ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Мнениеот bigbonusprize » 26 май 2011 12:24

CSKAEOTBORA написа:Нека левскарите си се радват на 11-те точки, ние ще се радваме на 1/2 червен стадион, и на купата! Кога за последни левскарите са се събирали дори над 20 000 на националния стадион? Личи си кой има повече фенове, личи си :lol: :lol: :lol: !!! Вчера сектор Г беше пълен, най-много 500 места бяха празни, сектор "В" нашата полувина си беше пълна, сектор А пълен, какво да си говорим? левскарите нека си се радват, че вечно са 2ри :lol: :lol: :lol: .

П.С. Вчера атмосферата беше прекрасна, дано по-често се събираме толкова хора, че и повече. В европа съм сигурен, че първия мач стадиона ще е пълен, а пък ако се падне някой по-добър отбор, след като ще сме поставени, нека ни дойдат!!! Време е пак да свалим някое величие, щом преди 6 години отстранихме Байер, значи пак можем!

:lol:
Вчера сте били 20 000?!?!
Стадион Васил Левски никога не сте го пълнили, за разлика от нас...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 май 2011 12:29

Страхотно беше вчера на стадиона!
Първото полувреме играхме сравнително слабо - доста грешки на вътрешните халфове, няколко тежки грешки и в защита (Радослав Димитров ни развинти 2-3 пъти; Божов имаше положение след нашия гол), а нападателите ни не бяха достатъчно смели и остри. Радващото е, че въпреки лошата игра, вкарахме.
През второто играта тръгна по-добре и само може да съжаляваме, че не вкарахме още голове.
Съдията беше неадекватен - даваше всякакви измислени и изпросени фаулове за Славия (особено 2-рото полувреме), а няколко пъти не даде нарушения в наша полза в близост до наказателното поле на Славия. От трибуните се виждаше перфектно какво става на терена - не знам как този човек не го виждаше, въпреки че наблюдаваше от близко разстояние, за разлика от мен.
Иначе публиката определено се справи добре. Беше забавно и на Орлов мост, когато хората, чакащи от двете страни на тротоара, си разменяхме скандирания, както го правят отделните сектори на стадиона. :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

offside
Контакти:

Мнениеот offside » 26 май 2011 12:40

честита купа!:)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 май 2011 12:40

POPCORN написа:
0007 написа:
POPCORN написа:хаха левскарите толкова ги е яд,че сега м иговорят за някакви си точки!Не ви ли е срам?Да бяхте първи и да ми говорите за разлика от точки?Вие на кое място сте?Ние като бяхме първ имахме 16 точки преднина!Доста смешни ставате с тия точки!И на точки ли почнхте да се радвате вече :lol: :lol:

Цяла година слушахме за 16-те точки разлика,да не би 11 да не е г/д същото? И червените "фенчета" дето разправят за калъфки-та вие 2 години подред взимахте калъфките....

Абе вие миналата година като отбора ви не вървеше на кое място бяхте бе?Ние от 13 станахме на 3-то !Знаеш ли колко ми пука тия точки и на 20 точки да сме от вас , пак няма да сте взели купата и титлата нали?И на 20 точки сте от нас пак сте на второ място, а ние на трето!Миналата година?Кога миналата година сме ви говорили за 16 точки като беше преди 3 години :lol: :lol: И да тогава станахме шампиони и си е за фукане!Сега ми се фукате,че вие сте на второ място с 11 точки!Е чесно да ви кажа, надали има фен на ЦСКа , на който да му пука че ни водите с толкова точки!ако бяхте станали първи може би, но сега точно ни е през кавалите!Още повече ние взехме купата!А вие взехте незнам и аз какво..май нищо!

Да съм споменал някъде "миналата година" :lol: :roll: Да не мислиш,че на мен много ми пука на колко точки сме пред вас,като не сме 1-ви,ако ще и 50 да са......Ти още в първия пост спомена "И на точки ли почнахте да се радвате вече"...Еми вие 2008 г. повече се радвахте на 16-те точки преднина отколкото на титлата.А споменах и друго нещо-за калъфките.Разбирам ние(Левскарите) да се ядосваме,че станахме 2-ри,ама вие да ни се присмивате сега е мега идиотско и комплексарско...Та вие предните 2 години обрахте калъфките...За финал - Честита купа ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 май 2011 12:48

П.С. Вчера атмосферата беше прекрасна, дано по-често се събираме толкова хора, че и повече. В европа съм сигурен, че първия мач стадиона ще е пълен, а пък ако се падне някой по-добър отбор, след като ще сме поставени, нека ни дойдат!!! Време е пак да свалим някое величие, щом преди 6 години отстранихме Байер, значи пак можем!

Поставени ли сме за плейофите на ЛЕ ?

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 26 май 2011 12:50

bigbonusprize написа:
CSKAEOTBORA написа:Нека левскарите си се радват на 11-те точки, ние ще се радваме на 1/2 червен стадион, и на купата! Кога за последни левскарите са се събирали дори над 20 000 на националния стадион? Личи си кой има повече фенове, личи си :lol: :lol: :lol: !!! Вчера сектор Г беше пълен, най-много 500 места бяха празни, сектор "В" нашата полувина си беше пълна, сектор А пълен, какво да си говорим? левскарите нека си се радват, че вечно са 2ри :lol: :lol: :lol: .

П.С. Вчера атмосферата беше прекрасна, дано по-често се събираме толкова хора, че и повече. В европа съм сигурен, че първия мач стадиона ще е пълен, а пък ако се падне някой по-добър отбор, след като ще сме непоставени, нека ни дойдат!!! Време е пак да свалим някое величие, щом преди 6 години отстранихме Байер, значи пак можем!

Вчера сте били 20 000?!?!
Стадион Васил Левски никога не сте го пълнили, за разлика от нас...

Със белите фенове спокойно бяхме 20 000. Общо.

П.С. Пълнили сме го, много повече то вас. :) На мачовете с Ливърпул и Байерн през 82-а е имало над 60000 на стадиона, буквално хората са били гъз до гъз.
Последна промяна от CSKAEOTBORA на 26 май 2011 12:52, променено общо 1 път.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 26 май 2011 12:51

Deluxx написа:

Поставени ли сме за плейофите на ЛЕ ?

Не, объркал съм се. Поправих го :).
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 май 2011 12:54

CSKAEOTBORA написа:
Със белите фенове спокойно бяхме 20 000. Общо.

П.С. Пълнили сме го, много повече то вас. :) На мачовете с Ливърпул и Байерн през 82-а е имало над 60000 на стадиона, буквално хората са били гъз до гъз.

гъз до гъз и до гъза пак гъз

А някъде четох,че има шанс и да сме поставени ... като дойде времете ще се разбере

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 май 2011 13:00

Udoji90 написа:Божов имаше положение след нашия гол

Това положение беше от засада, видя се още на стадиона, а на стопкадър се вижда най-добре. Божов е с близо метър зад Акуаро при паса. Който иска мога да му пратя снимката.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 26 май 2011 13:32

"Можеше да вкараме шест гола, но в крайна сметка и един бе достатъчен. Много съм доволен. Прегракнал съм, но това сега не е нищо. В дискотеката ще е по-яко"

Джуджето с това изказване стана култов герой от ирландската митология :mrgreen: :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “ЦСКА”