Слепци

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Слепци

Мнениеот Sleepwalker » 16 май 2009 22:15

cska_90 написа:
И аз съм съгласен.Само за Любо не съм-трябва да му дадем време-да направи собствена подготовка,собствена селекция и тогава ако не стане пак-ЧАО,но дотогава трябва и малко търпение.....

Приятел,спомняш ли си ние какво говорехме за нашия Кокал преди няколко месеца след първите му мачове-дайте му време,нека посвикне,да си направи сам една подготовка и селекция и т.н....Сега,когато вече кажи-речи цял сезон е на кормилото на Левски,на всички ни е ясно,че при нормална обстановка в първенството с Велев може да се борим за 3-4 място!Брутално звучи,но не мисля,че е пресилено!Де да знам,някак си се вижда още от начало дали един треньор има някакви идеи,някакво виждане за начина на игра,за смени,резерви,трансфери и т.н.Кокала също всеки мач бърка състава,прави безумни смени,нарежда играчите едно към гьотере,за една година не можа да научи футболистите на едно заучено положение...То си е ваша работа де,вие ще си преценявате дали харесвате Любо Пенев,но добре е да се вгледа човек от рано,за да няма после неприятни изненади като с нашия Кокал. ;)
Последна промяна от Sleepwalker на 16 май 2009 22:16, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 16 май 2009 22:16

много добър коментар пич евала.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 16 май 2009 22:18

Наистина хубав коментар. Днес Любо нещо неможа да нареди състава обаче, Данчо Минев игра на 3 поста, Силва игра вътрешен халф и не пипна топката през това време, Маркиньос въобще не трябва да е в групата за мачовете. Тонев трябва по-често да влиза титуляр. Също така се вижда че Котев и Иванов срещу по-стойностен съперник бъркат постоянно. Машадо и той е една дупка... Лошото е наистина всички ръководители гледат да нагнетяват ситуацята за да се псуваме феновете. Батков бил чул резултата, искат прокуратурата да ни следи, Любо пък му харесала много днешната игра и така трябвало да изглеждаме :roll: - та днес бяхме трагични, това ли е целта...
Последна промяна от greedy на 16 май 2009 22:20, променено общо 1 път.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 16 май 2009 22:19

Харесва ми как червените фенове призовават да се остави Любо-супата за треньор! Добър облик имат,стила им е уникален! Сериозен вратар,солидна защита/дядо Кривие как ги влачи само/ Халфовете им само точни пасове подават,а в нападение са шеметни! Чичо Здравко как ги бие дузпите!!! :mrgreen: Абе Любчо си е за тях! Да им е жив и здрав! Два мача играха истински и лъснаха! :mrgreen:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 16 май 2009 22:22

Браво момчета!!!Браво на всички,които досега изразиха мнение по темата.Само мога да допълня,че никога отборите на "Левски" и ЦСКА не са имали по-некадърни и по малоумни треньори от сегашните.

Nottingham1865
Контакти:

Мнениеот Nottingham1865 » 16 май 2009 22:34

Няма какво да кометирам.Ок само с български играчи и то юноши на клубовете ще прогресира Бг футбола ни!!!Евала за такива мачове като днешния от това печели всеки и най вече зрителя Дано във всеки мач има интрига.Тук Х там победа и т.н.Само така ще прогресираме хора защото във всеки мач се вижда нивото и кой накъде е !!!За мен от полза са загубите от Сливен,Левски и Черно море.Равните на Армията от есента защото сваляме розовите очила.Знаете как беше преди биеш докрай и навсякъде и после срещаме този и онзи в Европа с по 4 до 6 мача.Така стана и в Левски.Почнаха със загуба от Вихрен,на герена от Локото равен тук-там ,ами това повдига нивото на футбола ни.Играе се честно донякъде и истински мачове!!!Разбъркани са ми мислите,но ще ме разберете какво имам предвид.Майната и на загубата така само ще се учим от грешките!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 май 2009 22:37

Sleepwalker написа:
cska_90 написа:
И аз съм съгласен.Само за Любо не съм-трябва да му дадем време-да направи собствена подготовка,собствена селекция и тогава ако не стане пак-ЧАО,но дотогава трябва и малко търпение.....

Приятел,спомняш ли си ние какво говорехме за нашия Кокал преди няколко месеца след първите му мачове-дайте му време,нека посвикне,да си направи сам една подготовка и селекция и т.н....Сега,когато вече кажи-речи цял сезон е на кормилото на Левски,на всички ни е ясно,че при нормална обстановка в първенството с Велев може да се борим за 3-4 място!Брутално звучи,но не мисля,че е пресилено!Де да знам,някак си се вижда още от начало дали един треньор има някакви идеи,някакво виждане за начина на игра,за смени,резерви,трансфери и т.н.Кокала също всеки мач бърка състава,прави безумни смени,нарежда играчите едно към гьотере,за една година не можа да научи футболистите на едно заучено положение...То си е ваша работа де,вие ще си преценявате дали харесвате Любо Пенев,но добре е да се вгледа човек от рано,за да няма после неприятни изненади като с нашия Кокал. ;)

Ами и ти си прав братле,ама какво да се прави.Един свестен тренъор имаше-Стойчо и се някакси го махаме.Иначе евала на такива фенове като тебе,които не се заяждат ,а се опитват да си кажат мнението по най-нормален начин.Колкото повече такива има толкова по-добре.
Изображение

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 16 май 2009 22:53

Много задълбочен коментар :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 16 май 2009 22:55

mironi88, комплименти и от мен за написаното!
И аз съм съгласен с мнението.Браво.Аз бях на мача, чудех се в коя от всичките теми да се изкажа и май тук като за начало е най-добре.Първо да кажа за три спорни момента, като уточнявам, че ТВ не съм гледал и казвам това което се видя на стадиона.В началото чиста дуспа за ЦСКА, за игра с ръка.Дуспа за моряците нямаше, играча игра за топката и я изчисти и ако имаше докосване бе след това.Удар по Юруков нямаше,хвърляха се много предмети, но него го оцелиха с пакетче семки-отворено,а другите неща падаха около него.Иначе в никакъв случай не подкрепям такива действия от страна на агитката ни, но хора всякакви, но че преигра играча, това бе на 100%.Ще ми е приятно да чуя какво се е видяло по ТВ от повторенията.И моля нека само хора, които са обективни да отговорят, а не с червени или сини очила, без да ми се сърди някой.Иначе утре знам че ще има много предавания по тези въпроси и ще се види.Относно агитката на ЦСКА и си викаха и пяха момчетата и това правихме не само тези дето бяха в клетката, а и ние отстрани и мисля, че от подкрепа отбора ни не може да се оплаче.
....За съжаление, момчетата не чуха изказването на Пенев за гладиаторите и т.н. И двата мача последните ги изгубихме заради липсата на ....ДУХ!!!!!Като изкл. Ив. Петров, Данчо, Тошко до излизането с това не става.Имаше донякъде желание и от страна на Тонев и Лазаров, но толкова. За Иванов и Котев, не коментирам опитаваха се отзад, но много трудно изнасяне на топката. А чужденците и Дормушли-скръб пълна.Вземете под внимание, че след края на мача на бразилеца не му взеха фанелката от агитката и супер оценка за Данчо и Ивайло, които се извиниха на публиката и донякъде и другите, но поне имаше болка в очите им, докато на чужденците, не им дреме.Иначе пак грешка в титулярите и подреждането от страна на Любо, никаква игра и заслужена загуба. Абе играчите на морето ни атакуваха по двама на един, а нашите първото полувреме не направиха нищо. Сетиха се второто, но трудно с тази игра, с затварянето на другия отбор отзад и накъсване на играта.В края на крайщата каквото заслужаваме , това ни се случва. Нито Левски, нито Ч.Море бяха по-добри от нас, без да ми се сърди никой, но и двата отбора играха с желание и дух и постигнаха победата.С тази игра нищо добро до края, но ако толкова ни могат играчите или толкова искат, това си е наш проблем, въпреки че с тази игра,тези футболисти не заслужават тази подкрепа, а те я получават заради фланелката която носят на .....ЦСКА!!!!

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 16 май 2009 23:08

И един въпрос към всички, които говореха как мача нямало да се играе и Ч.Море да "легнат" на ЦСКА. Това ли се случи и тези които го писаха, може ли сега, да кажат не бяхме прави, мача се игра на 100%. А към феновете на ЦСКА, тези дето плюха Данчо и говореха колко е зле Ив.Петров, момчета замислете се колко бяхте прави. Според мен гола днес бе по вина на Петров, поне от моето място така се видя, но момчето игра със сърце, както и Данчо и не случайно техните имена бяха най-скандираните от отбора на ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”