Мнениеот CSKA V-na » 16 май 2009 22:55
mironi88, комплименти и от мен за написаното!
И аз съм съгласен с мнението.Браво.Аз бях на мача, чудех се в коя от всичките теми да се изкажа и май тук като за начало е най-добре.Първо да кажа за три спорни момента, като уточнявам, че ТВ не съм гледал и казвам това което се видя на стадиона.В началото чиста дуспа за ЦСКА, за игра с ръка.Дуспа за моряците нямаше, играча игра за топката и я изчисти и ако имаше докосване бе след това.Удар по Юруков нямаше,хвърляха се много предмети, но него го оцелиха с пакетче семки-отворено,а другите неща падаха около него.Иначе в никакъв случай не подкрепям такива действия от страна на агитката ни, но хора всякакви, но че преигра играча, това бе на 100%.Ще ми е приятно да чуя какво се е видяло по ТВ от повторенията.И моля нека само хора, които са обективни да отговорят, а не с червени или сини очила, без да ми се сърди някой.Иначе утре знам че ще има много предавания по тези въпроси и ще се види.Относно агитката на ЦСКА и си викаха и пяха момчетата и това правихме не само тези дето бяха в клетката, а и ние отстрани и мисля, че от подкрепа отбора ни не може да се оплаче.
....За съжаление, момчетата не чуха изказването на Пенев за гладиаторите и т.н. И двата мача последните ги изгубихме заради липсата на ....ДУХ!!!!!Като изкл. Ив. Петров, Данчо, Тошко до излизането с това не става.Имаше донякъде желание и от страна на Тонев и Лазаров, но толкова. За Иванов и Котев, не коментирам опитаваха се отзад, но много трудно изнасяне на топката. А чужденците и Дормушли-скръб пълна.Вземете под внимание, че след края на мача на бразилеца не му взеха фанелката от агитката и супер оценка за Данчо и Ивайло, които се извиниха на публиката и донякъде и другите, но поне имаше болка в очите им, докато на чужденците, не им дреме.Иначе пак грешка в титулярите и подреждането от страна на Любо, никаква игра и заслужена загуба. Абе играчите на морето ни атакуваха по двама на един, а нашите първото полувреме не направиха нищо. Сетиха се второто, но трудно с тази игра, с затварянето на другия отбор отзад и накъсване на играта.В края на крайщата каквото заслужаваме , това ни се случва. Нито Левски, нито Ч.Море бяха по-добри от нас, без да ми се сърди никой, но и двата отбора играха с желание и дух и постигнаха победата.С тази игра нищо добро до края, но ако толкова ни могат играчите или толкова искат, това си е наш проблем, въпреки че с тази игра,тези футболисти не заслужават тази подкрепа, а те я получават заради фланелката която носят на .....ЦСКА!!!!