ЦСКА - Пирин - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - Пирин - 2:2 FT

Мнениеот vaskonti » 19 май 2011 10:58

deepblue1963 написа:
Udoji90 написа:Хахаха, много ми е смешно мнението на някои хора, които се хранят единствено от злобата си срещу нас. Може да звучи странно, но това вчера беше един ПОЛЕЗЕН резултат. Хем Пирин няма да изпадне, което ме радва, защото са симпатичен отбор, хем нашите малко ще се постегнат точно за мача със Славия. Ако някой прави трагедии от този резултат, значи просто е наивен да смята, че в този мач сме излезли за нещо, различно от изпробване на алтернативен вариант на титулярен състав. ;)

Аз,пък,си мислех,че ЦСКА във всеки мач излиза за победа. :oops: Явно съм грешал. :shock:

Изпробването на различен състав изключва ли мисълта за победа?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 май 2011 11:10

vaskonti написа:
deepblue1963 написа:
Udoji90 написа:Хахаха, много ми е смешно мнението на някои хора, които се хранят единствено от злобата си срещу нас. Може да звучи странно, но това вчера беше един ПОЛЕЗЕН резултат. Хем Пирин няма да изпадне, което ме радва, защото са симпатичен отбор, хем нашите малко ще се постегнат точно за мача със Славия. Ако някой прави трагедии от този резултат, значи просто е наивен да смята, че в този мач сме излезли за нещо, различно от изпробване на алтернативен вариант на титулярен състав. ;)

Аз,пък,си мислех,че ЦСКА във всеки мач излиза за победа. :oops: Явно съм грешал. :shock:

Изпробването на различен състав изключва ли мисълта за победа?

+1
Ако беше помислил малко, щеше да разбереш, че едното НЕ изключва другото, но разбира се предпочиташ да изопачиш чуждите думи и да се заядеш...

Освен това, забравяш, че ЦСКА повече се бори за Купа, за разлика от някои други отбори.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 19 май 2011 14:21

защо ли няма тема за мача с Локо Пловдив най-вероятно ще го дават по тв-то
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

mitko8989

Причините за хикса с Пирин

Мнениеот mitko8989 » 19 май 2011 18:31

"Играхме по-бавно от обикновено. Пирин пък се представи добре и си заслужи точката.Още не мислим за финала за купата срещу Славия. Първо имаме мач с Локомотив Пловдив" - това каза старши треньорът на ЦСКА по документи Сашо Борисов след 2:2 срещу Пирин.

Капитанът Тодор Янчев също нямаше с какво да се похвали: "Допуснахме два елементарни гола от две атаки на Пирин, докато ние пропуснахме много положения.
Победите през пролетта ни изиграха лоша шега. Видя, че се във всеки мач трябва да играем на 100 процента, а не да подценяваме ситуациите.
Ако бяхме по-концентрирани, резултатът щеше да е много по-различен от 2:2. Не мога да обвинявам защитниците. Защитата започва от нападателите, минава през халфовете и стига до вратаря".
http://WWW.CSKA-BG.INFO <-- ВСИЧКО ЗА АРМЕЙЦИТЕ!!! НОВИНИ ЗА ФУТБОЛНИЯ И ВОЛЕЙБОЛЕН ОТБОР,КОМЕНТАРИ,ИНТЕРВЮТА,ВИДЕО,ФОРУМ И ОЩЕ МНОГО..... ВСИЧКО ЗА ЦСКА НА ЕДНО МЯСТО...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Причините за хикса с Пирин

Мнениеот storm » 19 май 2011 18:35

Мен ме съмнява, че е имало доста хора, които са го играли на Х...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 май 2011 18:37

Пуснахте им точка на Пирин да се спасят. Ясно е на всички...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 май 2011 18:40

ПИРИН е много стабилен и симпатичен отбор и вие не си вкарахте положенията иначе биехте,не е имало договорка според мен
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 май 2011 18:42

Причините са, че играчите не си дадоха много зор, защото чакат финала, а в А група сме си твърдо трети. Щом не играем за нищо, а Пирин играят за себе си, дори и загуба в този мач нямаше да ме изненада. Нито има уговорка, нито сме слаби - просто в този мач нашите решиха да не се напрягат. За играчите това беше нещо като тренировка, така че лично аз не ги виня. Пак създадохме добри положения, както обикновено, така че няма от какво да се притесняваме, нито пък чак да анализираме причините за хикса в отделна тема.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 май 2011 18:56

bigbonusprize написа:Пуснахте им точка на Пирин да се спасят. Ясно е на всички...

8-)

Защо да им пуснат точка ? Пирин пари няма, така че няма как да са платили.
ЦСКА бяха във върхова форма, но тази форма няма как да е вечна. Мачът с Пирин е показателен, че във формата на ЦСКА започва спад.
Пирин не са лош отбор, а Иван Цветков е футболист с качества, каквито няма в "А" група ...
Мисля, че мачът си беше редовен и се игра.
Чест прави на червената публика начинът, по който са аплодирали и изпратили гостите !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 май 2011 19:00

marmi52 написа:
bigbonusprize написа:Пуснахте им точка на Пирин да се спасят. Ясно е на всички...

8-)

Защо да им пуснат точка ? Пирин пари няма, така че няма как да са платили.
ЦСКА бяха във върхова форма, но тази форма няма как да е вечна. Мачът с Пирин е показателен, че във формата на ЦСКА започва спад.
Пирин не са лош отбор, а Иван Цветков е футболист с качества, каквито няма в "А" група ...
Мисля, че мачът си беше редовен и се игра.
Чест прави на червената публика начинът, по който са аплодирали и изпратили гостите !

:lol: :lol: :lol: oт мач който надали си гледал правиш заключения?Яко!Един мач не може да кажеш, дали почва спад или почва градация!Ако при нас е спад, то вие сте аматьори значи , така като съда по играта ви!Пирин са по-добри от Славия !САмо късмета ви спаси да не е Пирин на финал!Ама само с късмет не става!Спад няма, просто ЦСКА играе като има за какво!Като няма е нормално!Все едно ми кажеш,че в Барселона има спад :lol: :lol: Знам че ти се иска да е така, ама поне като коментираш, кометирай обективно, а не каквото ти се иска!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”