ЦСКА взима Мишел Платини и юноша на Спартак

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Vendome
Контакти:

Re: ЦСКА взима Мишел Платини и юноша на Спартак

Мнениеот Vendome » 18 май 2009 18:20

mursusaid написа:Орлинов ако го вземете не знам каква работа ще ви върши,този и за Спартак не става,ама вие като искате го взимайте :lol: и междудругото не е юноша на спартак,юноша на славия е

Не е юноша на Славия, а на Литекс. Иначе е левскар, а любимият му футболист е Гонзо. Има качества, но пролемът му е в характера.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 18:37

Черноморец няма да продаде нито един от силните си футболисти така, че тази статия я пращайте знаете, къде?
Изображение

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 18 май 2009 18:39

Само да кажа, че Орлин Орлинов не е юноша на Спартак, а на Славия. Има адски много потенциал в него и ми беше един от любимите футболисти на Славия (към белите имам бегъл сантимент, заради това че тренирах там иначе съм фен на Левски).

Платини е нещо като Алфонсо Алвеш, Джон Карю и прочие футболисти. Добър за средняшки клуб, но за гранд 100% не става.

Орльо обаче ако получи шанс за изява в чорбата ще стане много добър!

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 18 май 2009 19:20

Е закакво ни е тоя Платини той не е за ЦСКА!

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 19 май 2009 11:38

Хич не ни трябват и двамата.Платини се отличава в нашето първенство но всички маймуни преди да отидат в някои от големите отбори играят след това само за пари мислят.Колкото до Орлинов,ако беше толко добър щяха да си го държат в "Слабия". Е точно такъв тип играчи едва ли ни е нужен ,по добре да си пускаме нашите юноши.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Върни се в “ЦСКА”