Sky Sports: Внимание за Спас Делев!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Re: Sky Sports: Внимание за Спас Делев!

Мнениеот patron » 19 май 2011 12:04

NIKSANA написа:
patron написа:Ювентус,Удинезе,Киево,Лацио.....те не успяха да победят Левски в Италия
това ли са сините успехи на левски в европа... БРАВО!

това в каква връзка???????

Няма връзка!!! Просто ме дразнят комплексираните левскари, които вместо да си гледате отбора, завиждате и плюете по всичко останало! Коментирайте си Дембеле и оставете Спас на мира.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 май 2011 12:51

3 млн., 15 млн.... да бе, да. Те за Бойко Борисов толко не дават. Ще го видим. Пожелавам му да се маха от блатото на футбола ни и да прославя нашият футбол.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 19 май 2011 12:59

patron написа:
NIKSANA написа:
patron написа:Ювентус,Удинезе,Киево,Лацио.....те не успяха да победят Левски в Италия

Няма връзка!!! Просто ме дразнят комплексираните левскари, които вместо да си гледате отбора, завиждате и плюете по всичко останало! Коментирайте си Дембеле и оставете Спас на мира.

пич аз съм левскар и аз пуснах темата и не виждам какво те е подразнило!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Joyo
Контакти:

Мнениеот Joyo » 19 май 2011 13:26

NIKSANA написа:

Човека коментира подписа на deepblue1963. Може би го е сметнал за част от мнението му.
Иначе за Спас ще бъда доволен дори само да успее да си подобри усета си за засада.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 май 2011 13:35

patron написа:
NIKSANA написа:

Че аз да не съм го задърпал нанякъде?Я отвори темата за Дембеле да видиш колко "комплексирани" цесекари има вътре?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 19 май 2011 13:59

NIKSANA приятел нямам нищо против теб, не ме разбирай погрешно, просто искам да доживея денят в който всеки ще си подкрепя отбора и няма да оплюва противника, а не цскарите да говорят за "пияндето без шофьорската книжка" а левскарите за "дърводелев" примерно,щото като излезем след тва в европа, ни се смеят и кучетата на акъла!
избягахме много от темата, която си пуснал, затова аз приключвам!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 19 май 2011 14:07

Че аз да не съм го задърпал нанякъде?Я отвори темата за Дембеле да видиш колко "комплексирани" цесекари има вътре?[/quote]

точно за това говоря в предния коментар, нормално ли е да има толкова много комплексарщина в двата лагера, дайте да гледаме малко по положително на нещата! ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 май 2011 15:11

(Latest under our scout's gaze is Bulgarian starlet Spas Delev - recommended by Sky Sports reader Gospodin Gospodinov.)

Работата изясни ли ви се?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 19 май 2011 15:19

Аз нещо не схващам.Скай спортс са си направили труда да огледат млад талант от България, направили са му някаква оценка на стойноста, оценили са му качествата, а тук всякакви разбирачи почват да обясняват колко е слаб и че това не са реални оценки. :lol:

Е, да то и за Бербатката се смяха всички, като отиде в Леверкузен.... :lol:

Спас Делев, може да не бъде продаден за 3-5 милиона евро, но това ще се дължи на нашия слаб пазар.Не на качествата му.Проблемът е в това, че (пример) вместо да пращаме звезда като Кривия да рита в Анадола, където няма как да стане по-добър, може само да забуксува наедно място, можеше за по-малко пари да отиде в другата посока, ако трябва и под наем и сега все още щяхме да си имаме един читав плеймейкър в националния.

Същото мога да приложа за Делев, ако не бъде продаден в Анжи или Касъмпаша има шанс за развитие, защото от всичките мачове на Левски и ЦСКА в ЕКТ само Делев, Грийн и Дембеле играеха цял мач тичайки навсякъде по терена.Останалите бяха за по 60 минутки и после статисти.

Така че не се заблуждавайте, в Делев има хляб, има основното качество за днешния футбол - издръжливост.А и в останалите сфери на играта не е съвсем заблуден.Една подготовка със силен отбор от средно-европейска класа и един сезон в който да запише поне 1/3 мачове и тогава ще се види дали струва 3, 5 или 90 милиона лева или стотинки.

(Latest under our scout's gaze is Bulgarian starlet Spas Delev - recommended by Sky Sports reader Gospodin Gospodinov.)

Our Scout will report back and you can comment on what you think of our appraisal.

A на тебе работата изясни ли ти се?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 май 2011 16:35

Да, изясни ми се, по същия начин мога да препоръчам на Скай Спортс да ходят да гледат Киро Тираджията от долно уйно, пък те да му сложат 50 милиона паунда цена :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “ЦСКА”