Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Арогантното поведение на Радуканов
Ама те жирналистите не са точно журналисти в България,разбирам ги хората и не ги виня!Просто съм изненадан от това че има хора който се опитват да казват на бялото черно!Според мен момчето се държу перфеттно отговаря честно на въпросите а на тези на който не може д аотговари казва че не е запознат!И все пак да знаете че в един отбор и то Български не всичко зависи от треньора има си собственици,директори разнии куп други хора от който зависят повечето неща където журналистите ги интересува!А и да напиша говеда не се кефете че вашият Ясен е една пионка и даже и тренировките на отбора не води па за Гонзо да не пишем по добре човек без средно с завършен 5-ти клас оле Мале
Money Over Bitches
Човека си е много харен и даже и си мисля,че той трябваше да поеме тима още през август,след грешката Павел Дочев,вместо оня Гьоре.В такива ситуации даден отбор,трябва да бъде поеман или от помощник-треньора или от някой доказан треньор.Помним как Левски през 2008-2009 след Вили Вуцов,бе поет от Емил Велев и станаха шампиони.Когато Радуканов пое тима,Цска имаха едва 14 спечелени точки от 30 възможни,феновете не идваха на стадиона и за 5-6 месеца направи много неща,с които успя да спаси сезона-отбора вече е в Лига Европа,което до 24 октомври 2010 година,изглеждаше невъзможно,би Левски и то на ,,Герена,, и най-вероятно ще донесе трофей на отбора,за разлика от ,,говедата,, които цял сезон играха силно,пънеха се,мислеха се за голяма работа,а накрая кво,нямат трофей паднаха на своя стадион от Цска и само дето играха добре в групите на Л Е,нищо друго не постигаха.Така,че Радуканов не трябва да бъде обвиняван заради тези неща.Той спаси сезона!!
Последна промяна от anton950 на 17 май 2011 20:52, променено общо 2 пъти.
- david_villa
- Контакти:
Уча журналистика и мога да кажа, че има бая малоумни въпроси и такива, на които предварително се знае, че няма как да им бъде даден отговор. Всеки средноинтелигентен треньор би имал неговото поведение, за съжаление в България нивото на повечето треньори е това, с което сме свикнали и всеки по-нормален би бил критикуван.
- Chicharito
- Контакти:
Какво не ти харесва та това е БГ МОУРИНЬО

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
След това,което направи Радуканов в ЦСКА,може да се държи както си иска.През последните месец-два,червените играят доста добре,така че...Лично мнение ,разбира се.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Снежинката
- Контакти:
Mincho написа:Ясно значи има почва това поведение у нас. Жалко, че точно от треньора на любимия ми отбор, но ....съдба. Ще го видим другия шампионат, когато сам си направи селекцията, подготовка и всичко. Тогава той ще си носи отговориност, но с тази разлика, че тогава ще има цели различни от това да изкара ЦСКА на 3-то място в класирането....Дразня се и това е..винаги ЦСКА е имал претенции, че неговите фенове са по-интелигентни от тези на Левски, но с този треньор начело....мъка, мъка....Поживём — увидим..казват руснаците
Странен тип си ти , трябва ти помощ , но каква..
СИЛНИ СМЕ, КОГАТО СМЕ ЕДИННИ !

Re: Милен Радуканов - фен тема!
БГ Моуриньо: Играчи от цял свят искат в ЦСКА !..

Прокобо мръсна, върви на майната си! 

suni написа:БГ Моуриньо: Играчи от цял свят искат в ЦСКА !..
култово

-
- Контакти:
Mincho написа:Предварително искам да уточня, че съм фен на ЦСКА, но просто адски ме дразни арогантното поведение на Радуканов. Чудя се няма ли кой да му каже как да се държи с фенове и журналисти. Интереса към ЦСКА и Левски е огромен и се очаква феновете да получават адекватна информация. Радуканов се среща с журналисти и какво говори " Атакуваме Шампионска лига", " Чакам 15-20 футболисти лятото", " Селекцията в ЦСКА я прави бай Добри"..има още десетки такива изцепки. В интерес на истината Радуканов още абсолютно нищо не е постигнал с отбора на ЦСКА, а се държи като .....хайде да не казвам какво. Малко уважение да има към феновете и журналистите. То май си е до възпитание.
Добре е,че коментирате възпитанието му,какви гащи носи,кой номер обувки носи и т.н.Нали разбираш,че има далеч по-неприятни неща за обсъждане

Ванко_Ултраса написа:
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!
ЕМИЛ написа:suni написа:БГ Моуриньо: Играчи от цял свят искат в ЦСКА !..
култово
Това си е за отделна тема,ама няма да я пусна,щото ще ме обвините пак че провокирам...

Прокобо мръсна, върви на майната си!