Големи ли са заплатите на футболистите?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Големи ли са заплатите на футболистите?

Мнениеот tprodanov » 16 май 2009 14:14

Със сигурност не мисля, а знам, че в България нито военните, нито полицаите работят. Случайностите в живота са ме пращали на много посоки, за военни много мога да ти говоря, имам си даже и допуск за секретни материали и съм убеден какво говоря - тъпи са като галоши, крадливи и мързеливи.

И не знам какво аз преча според теб. Не, не уважавам институциите, всеки месец около 450лв от заплатата ми влизат като осигуровки и секви глупости, а като отида на лекар, в общината, в полицията или каквото и да е получавам един среден. Ти си уважавай институциите, аз имам собствен живот, собствено мнение и поглед и виждам, че нещата не са в ред и трябват промени, а не уважение.

Некак си, точно във футболен форум, дето хората са наясно донякъде колко пари взимат полицаите, за да инсценират простотии по стадионите под командата преди на р.петк. и сегашния дебил миков, ти да защитаваш точно тази доказано провалена институция ми се струва прекалено, даже и цинично. В дома на обесения не се говори за въже!

Потребителски аватар
shamara93
Контакти:

Re: Големи ли са заплатите на футболистите?

Мнениеот shamara93 » 16 май 2009 15:49

Нямам нищо против високата им заплата стига да си я изработват.
Стига с пишман-чужденците в ЦСКА. :twisted: :twisted:
Ако не си заслужат парите - вън. :) :)

Върни се в “ЦСКА”