Аз помня как едни българи се радваха на голове на испански отбор във вратата на друг БЪЛГАРСКИ отбор! Даже и фойерверки изстрелваха! Това сигурно е повод за национална гордост?
Помня и едно знаме на Анфийлд-"Шумен мрази ЦСКА"! Това също е срамно!
Най-срамното е когато играе българският национален отбор да се скандира срещу Левски или ЦСКА!
Ако Левски и ЦСКА ще разделят България- по-добре да ги закрият на мига!
Схемата на БорАткоФфф
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Схемата на БорАткоФфф
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
АСМ1899 написа:Аз помня как едни българи се радваха на голове на испански отбор във вратата на друг БЪЛГАРСКИ отбор! Даже и фойерверки изстрелваха! Това сигурно е повод за национална гордост?
Явно БЪЛГАРИТЕ не смятат Лефски за български отбор. Отделно , ако имаш път към Каталуния е добре да не споменаваш че Барса е испански отбор,че може да не се върнеш.Жив имам предвид.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
Явно БЪЛГАРИТЕ не смятат Лефски за български отбор. Отделно , ако имаш път към Каталуния е добре да не споменаваш че Барса е испански отбор,че може да не се върнеш.Жив имам предвид.
Стига говори глупости!Такива не ги пускат да преминат моста Чавдар,а ти го пращаш в Каталуния

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.