Мнениеот SEAL » 14 авг 2008 03:37
taya ve4er za poreden put se ubejdavam,4e ima Gospod i toi bavi no ne zabravya da dade na vseki mu duljimoto,sled tonovete pomiya koito se izlyaha po adres na cska i to napulno nezaslujeno mom4etata si spe4eliha titlata na terena i samo blagodarenie na toya ne6astnik tomov ne mojaha da se boryat za vlizane v ligata,levski za poreden put me ubedi 4e sa EVROIDIOTITE na Bulgaria.po sme6en otbor ne se e poyavyaval otdavna samo s edin go6o petkov na vratata nyama kak da se polu4at ne6ata,i s taya sme6na selekciya koyato be6e napravena pove4e ne moje da se iska a puk i bez trenjor hepten ni6to.no GLAVNIYA vinovnik za men e samo edin advokat 6MATKOV toya zadmina i tomov po gluposti napravo s4upi glupomera,ov4ata glava se skusa da govori i toi gluposti vmesto da se vidi 4e ni6to ne stava ot nego kaliakra mu e maxsimuma na nego.bfs na momenta tryabva da izvadi govedata ot evro turnirite za6oto donesoha neveroyaten sram za bulgariya 1-17golova razlika v ligata,9poredni zagubi v evroturnirite za sega,edinstveniya bulgarski otbor otpadal 2 puti ot vtorodivizionni otbor4eta v turnirite,2 puti ot olimpiya ljublyana e pri tova polojenie kak da ne se suglasi 4ovek 4e sa EVROIDIOTITE NA evropa.