Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот mistreated » 18 май 2011 21:49

Както казах, Димитър Пенев спечели бронзов медал на СП по футбол. Тъп ли си или продължаваш да упорстваш, че това не е вярно?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2011 21:57

След като нашата "летва" е Люпко Петрович,къде "слагаш" Радуканов по скалата?Врпочем,какво е направил чак толкова Радуканов,след като сте 6т. след нас?И там ще си останете.

Впрочем за кирливите 6 месеца Радуканов уби надеждите на един отбор да се бори за излизане от групите като го би пред 50 000 души с 1:2 на негов си стадион(Хинт:Рапид Виена)!Впрочем Радуканов успя да убие надеждите и на друг отбор да се бори за титлата в родната А група като го би на негов си стадион с 1:3!
Впрочем Радуканов пое отбора някъде в края на първия полусезон!И впрочем мен не ми пука че сте 6 точки пред нас,защото другата сряда имаме важен мач за купата!А и вероятността да сте пред нас следващия сезон е много мъничка,тъй като ВПРОЧЕМ Радуканов не е Гьоре,оня немския специалист или ония двете пловдивски майни!
Капиш,впрочем?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 май 2011 00:18

delqnski47 написа:
След като нашата "летва" е Люпко Петрович,къде "слагаш" Радуканов по скалата?Врпочем,какво е направил чак толкова Радуканов,след като сте 6т. след нас?И там ще си останете.

Впрочем за кирливите 6 месеца Радуканов уби надеждите на един отбор да се бори за излизане от групите като го би пред 50 000 души с 1:2 на негов си стадион(Хинт:Рапид Виена)!Впрочем Радуканов успя да убие надеждите и на друг отбор да се бори за титлата в родната А група като го би на негов си стадион с 1:3!
Впрочем Радуканов пое отбора някъде в края на първия полусезон!И впрочем мен не ми пука че сте 6 точки пред нас,защото другата сряда имаме важен мач за купата!А и вероятността да сте пред нас следващия сезон е много мъничка,тъй като ВПРОЧЕМ Радуканов не е Гьоре,оня немския специалист или ония двете пловдивски майни!
Капиш,впрочем?

Докато се пениш и точките станаха 7. :o
"...А и вероятността да сте пред нас следващия сезон е много мъничка..."
Това звездите ли ти го говорят или го видя в "кристалната" топка?
"Радуканов не е Гьоре,оня немския специалист или ония двете пловдивски майни!"
На нас са ни дишали праха и някакви си Л.Пенев,Л.Симони,Д.Пенев,Пл.Марков,Ст.Младенов,Е.Катуци...Че Радуканов ли? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 май 2011 09:07

deepblue1963 написа:
delqnski47 написа:

Капиш,впрочем?

"...А и вероятността да сте пред нас следващия сезон е много мъничка..."
"Радуканов не е Гьоре,оня немския специалист или ония двете пловдивски майни!"
На нас са ни дишали праха и някакви си Л.Пенев,Л.Симони,Д.Пенев,Пл.Марков,Ст.Младенов,Е.Катуци...Че Радуканов ли? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Точките не са 7, а са 8, ама и това няма никакво значение вече. Така или иначе след мача с Берое си изпълнихме целта - осигуряване на участие в Европа. Оставащите мачове са като контроли, само вие се пънете още, но не за да спечелите титлата, а защото имате играчи за продан. Точно тези, които са за продан, играят най-добре в Левски в момента и гледат да ги харесат и да се махнат най-после от тук.
Ако не си запомнил колко точки беше разликата между ЦСКА и Левски преди Радуканов да поеме отбора, аз ще ти припомня - точно 12. Та дори и след вчерашния равен Радуканов е 4 точки пред вашите убавци.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2011 09:11

deepblue1963 написа:
vaskonti написа:
deepblue1963 написа: 1.Поправи ме,ако греша,ама при "Кокалите" не станахме ли шампиони?
2.Поправи ме ако греша,ама бронзови медали не се ли дават за трето място?Не си спомням Пенев да е класирал отбор на трето място...

1. Нали не искаш да сравняваме шампионските постижения на Кокала с тези на Пенев? :)
2. На СП бронзови медали се дават и на четвъртите. А и да не се даваха, това 4 място да не би да го броиш за нищо особено?

Твоят "съцветник" се опита да сравни Пенев с Петрович,а не с Велев.Ти нещо друго ли "видя"? :o
"... това 4 място да не би да го броиш за нищо особено?"
Ами като гледам статистиката за ЕКТ,виждам:КЕШ,носител,Цървена звезда,треньор Л.Петрович.
Гледам статистиката за Световните и виждам"шампионите,евентуално финалистите,чат-пат третите.Четвъртите може да ги търси само някой маниак на тема статистика.

Ами видях това -
1.Поправи ме,ако греша,ама при "Кокалите" не станахме ли шампиони?

Струва ми се, че ти си го написал?
На другото ти умотворение просто нямам какво да кажа, прекалено е безумно и тъпо, дори по твоите занижени стандарти...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 19 май 2011 10:06

Това е фен тема на Радуканов не да ми спорите кой е по добър от Пенев и Люпко

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2011 13:10

Ужас :o

Това за ''звездите'' и ''кристалната топка'' колко още пъти ще го повтаряш?Много си оригинален наистина :lol:

+1!Ммммного добра логика! :geek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 19 май 2011 16:37

Да попитам сините привърженици които толкова харесват и защитават Люпко:
Люпко с вас ли стана носител на КЕШ?
Люпко българин ли е?

За тези от вас, които са се досетили, че въпросите са реторични ще им кажа, че той и Жардел игра в Черно Море. И кво?

За тези които не са се досетили препоръчвам медикаментозно лечение.

И спрете да дрънкате глупости за Радуканов. Вижте си вашите треньор и директор какви кратуни са, особено оня от Мъпет Шоу. Радуканов е три пъти по-умен от тия двамата и далеч по-перспективен треньор от "Джанини", който май освен че не е треньор, скоро и ще си ходи.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 20 май 2011 15:32

честито на всички Армейци от днеска старши треньор на ЦСКА е Милен Радуканов. Той е приет в курса за Про лиценз.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=203699
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 май 2011 10:57

[center]Радуканов взе купата на БЪЛГАРИЯ ЯЯЯЯ ОЛЕ САМО ЦСКА И РАДУКАНОВ ОЛЕЕЕЕ[/center]

[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”