Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
neznaiko написа:Ако е имало заплахи към футболисти на ЦСКА от страна на частни охранители на договор с Черно море няма смисъл те да се укриват. Истината трябва да излезе на яве! Не бива да има недомлъвки и полуизказани неща. Това не трябва да се спестява, защото феновете не прощават, на следващото гостуване на Черно море в София за късогледите ще има адекватни мерки. Ако искаме да развиваме футбола в България, да се движи българския футбол напред, мутрите трябва да се махнат от стадионите, а не само президента на Ботев. Всички мутри вън от спорта!! Полицията г-н Миков, не трябва да регистрира събитията, а да ги предотвратява и да вкарва мутрите там където им е мястото. Нека да подкрепяме полицаите, а не да храним със смирение мутрите и да се страхуваме от тях, защото те са изроди, без значение дали са от Литекс, Черно море, Левски или ЦСКА.
Друго, ако има хулигани по стадионите, които хвърлят камъни и бомбички към футболистите и терена, те да се прибират своевременно от полицаите, а да не остават безнаказани. Защото всяко не наказано деяние се последва от ново такова.
Не бива заради хулиганите да се притискат футболистите. Става въпрос за много пари, за участия в европейски турнири, за самофинансиране на отборите. Борислав Михайлов да се вземе у ръце и да започне да работи по активно с полицията, а не да се крие от проблемите като мишок. Иначе, ще си управляват президентите в сянка, а той ще бъде марионетка. Ако ще работят полицаите да режат до край и да не се свършва само с лекаря на ЦСКА- бедния чужденец, има и други, а ние запалянковците искаме главите на едрите риби!
Иначе- ебахти и българския футбол! Да си го гледат сами президентитеа за нас има и кабелна телевизия.
Аз съм от Левски, ама това второто полувреме на мача ЦСКА -Черно море беше едно лежане и безкрайно бавене на топката от страна на моряците, това го няма и в 30 английска дивизия.
А сега си представяте за миг футболните отбори на Ботев и Левски да се управляват от хора на Доган? Това е повече от гавра с българската история. Аз съм за почтенни хора във футбола. Иначе напред към ориенталска Турция, а не към Европа.
Потребители, разглеждащи този форум: W84me и 10 госта