят).Понякога свирят и 90:10 ,зависи от отборите :lol:
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 22 май 2009 02:51

Господата от ТИТАН още преди мача с Левски заявиха, че вярват на българските съдии и са твърдо зад тях. Също така трябвало да се даде шанс на реферите ни да се развиват и тн. Явно все още са на това становище... Колкото до Локото, там не знам какво е положението. Личното ми мнение е, че имаме достатъчно добри рефери, които могат да се справят при добро желание. Жалкото е че желанието обикновено идва от другаде... Е разбира се, има и много некадърници и такива които ако са покрили наистина теста на Купър, аз съм Батман, но да не се отплесвам. За момента май е най-добре за по-важните мачове да идват рефери от чужбина.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 22 май 2009 08:31

maximalniq написа:Българските съдии трябва да се научат да свиярт по правилата ,а не 50:50(те точно това правят).Понякога свирят и 90:10 ,зависи от отборите :lol:

Ето това казвам и аз от много време.Трябва да се свири както е правилника,а не да е равностойно свиреното.Защото понякога съдиите тръгват на компенсации и става страшно.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 май 2009 09:50

Съдията или е добър, или некадърен. Според мен това че са го блъснали не означава, че ще подпира (било то явно или не) някой от отборите. А ако някой съдия ще подпира даден отбор, няма никакво значение дали са го блъснали в предишния мач или не. А иначе, няма място за сравнение между "А" и "В" групите. То, според мен за да свириш мач от "В" група, трябва да си Рамбо, или малко луд. Най-добре и двете. Аз не бих се наел.
Ако футболистите сами не утежнят мача си, съдията ще се справи, според мен.

ПП: Само не блъскайте съдията по време на мача, че много ще му дойде :)
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 22 май 2009 10:42

Репортаж на мача в ЧИРПАН между отборите на Космос(Бургас) срещу Брестник!
http://www.vbox7.com/play:d10c52b4

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 22 май 2009 12:11

Keanu^Reeves написа:Репортаж на мача в ЧИРПАН между отборите на Космос(Бургас) срещу Брестник!
http://www.vbox7.com/play:d10c52b4

На клипа пише че е съдия на Дублиращите отбори.

Върни се в “ЦСКА”